Ohh canim bakimlar falan tamamen yenilendin resmen bizde su kilolardann kurtulalim bakim sirlarini alirizHayırlı bereketli sağlıklı günler olsun inşaallah kızlaarrrr...
2,3 gündür giremedim. Bi gün nişanlımın doğum günü vardı bir gün çocuklarla parti yaptık dün akşam da bir öğrenciye geçmiş olsuna gittim araba çarptı beyin kanaması geçirmişti şimdi iyi çok şükür.
Saçıma cildime bakımımı yaptım beklemedeyim şu anda daha 1 saat var duşa girmeme yaa
Ahh canim sorma citledim maalesef bu aksamdâ citledim reglm geldi ve bi kac gundur kabizim eksileri gorurmuyum bilmemçitletmedn dimii
Hosgeldin canim gozlerimiz seni aradiEvet canim. Soyluyorum ama toparlayamadi kendini. Gelen gideni piknikleri cok oluyor. Haliyle tutmasi da zor oluyor kendini.
ben de daha bozmam esimle iddiamiz var 17 haziranda 83 olmam lazim yoksa 150 tl gidecek
Canim Allah hayirli bir bebek nasib etsin digeri de sana cennette sefeatci olur insaalahbu hafta da inşallah en az bir kilo vermişimdir. çok da dikkat ettim bakalım.
inşallah canım. çok teşekkür ederim.Canim Allah hayirli bir bebek nasib etsin digeri de sana cennette sefeatci olur insaalah
iyi yolculuklar ve az yemelerGunaydin kizlar,
Bugun buyuk gun. Rabbim hakkimizda iyi olani versin. Adaletsizlik son bulsun.
Tarti gunum; 75.1
Gecen haftaya gore -2 kg kayip
Insallah kilo almadan donerim. Orada yiyeceklerimi bile yanima aldim. Dikkat edecem. Yuruyusume de gidecem mutlaka. Regl olacam ama olsun eskisi kadar sisligim olmuyor. Haftaya gorusuruz. Firsat bulup bakarsam yazarim.
@kitap_asigi ben nerdeyse 3 haftadan fazladir veremedim. Tik yoktu. Ama pes etmedim. Yuruyuse ara verdim ozellikle. Ve bir anda 2 kilo uctu gitti. Direniyor vucut sen de pes etme.
Herkese iyi pazarlar.
kitara şahanesin canım iyi yoluluklar :)Gunaydin kizlar,
Tarti gunum; 75.1
Insallah kilo almadan donerim. Orada yiyeceklerimi bile yanima aldim. Dikkat edecem. Yuruyusume de gidecem mutlaka. Regl olacam ama olsun eskisi kadar sisligim olmuyor. Haftaya gorusuruz. Firsat bulup bakarsam yazarim.
@kitap_asigi ben nerdeyse 3 haftadan fazladir veremedim. Tik yoktu. Ama pes etmedim. Yuruyuse ara verdim ozellikle. Ve bir anda 2 kilo uctu gitti. Direniyor vucut sen de pes etme.
Herkese iyi pazarlar.
Ahh canim sorma citledim maalesef bu aksamdâ citledim reglm geldi ve bi kac gundur kabizim eksileri gorurmuyum bilmem
05 hazi 51.4
06 haz 51.1
07. haz 51.5
dün yevde olunca fazla yedim galiba
günaydın kızlar ben 67,5 çıktım bugün ay sevinçten oynayacağım
evet canım sen çok gaza geld,n çok da güzel oldu :)) ama maalesef 1 hafta diyet yapacayağım. babam gelecek şehir dışından . bakalım 1 hafta sonra ne olacak. canım 51 i hayatta göremem benim bu haftalık hedefim 500 gram vermek 52ydim 51.5 görsem yarın tamdır. haftada 500 gram iyi bi rakam hatta çok iyi benim içinCanim bugun topla kendini o kilolar yerlesmeden gi-de-cek baska yolu yok. Yarın tarti günü unutma. Bur gunde 400 gr alabiliyorsun madem 500 gr da verebilirsin demektir yarin tam 51 rakami görmen lazım canim.. buguju hafif gecir minerva.. bugünü hafif geciiiiirrrrr miiinnnneeerrrvvaaaa:)))
Ben cok gaza geldim galibaa..
oyna oyna böylece sporda yapmış olursun :))) bu top,k can verdi bana resmengünaydın kızlar ben 67,5 çıktım bugün ay sevinçten oynayacağım
Gunaydin kizlar,
Tarti gunum; 75.1
Herkese iyi pazarlar.
yarin insallah 91 e veda edersinP.tesi 92.4
Pazar 91.1
Az veren candan :)
Günaydın :)Gunaydin fistiklaarrrr... mis gibi kahvaltimi yaptim simdi de yuruyusume cikcam
yarin insallah 91 e veda edersin
Günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?