♥haftalık kilo verme yarışması♥

Morluklarla atlattı ya yetişemeseydim ya kolumu atmadaydım boynu kırılabilirdi rabbim bağışladı yavrumu bana
Allah korumuş yaratmış verilmiş sadakanız varmış canım çok büyük geçmiş olsun
canım benim kalorim de perşembe 950 bugün 1100 biraz abarttım galiba

doğrudur canım bende lahana sarması 10 tane dedim 500 küsür çıktı.. içinde toplasan bi avuç iç ya var ya yok
Not ettim canım gayet normal çok fazla değil ki

Biber dolmasını bilemedim ya neyse ki yağsız kıymasız yaptım kendime yırttım herhalde oradan biraz

Yok canım bendeki 270 yazıyor 1 porsiyon etli biber dolması , hem yediğinin miktarı daha az sa ona göre hesapla çok takılma oraya

Mesela 41 gr bitter 207 kcal ben 30 gr yedim ona göre hesapladım eşitliyorum yani miktarına göre.

Öyle yaptım canım bende zaten kıymasız yaptım kendime yağsız ayrıca

Sabah; 07:50 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + yarım tabak(3-4 ymk kaşığı) türlü + 1 kase cacık

Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:15 - Yarım biber dolması (kıymasız yağsız) + 1 kase yeşil salata
Ara; 21:00 - Biraz cips (çok acıydı lavaboya çıkartsın diye yedim başarılı oldu)

Kalorim 999

C CallanPinckney begum75 @kitara_84 zambak86 Y YESIMBOZ D damlasr elma_sekerim01 @beyaz lotus esraas

Günaydın kızlar kahvaltımı az kaloriyle kapatmak istiyorum çünki öğlen misafirlikteyim hepsinin tadına bakıcam çünki
Afiyet olsun canım bende sabah 1 tane yumurta haşladım yanında da bir tam buğday simitin %10 nu anca lokma olsun diye attım ağzımaÖğlen dışarıda olabiliriz çünkü bilemiyorum ne olacağını inşallah erkenden eve geçeriz de dışarıda yemekten kurtulurum

Iyi yapmışsın canım ,benim yumurtasız günüm geçmiyor zaten ekmek tüketmiyorum en azından yumurta yemeğe özen gösteriyorum , sağlıksız kilo verdikten sonra hiçbişeyin önemi yok saçlarımı korumaya çalışıyorum daha önceki durum başıma gelmesinden korkuyorum Allah korusun.

Evet canım bol bol protein almalıyız

ya mağlesef doğru hesaplıyorum,çünkü mutfak tartım var :))) keşke olmasaymş
Biz yanlış hesaplıyoruzdur bak Çerez mi yedin yoksa bende dün cips yedim gene 244 kalori ya ne demek resmen bütün günümde en fazla aldığım ondan önce 600 falandır kalorimAcı ama bol acılıydı lavaboya çıkarsın dedim başarılı oldum sabah 400 gram gitmişti bütün hafta yerimde saymıştım kilomda

Son düzenleme:
Doğru hesapladığına emin misin canım ne yedin mesela doldu mu Bende bu diyete başladığımdan beri en fazla 3-5 kere doymuşumdur hep yarı aç
Aynısı aynısı bende sabahtan beri 547 kalori almisim ama midemin yarısı dolu yarısı boş, tabi ben dolu kısmından ziyade boş kısmını hissediyorum

ayy cok iyi :)))
hiç kuruyemiş kalmadı evde,20 gram kuruüzüm vardı,onu da biraz önce yedim :)) yok artık eve sokmammm
fındık yedim,1 avuç 250 kalori yaptı ( kavrulmamış,sağlıklı olduğu için ona izin veriyorum :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…