♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden sevgili kaptanım
M Metebatur benim arkadaşım,onu da listeye alır mısın? Metebatur cok hırslıdır yalnız:)) süper spor yapar:))
Metebaturcum, her pazartesi kilo bildireceksin (sbedeni etiketleyerek)
Hedef kilonu da sbedene söylemen lazım
Kalori yarışmasının kaptanı nehirnil111
Nehircim mete kalori yarışmasına katılabilir mi

Kızlar merhaba C CallanPinckney davetiyle geldim buraya ben de katılmak istiyorum aranıza izniniz olursa tabi..Ben iki çocuk annesiyim iki sezeryan yaptım ikinci oğlum henüz 4 aylık.... Kilolarım var evet ama doğum kiloları değil şuan hamile kaldığım kilodayım ama sorun hamile kaldığım dönemdeki kiloları vermek... 30 yaşındayım 1,67 boy 80-81 kiloyum. 3 aydır düzenli spor yapıyorum evde, Zumba Leslie jessica sımıth vs.. Haftanın 6 günü yapıyorum ve toplamda sadece 5 kg verebildim Oğlum sadece anne sütü alıyor, yoğun derecede emziriyoeum ve dolayısıyla sık acıkıyorum, yalnız tatlı krizlerine çok giriyorum. Öyle şerbetli tatlılar değil ama işte kektir, kurabiyedir engel olamıyorum kendime cidden... Daha önde kalori sayımı yaptım fakat karbonhidrat maalesef yüksek tuttuğum için Bi işe yaramadı... Bende durumlar böyle vermem gereken tam 20 kilo var yaza kadar vermek istiyorum...

sende bendensin bende 3 ayda 3,4 kilo verebildim ve benim girdiğim tatlı krizleride kek, bisküvi tarzı şeyler
sbeden yardımcı olur sanada şimdiden hoşgeldin aramıza

Ayy aynen ben hiç bişey bulamazsam petibör bisküvi yiyorum... Kim yardımcı olacak dedin anlamadım

kız aynı aynı hele çifte kavrulmuşuna bayılırım bide ondan mozaik yaptımıydı ohh eşim çok sever
sbeden topiğin patronu, kayıt için yardım eder demek istedim yoksa krizleri aşmak konusunda iş başa düşüyo malesef

Hımm anladım.. Dün portakallı Islak kurabiye yapmıştım büyük oğlum istedi diye o yedi 3 tane ben sabahtan bı yana 10 tane yemişimdir, gidio gelip atıyorum ağzıma, senin de Bebek varmı

Hımm anladım.. Dün portakallı Islak kurabiye yapmıştım büyük oğlum istedi diye o yedi 3 tane ben sabahtan bı yana 10 tane yemişimdir, gidio gelip atıyorum ağzıma, senin de Bebek varmı

Aynen canim kurabiye kek yapinca evdekilerden çok ben yiyiyorum evde oldugunu bildigim şey konusunda asla irademe hakim olamiyorum napcaz bilmem, benim 1 tane çocuk var canım

Bugun yediklerim
Sabah:tavada 1,5 yumurta,3–4 zeytin,maydanoz,minik muz,1 kayısı,1ceviz,yarım bardak süt
Öğlen film izlerken kontrolümü kaybettim, 1 büyükk bir kase patlamış mısır,28 fındık,20gram kuru üzüm,elma,minik muz
Ara:yarım bardak sütlü kahve
Akşam:yoğurtlu kereviz salatası
Alınan kalori:1078 kcal
Karbonhidrat:123gram
Spor birazdan yaparım
Yeşil çaylarımı da birazdan içeceğim
2,5lt suyu geçerim
nehirnil111

Geçen hafta tıkır tıkır vermiştim kiloları bu hafta hiç gitmemekte ısrarcılar moralimi bızuyor

Işte misafirlikte yediklerim günü normalden az kapatacağım aklıma gelmezdi:))
Şimdi spora başlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-16-18-15-20.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2016-01-16-18-14-56.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…