- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
yok kız çerez yokSen ye cerezi sonra niye tartı varmış
açken daha mutluyum ama tıka basa yedikten sonra hissettiğim tek şey vicdan azabıTabi ki bu yemek kısmında hep boş tarafını görüyoruz
yok kız çerez yok
tamam itiraf ediyorum patlamış mısır da yedim :))))
yok kız çerez yok
tamam itiraf ediyorum patlamış mısır da yedim :))))
Acken mutlu musun.açken daha mutluyum ama tıka basa yedikten sonra hissettiğim tek şey vicdan azabı
Kızlar merhaba C CallanPinckney davetiyle geldim buraya ben de katılmak istiyorum aranıza izniniz olursa tabi..Ben iki çocuk annesiyim iki sezeryan yaptım ikinci oğlum henüz 4 aylık.... Kilolarım var evet ama doğum kiloları değil şuan hamile kaldığım kilodayım ama sorun hamile kaldığım dönemdeki kiloları vermek... 30 yaşındayım 1,67 boy 80-81 kiloyum. 3 aydır düzenli spor yapıyorum evde, Zumba Leslie jessica sımıth vs.. Haftanın 6 günü yapıyorum ve toplamda sadece 5 kg verebildimOğlum sadece anne sütü alıyor, yoğun derecede emziriyoeum ve dolayısıyla sık acıkıyorum, yalnız tatlı krizlerine çok giriyorum. Öyle şerbetli tatlılar değil ama işte kektir, kurabiyedir engel olamıyorum kendime cidden ... Daha önde kalori sayımı yaptım fakat karbonhidrat maalesef yüksek tuttuğum için Bi işe yaramadı... Bende durumlar böyle vermem gereken tam 20 kilo var yaza kadar vermek istiyorum...
Ayy aynen ben hiç bişey bulamazsam petibör bisküvi yiyorumsende bendensin bende 3 ayda 3,4 kilo verebildimve benim girdiğim tatlı krizleride kek, bisküvi tarzı şeyler
sbeden yardımcı olur sanada şimdiden hoşgeldin aramıza
Ayy aynen ben hiç bişey bulamazsam petibör bisküvi yiyorum... Kim yardımcı olacak dedin anlamadım
Hımm anladım.. Dün portakallı Islak kurabiye yapmıştım büyük oğlum istedi diye o yedi 3 tane ben sabahtan bı yana 10 tane yemişimdir, gidio gelip atıyorum ağzıma, senin de Bebek varmıkız aynı aynı hele çifte kavrulmuşuna bayılırımbide ondan mozaik yaptımıydı ohh eşim çok sever
sbeden topiğin patronu, kayıt için yardım eder demek istedim yoksa krizleri aşmak konusunda iş başa düşüyo malesef
Hımm anladım.. Dün portakallı Islak kurabiye yapmıştım büyük oğlum istedi diye o yedi 3 tane ben sabahtan bı yana 10 tane yemişimdir, gidio gelip atıyorum ağzıma, senin de Bebek varmı
Offf aynen ya hiç yapmıcaz ya da yapınca yemicez.. Sen ne kadar vermek istiyorsunAynen canim kurabiye kek yapinca evdekilerden çok ben yiyiyorum evde oldugunu bildigim şey konusunda asla irademe hakim olamiyorum napcaz bilmem, benim 1 tane çocuk var canım
8 ~ 9 kilo vermek istiyorum, sen ?Offf aynen ya hiç yapmıcaz ya da yapınca yemicez.. Sen ne kadar vermek istiyorsun
208 ~ 9 kilo vermek istiyorum, sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?