iyi yapıyosun öğlen ve akşam yeme, yağ yakmak için benim özel bir sırrım yok ama sanırım sabahları ılık limonlu su içen ve akşamları yoğurtla acı pul biber yiyenler var, benim midem rahatsız olduğu için bunları yapamıyorum, detoks konusundaesraas sana yardımcı olur, bir ara muz detoksu pek meşhurdu
asında haklısın normalde benm böle bişey olmazdı her hafta sabit fix giderdi ama ben çok kulak arkası ediyorumkız sır falan değil benim kendimde çözümlediğim şey şu her regl dönemi 1 - 1,5 kilo arası kaybediyorum, onun harici ara dönemlerde kilom sabit, mesela bugün sabah tartıldım aynı geldim yine, birde tam 3 ayda verdim ben kiloyu yani öyle sır falan yok varsada sabır ve bıkmamak
sonuçta sizde (sen ve bikaç kişi daha var burda) biranda patır patır haftada 1-2 kilo veriyosunuz sonra bir süre duraklıyosunuz, o yüzden sonuç olarak hepimiz 3aşağı 5 yukarı aynı civarda seyreden kiloları veriyoruz gibime geliyo
sen öyle ben böyle hepimiz değişik şekilde ama bir şekilde kilo vermiş oluyoruz
ayyy evet o zaman çok zor, bende pek dayanamazdım heralde Allahtan benim eşim öyle cips falan almaz ama benimkide, bisküvi ve gofret ci
insallah hareketlenir oradakiler cok rahat gibine demek,
90 grubunu canladırır belki yeni gelenler hırs yaparlar
canım duraklaması çok normal ama vücutta yağ oranı azalıyo, belli bir alışma moduna giriyo ,vücut kendini yeni haline alıştırmaya çalışıyoasında haklısın normalde benm böle bişey olmazdı her hafta sabit fix giderdi ama ben çok kulak arkası ediyorum
AYY Aynenn. cips kuruyemiş almaz. ama bisküvinin her çeşidini alır. herhalde 30 yıllık hayatımda hiç yemediğim bisküviyi son 2 yılda yedim. kızım o kadar alışmış ki, dün bana diyor anne çay saatimiz gelmedi mi yemeyecek miyiz bisküvi. hayır dedim uyuyacaz saat 8 de uykum gelmişti. hadi yatalım dedim. ve yattık paçayı kurtardım
oyy kıyamam nasıl alışmış oda
uyumakla iyi yırtmışsın gerçekten, iyi taktik
boylarıda aynı sayılır bence rekabet büyük
ya evet kuzum benim. yemesini istemiyorum aslında ama bir baharatlı çubuk kraker hastası bayılıyor ona. ben de her zaman olmamak şartıyla veriyorum, çok engellersem bu sefer gizli gizli daha fazla yer. en azından görüyorum ne kadar yediğini .
teşekkür ederim hoşbuldum:)aramiza hosgeldin canım
ayyy evet o zaman çok zor, bende pek dayanamazdım heralde Allahtan benim eşim öyle cips falan almaz ama benimkide, bisküvi ve gofret ci
İşte dayanamıyorum bende ne olacak eşinle film keyfim az ye diyorum ama duramıyorumÇerez alıyor tv izlerken yeriz diye çekirdek falan onları da en fazla ben yiyorum bayatlayınca yemiyor beyefendi Oo bizde her türlü şey var her gün 1 çikolatası var yemek için Allahtan onlardan yemiyorum canım çekmiyor pek kalorilerini biliyorum markete gitmiş 12 li eti puf almış ya sanki kıtlıktan çıktık alma diyorum marketten bir şey isterken tamam diyor ama eve bir geliyor yarısı abur cubur Annesi pek yemek yapmayı bilmiyor eli lezzetli değil hep aynı çeşit yapıyor ondan sanırım akşamları abur cubura sarmış eşim şimdi de diyor ki kilom aldım hep senin yüzünden bende dedim ki çok gereksiz yiyecekleri tüketiyorsun sağlıksız kilo alıyorsun dedim gerçi şuanda kilo almış hali 61 düşün ben bekarken de abur cubur yiyordum diyor o zaman yemek yemiyordun demek ki dedim
Tabi kikendine payıda çıkarmış hemen uyanık gelin
hayır engelleri çoğaltıyolar napıcam bilmiyorum beni kendime getir her gn bişey çkarıyolar gitme yapma etme :)canım duraklaması çok normal ama vücutta yağ oranı azalıyo, belli bir alışma moduna giriyo ,vücut kendini yeni haline alıştırmaya çalışıyo
sen detoksu yap bakalım nolcak, spor nasıl gidiyo devam mı?
Tabi kiEe kendi söylüyor bende övünüyorum Geçen kv eşimin teyzesini bize oturtmaya getirdi hiç üzülmüyorum oğluma aç mı değil mi diye çok iyi şeyler yapıyor dedi benim için bende içimden senin elinden biraz geç kurtardım ama kuruyacaktı dedim ama içimden
hayır engelleri çoğaltıyolar napıcam bilmiyorum beni kendime getir her gn bişey çkarıyolar gitme yapma etme :)
Çok uğraşıyorum ama dizginleyemiyorum ya ne yapsam ki meyve aşığı 1 tabak götüreyim yer ama yine de çok kesmiyor abur cubur işini resmen hayat şartı haline getirmiş
sen şu abur cubur işinede bi el atta tam sağlığına kavuşsun eşin
tamam canım zaten sabah bildiricektim ben sana onu C CallanPinckney e söylemiştimCanım beni etiketleyerek yazarsan günlük aldığın kalorini kaçırmamış olurum not ederim
Amin canım inşallah
farkettim canım hatta dün bi arkadaş daha geldi 98 kilo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?