- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Allah korumuş yaratmış verilmiş sadakanız varmış canım çok büyük geçmiş olsunMorluklarla atlattı ya yetişemeseydim ya kolumu atmadaydım boynu kırılabilirdi rabbim bağışladı yavrumu bana
canım benim kalorim de perşembe 950 bugün 1100 biraz abarttım galiba
Not ettim canım gayet normal çok fazla değil kidoğrudur canım bende lahana sarması 10 tane dedim 500 küsür çıktı.. içinde toplasan bi avuç iç ya var ya yok
Yok canım bendeki 270 yazıyor 1 porsiyon etli biber dolması , hem yediğinin miktarı daha az sa ona göre hesapla çok takılma oraya
Mesela 41 gr bitter 207 kcal ben 30 gr yedim ona göre hesapladım eşitliyorum yani miktarına göre.
Niye öyle gösterdi anlamadım fatsecret yani dün yağsız yaptım mesela çok ufak yedim kıymasız şekilde 1 tane dolmanın yarısı dedim ancadır çünkü 194 kalori dedi neysenehirnil111 bendeki bu şekilde tatlım sendeki bayağı çok göstermiş
Sana tuzak kurmuş fetsecretNiye öyle gösterdi anlamadım fatsecret yani dün yağsız yaptım mesela çok ufak yedim kıymasız şekilde 1 tane dolmanın yarısı dedim ancadır çünkü 194 kalori dedi neyse
Hayın program kilolarımı kıskanıyorSana tuzak kurmuş fetsecret
Afiyet olsun canım bende sabah 1 tane yumurta haşladım yanında da bir tam buğday simitin %10 nu anca lokma olsun diye attım ağzımaGünaydın kızlar kahvaltımı az kaloriyle kapatmak istiyorum çünki öğlen misafirlikteyim hepsinin tadına bakıcam çünki
Iyi yapmışsın canım ,benim yumurtasız günüm geçmiyor zaten ekmek tüketmiyorum en azından yumurta yemeğe özen gösteriyorum , sağlıksız kilo verdikten sonra hiçbişeyin önemi yok saçlarımı korumaya çalışıyorum daha önceki durum başıma gelmesinden korkuyorum Allah korusun.Afiyet olsun canım bende sabah 1 tane yumurta haşladım yanında da bir tam buğday simitin %10 nu anca lokma olsun diye attım ağzımaÖğlen dışarıda olabiliriz çünkü bilemiyorum ne olacağını inşallah erkenden eve geçeriz de dışarıda yemekten kurtulurum
Evet canım bol bol protein almalıyızIyi yapmışsın canım ,benim yumurtasız günüm geçmiyor zaten ekmek tüketmiyorum en azından yumurta yemeğe özen gösteriyorum , sağlıksız kilo verdikten sonra hiçbişeyin önemi yok saçlarımı korumaya çalışıyorum daha önceki durum başıma gelmesinden korkuyorum Allah korusun.
Doğru hesapladığına emin misin canım ne yedin mesela doldu muya kızlar bu 1000 kcal ne cabuk doluyor
sonra aç aç dolaşıyorum :))))
ben de sabahları cok aç oluyorumGunaydin kizlarrr
Yaa ben asiri açım dün en son 2de yemiştim tabi.
Biri beni doyursuuunnn
ya mağlesef doğru hesaplıyorum,çünkü mutfak tartım var :))) keşke olmasaymşDoğru hesapladığına emin misin canım ne yedin mesela doldu muBende bu diyete başladığımdan beri en fazla 3-5 kere doymuşumdur hep yarı aç
Biz yanlış hesaplıyoruzdur bakya mağlesef doğru hesaplıyorum,çünkü mutfak tartım var :))) keşke olmasaymş
Aynısı aynısı bende sabahtan beri 547 kalori almisim ama midemin yarısı dolu yarısı boş, tabi ben dolu kısmından ziyade boş kısmını hissediyorumDoğru hesapladığına emin misin canım ne yedin mesela doldu muBende bu diyete başladığımdan beri en fazla 3-5 kere doymuşumdur hep yarı aç
Sen ye cerezi sonra niye tartı varmışya mağlesef doğru hesaplıyorum,çünkü mutfak tartım var :))) keşke olmasaymş
Tabi ki bu yemek kısmında hep boş tarafını görüyoruzAynısı aynısı bende sabahtan beri 547 kalori almisim ama midemin yarısı dolu yarısı boş, tabi ben dolu kısmından ziyade boş kısmını hissediyorum
ayy cok iyi :)))Biz yanlış hesaplıyoruzdur bakÇerez mi yedin yoksa bende dün cips yedim gene 244 kalori ya ne demek resmen bütün günümde en fazla aldığım ondan önce 600 falandır kalorim Acı ama bol acılıydı lavaboya çıkarsın dedim başarılı oldum sabah 400 gram gitmişti bütün hafta yerimde saymıştım kilomda
ahaahaa:))Aynısı aynısı bende sabahtan beri 547 kalori almisim ama midemin yarısı dolu yarısı boş, tabi ben dolu kısmından ziyade boş kısmını hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?