♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen muz süt ananas yumurta hafta bir yapıyodum ama şimdi yapmıyorum 2 haftadır kız dur iyi aklıma getirdin yapıyımda kırılsınn :)

asında haklısın normalde benm böle bişey olmazdı her hafta sabit fix giderdi ama ben çok kulak arkası ediyorum

ayyy evet o zaman çok zor, bende pek dayanamazdım heralde Allahtan benim eşim öyle cips falan almaz ama benimkide, bisküvi ve gofret ci

AYY Aynenn. cips kuruyemiş almaz. ama bisküvinin her çeşidini alır. herhalde 30 yıllık hayatımda hiç yemediğim bisküviyi son 2 yılda yedim. kızım o kadar alışmış ki, dün bana diyor anne çay saatimiz gelmedi mi yemeyecek miyiz bisküvi. hayır dedim uyuyacaz saat 8 de uykum gelmişti. hadi yatalım dedim. ve yattık paçayı kurtardım

asında haklısın normalde benm böle bişey olmazdı her hafta sabit fix giderdi ama ben çok kulak arkası ediyorum
canım duraklaması çok normal ama vücutta yağ oranı azalıyo, belli bir alışma moduna giriyo ,vücut kendini yeni haline alıştırmaya çalışıyo
sen detoksu yap bakalım nolcak, spor nasıl gidiyo devam mı?

oyy kıyamam nasıl alışmış oda
uyumakla iyi yırtmışsın gerçekten, iyi taktik

oyy kıyamam nasıl alışmış oda
uyumakla iyi yırtmışsın gerçekten, iyi taktik

ya evet kuzum benim. yemesini istemiyorum aslında ama bir baharatlı çubuk kraker hastası bayılıyor ona. ben de her zaman olmamak şartıyla veriyorum, çok engellersem bu sefer gizli gizli daha fazla yer. en azından görüyorum ne kadar yediğini .

ayy benim oğlumda çok seviyo onu ben peynirlisini o baharatlısını eşimde susamlı çubuk seviyo

ayyy evet o zaman çok zor, bende pek dayanamazdım heralde Allahtan benim eşim öyle cips falan almaz ama benimkide, bisküvi ve gofret ci

İşte dayanamıyorum bende ne olacak eşinle film keyfim az ye diyorum ama duramıyorum Çerez alıyor tv izlerken yeriz diye çekirdek falan onları da en fazla ben yiyorum bayatlayınca yemiyor beyefendiOo bizde her türlü şey var her gün 1 çikolatası var yemek için Allahtan onlardan yemiyorum canım çekmiyor pek kalorilerini biliyorum markete gitmiş 12 li eti puf almış ya sanki kıtlıktan çıktık alma diyorum marketten bir şey isterken tamam diyor ama eve bir geliyor yarısı abur cubur Annesi pek yemek yapmayı bilmiyor eli lezzetli değil hep aynı çeşit yapıyor ondan sanırım akşamları abur cubura sarmış eşim şimdi de diyor ki kilom aldım hep senin yüzünden bende dedim ki çok gereksiz yiyecekleri tüketiyorsun sağlıksız kilo alıyorsun dedim gerçi şuanda kilo almış hali 61 düşünben bekarken de abur cubur yiyordum diyor o zaman yemek yemiyordun demek ki dedim

kendine payıda çıkarmış hemen uyanık gelin

kendine payıda çıkarmış hemen uyanık gelin
Tabi ki Ee kendi söylüyor bende övünüyorum Geçen kv eşimin teyzesini bize oturtmaya getirdi hiç üzülmüyorum oğluma aç mı değil mi diye çok iyi şeyler yapıyor dedi benim için bende içimden senin elinden biraz geç kurtardım ama kuruyacaktı dedim ama içimden

hayır engelleri çoğaltıyolar napıcam bilmiyorum beni kendime getir her gn bişey çkarıyolar gitme yapma etme :)

sen şu abur cubur işinede bi el atta tam sağlığına kavuşsun eşin

hayır engelleri çoğaltıyolar napıcam bilmiyorum beni kendime getir her gn bişey çkarıyolar gitme yapma etme :)

aaaa olurmu öyle şey sen başkalarının sözüne ne gidiyosun kız düğüne ne kaldı şurda onları dinleme balayında 36-38 beden bikiniyle güneşlenmeyi hayal et

sen şu abur cubur işinede bi el atta tam sağlığına kavuşsun eşin
Çok uğraşıyorum ama dizginleyemiyorum ya ne yapsam ki meyve aşığı 1 tabak götüreyim yer ama yine de çok kesmiyor abur cubur işini resmen hayat şartı haline getirmişTatlılarla Allahtan arası yok sadece trileçe arada canı çekiyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…