- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Dünü söylemedin mi canım yarın mı söyleyecektin bugünden mi bahsediyordun 1100 derkentamam canım zaten sabah bildiricektim ben sana onu @CallanPinckney e söylemiştim
dün canım 1100 bugünü de akşam bildiririmDünü söylemedin mi canım yarın mı söyleyecektin bugünden mi bahsediyordun 1100 derken
Bugünü yarın sabahtan da bildirsen olur canım sabahtan bakıyorum bende zaten herşeyedün canım 1100 bugünü de akşam bildiririm
gelelim bu güneee : sabah ; 4 zeytinDünü söylemedin mi canım yarın mı söyleyecektin bugünden mi bahsediyordun 1100 derken
tamammm oluuurrrBugünü yarın sabahtan da bildirsen olur canım sabahtan bakıyorum bende zaten herşeye
sabaha kadar dance dance
kız ben pantolonda 28 beden giyiyorumm :)aaaa olurmu öyle şey sen başkalarının sözüne ne gidiyosun kız düğüne ne kaldı şurda onları dinleme balayında 36-38 beden bikiniyle güneşlenmeyi hayal et
kız ben pantolonda 28 beden giyiyorumm :)
gelelim bu güneee : sabah ; 4 zeytin
2 dilim ekmek
1 domates
1yumurtalı peynirli omlet
akşam ; yarım kase tas kebabı
yarım kase pilav
yarım kase yoğurt
1 kase yeşil salata
aralardada çaayyy...............fazla fazla hesapladım bide akşam kendimi tutamam elma portakal yersem 950 diyelim
tamammm oluuurrr
canım ben bi türlü başlayamıyorum kiii diyete......ben ilk buraya geldiğimde 105 civarıydım bir ay içinde güzel verdim 99.800 e indim ama burda takıldım gitmiyor bende bi ara bozdum başladım yemeye ama şimdi tekrardan sıkı başladım bak sen avantajlısın benden azsın hadi yarışalım
du bakalım bende gıcık oldum ona ama canımda çekiyo gibiiiKalori oranın az ama bence bana göre pilavı yememelisin mesela yoğurt salata tas kebabı olur doyurur seni
Sil at boşver canın çekmesin pilav sonuçta ne kidu bakalım bende gıcık oldum ona ama canımda çekiyo gibiii
allahım yarabbim neyle sınıyon beni.... kız siz dalgamı geçiyosunuz bizleeUuuu hatun taaasBen 29 giyiyorum su anda belleri bol oluyorda pens attiriyorum ama ah su lanet olasi tontis bacaklar
hımmm olabiliiirrr sildim gitti ama onun yerine bişiler yerim kesin kalorimi düşürme sen bu günü 950 kaydetSil at boşver canın çekmesin pilav sonuçta ne kiOnun yerine sonra meyve yersin süt içersin daha iyi
hımmm olabiliiirrr sildim gitti ama onun yerine bişiler yerim kesin kalorimi düşürme sen bu günü 950 kaydet
Sil at boşver canın çekmesin pilav sonuçta ne kiOnun yerine sonra meyve yersin süt içersin daha iyi
allahım yarabbim neyle sınıyon beni.... kız siz dalgamı geçiyosunuz bizlee
kız bende 29 alıyorum :) 28 giyiorum nasıl bi skıyo seni anlatamamm :) Allah 26 beden giymeyi nasip etsin inşallhUuuu hatun taaasBen 29 giyiyorum su anda belleri bol oluyorda pens attiriyorum ama ah su lanet olasi tontis bacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?