♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ohh canim bakimlar falan tamamen yenilendin resmen bizde su kilolardann kurtulalim bakim sirlarini aliriz

Gunaydin kizlar,

Bugun buyuk gun. Rabbim hakkimizda iyi olani versin. Adaletsizlik son bulsun.

Tarti gunum; 75.1
Gecen haftaya gore -2 kg kayip

Insallah kilo almadan donerim. Orada yiyeceklerimi bile yanima aldim. Dikkat edecem. Yuruyusume de gidecem mutlaka. Regl olacam ama olsun eskisi kadar sisligim olmuyor. Haftaya gorusuruz. Firsat bulup bakarsam yazarim.

@kitap_asigi ben nerdeyse 3 haftadan fazladir veremedim. Tik yoktu. Ama pes etmedim. Yuruyuse ara verdim ozellikle. Ve bir anda 2 kilo uctu gitti. Direniyor vucut sen de pes etme.

Herkese iyi pazarlar.

iyi yolculuklar ve az yemeler

kitara şahanesin canım iyi yoluluklar :)

05 hazi 51.4
06 haz 51.1
07. haz 51.5

dün yevde olunca fazla yedim galiba

Canim bugun topla kendini o kilolar yerlesmeden gi-de-cek baska yolu yok. Yarın tarti günü unutma. Bir gunde 400 gr alabiliyorsun madem 500 gr da verebilirsin demektir yarin tam 51 rakami görmen lazım canim.. bugünü hafif gecir minerva.. bugünü hafif geciiiiirrrrr miiinnnneeerrrvvaaaa:)))
Ben cok gaza geldim galibaa..

evet canım sen çok gaza geld,n çok da güzel oldu :)) ama maalesef 1 hafta diyet yapacayağım. babam gelecek şehir dışından . bakalım 1 hafta sonra ne olacak. canım 51 i hayatta göremem benim bu haftalık hedefim 500 gram vermek 52ydim 51.5 görsem yarın tamdır. haftada 500 gram iyi bi rakam hatta çok iyi benim için

yarin insallah 91 e veda edersin

Günaydın :)

İnşallah canim. Bugün seçim var bizide azıcık ucundan ilgilendiriyor biraz hareketli bir gun olacak. Ama bana bahane yokkk. Yarın 89 gormek istiyorum. Zor mu cok zor imkansiz mi Hayır degil:)) istemekte parayla degil ya istiyorum işte. Bakalım olmazsa da uzulmeyecegim. Haftaya 80 lerdeyim.. kaçarı yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…