Canim 1. 100 gram gerçekten iyi mi kararsiz kaldimkuzum şahane verdin bu haftaaa :)
Günlük bildirim yap daha motive olursun canım. Topigin varligi yeter.birlik beraberlikten kuvvet dogar insan buradan güç. Alıyor gercekten ben bura olmasa zor zayiflarimCancanlar selamlar....
Çok motive ediyo bu topic ya
Sizleri okumak bile çok hoş, bi de aktif olsak tutmayın bizi
Güzeller Yarından itibaren ben de günlük bildircem kilo durumumu... Beni de motive edeceğimi düşünüyorum
Sabah kahvaltı Bayağı bi torpilli oldu
Bol su, bitki çayı, salata, yoğurt diyorum..
Yarın tartı günü birincilik var ipin ucunda 85,00 oldum dün.. Biraz da cozuttum Zafer sarhoşluğuyla sanırsam. Ama bir an evvel toparlanıyorum efem...
Hepfit nerelerde?
canım şu var aç kalmadan ve sağlıklıca beslenerek verdin takip ettiğim kadarıyla o nedenle güzel çünkü kalıcı olacak. bir hafta sadece lahana tarzı şekilde beslensen sağlıksız derdim. haftalık 500 gr ila 1 kilo bence en güzeli. acelemiz yok hayatta bir ay geç biter diyet ama kalıcı gider. tabi benim fikrim bazıları aceleci oluyor tık tık gitsin ama imkansız sonuçta ve sağlıksızCanim 1. 100 gram gerçekten iyi mi kararsiz kaldim
Sen bayaaaa bayaaaaa motivesin milad
Bana da azicik serpistirsen su motivasyonundan
Bu dikkatimden kaçmış gerçekten sağlıklı beslenerek verdim gec saatte yemedim su ictim ve 2 gündür ekmek yemiyorum :))canım şu var aç kalmadan ve sağlıklıca beslenerek verdin takip ettiğim kadarıyla o nedenle güzel çünkü kalıcı olacak. bir hafta sadece lahana tarzı şekilde beslensen sağlıksız derdim. haftalık 500 gr ila 1 kilo bence en güzeli. acelemiz yok hayatta bir ay geç biter diyet ama kalıcı gider. tabi benim fikrim bazıları aceleci oluyor tık tık gitsin ama imkansız sonuçta ve sağlıksız
Bu dikkatimden kaçmış gerçekten sağlıklı beslenerek verdim gec saatte yemedim su ictim ve 2 gündür ekmek yemiyorum :))
ramazan ayinda irademi güçlü tutabilirsem dikkat edecem ve güzel kilo vericem.
Tabiki her zaman payOhh canim bakimlar falan tamamen yenilendin resmen bizde su kilolardann kurtulalim bakim sirlarini aliriz
Bence tam ideal canim tebrik ederimCanim 1. 100 gram gerçekten iyi mi kararsiz kaldim
önemli nokta bu bence . ben siyet yapıyorum demiyorum kendime vücudumun ihtiyacı olmayan şeyler yerine yararlı ve sağlıklı şeyler yiyorum :) canım ne istiyorsa yiyorum ama daha makul. diğer türlüsü hem eiyet hem hastalık getirir uzun vadedeBu dikkatimden kaçmış gerçekten sağlıklı beslenerek verdim gec saatte yemedim su ictim ve 2 gündür ekmek yemiyorum :))
ramazan ayinda irademi güçlü tutabilirsem dikkat edecem ve güzel kilo vericem.
ramazan ayında da topiği canlı tutalım. en azından iftar mönülerimizi yazarız. benimde hedefim çorba salata ve sağlıklı yiyeceklerRamazan ramazan ramazan cok düşündürüyor beni.. ama bu ramazan sıradışı olacak ve ben her ramazanin aksine kilo verecegim inşallah en azından asla kilo almayacagim..
sonucta dini bir ay iftarda o acliktan sonra fazla kacirmayi Allah belki affeder çünkü gün boyu Allah rizasi icin perisan olmusuzdur fakat isin bide bünyeye olan zarari var oruc ttmak sagliktir ama iftarda Bedene eziyet ediliyor bilincli olmak lazım bilakis bizler ekmek yemeyebilirz Su karpuz sebze yemekleri Cacık zaten aciz herseyi. ceker can. Iyice secmeli pilanlamali. Miladcim boğazıma sahsen sahip olacam kararliyim.bakalim neler Olacak kimler ne hallerde olacak Birbirimizi gorecez:)Ramazan ramazan ramazan cok düşündürüyor beni.. ama bu ramazan sıradışı olacak ve ben her ramazanin aksine kilo verecegim inşallah en azından asla kilo almayacagim..
canım benim. bir kaç ay sonra şuraya diyeceksin ki her iatedğim oluyor bir beden büyüğünü sormuyorum :) o endenle çok da dadanma bu bedene :)Kizlar yazmak istedim belki faydası olur.
Ben 105 le dogum yaptiktan sonra hep idare edecek kadar giyim aldim oda en ucuzundan lc den gömlek tarzi 20 liralik şeylerdi değmez diyordum bu kiloda kaliteli giyim almaya zaten zayifliyorum sabir dedim.sadece gecen bayram icin pahali bir tunik almıştım bu zamana kadarda sabredip yer yere giderken onu giydim. Ama ev ici Kiyafetlerimde sıkıntı yok hatta zayiflayinca giyerim deyip alip kenara koudugum oluyor .cevremin olmadığı bir sehirdeyim disarida az çıkıyorum. Neyse bu kiloya indim biliryorsunuz gecen bir tunik aldım içim açıldı dün defaktodan bir likrali pahali bir pantolon ve 45 tl ye hoş spor bir gömlek aldım hemde bir beden küçük aldim yani 40 beden. Yeni üst Çamaşır ve atlet korse aldım geldim dün aksam çocuk gibi sevincliydim atlet korse ve toparlayici sutyenle o 40 beden gömlek bana tam oldu. dün zaman kalsaydi ayakkabida alacaktım. demem o Ki..iyice zayiflayip guzel kaliteli şık spor kıyafetler alicam hemde özenle secicem. bunlari yapmayali 4 sene oldu. Evliligin ilk ayından hareketsizlik stres abur cubur 4 kilo kadar almistim . Giyimi çok önemsemezdim eskidende 4 pantolon 3 esofman olsa Bi 10 tane kadar üst olsa yeterdi ihtiyac duymazdim mutluydum vs. ama artik yasam şartları gecen yillar ben anladim ki giyimle kendimi iyi hissedip kendimle barışık olacagm. Genc olduğumu unutmayacagim giyinmeye giyinmeye inanin ruhum yaslanmis cok Yasli hissediyordum bundan kurtuluyorum artik. yirmi güne kadar memlekete gideriz.şu ara ödemeler var Ama sagolsun esimnsana 750 tl giyim alisverisi yapabilmen icin para ayarlayacam dedi cok.sevindim memlekette daha cok giyim magalazari acilmis annemle bolca gezicez insallah kizlar kasmadan olduğu gibi yazdim.en güzel yillari Karabulutlardan arindirmak once kilo vermeye pozitif olmaya bakar.
HER YAŞ GÜZELDIR KIYMET BILENE ..
HER YAŞ GUZELDIR SAGLIKLA
dün magazadayim iki zayif kiz geldi bende benedimi arıyorum bunun küçük bedeni yokmu ya dedi az kaldi dedim bende kucuk bden ararim mutluyum haftaya eminim bir sorun cikmazsa en azcanım benim. bir kaç ay sonra şuraya diyeceksin ki her iatedğim oluyor bir beden büyüğünü sormuyorum :) o endenle çok da dadanma bu bedene :)
Kizlar yazmak istedim belki faydası olur.
Ben 105 le dogum yaptiktan sonra hep idare edecek kadar giyim aldim oda en ucuzundan lc den gömlek tarzi 20 liralik şeylerdi değmez diyordum bu kiloda kaliteli giyim almaya zaten zayifliyorum sabir dedim.sadece gecen bayram icin pahali bir tunik almıştım bu zamana kadarda sabredip yer yere giderken onu giydim. Ama ev ici Kiyafetlerimde sıkıntı yok hatta zayiflayinca giyerim deyip alip kenara koudugum oluyor .cevremin olmadığı bir sehirdeyim disarida az çıkıyorum. Neyse bu kiloya indim biliryorsunuz gecen bir tunik aldım içim açıldı dün defaktodan bir likrali pahali bir pantolon ve 45 tl ye hoş spor bir gömlek aldım hemde bir beden küçük aldim yani 40 beden. Yeni üst Çamaşır ve atlet korse aldım geldim dün aksam çocuk gibi sevincliydim atlet korse ve toparlayici sutyenle o 40 beden gömlek bana tam oldu. dün zaman kalsaydi ayakkabida alacaktım. demem o Ki..iyice zayiflayip guzel kaliteli şık spor kıyafetler alicam hemde özenle secicem. bunlari yapmayali 4 sene oldu. Evliligin ilk ayından hareketsizlik stres abur cubur 4 kilo kadar almistim . Giyimi çok önemsemezdim eskidende 4 pantolon 3 esofman olsa Bi 10 tane kadar üst olsa yeterdi ihtiyac duymazdim mutluydum vs. ama artik yasam şartları gecen yillar ben anladim ki giyimle kendimi iyi hissedip kendimle barışık olacagm. Genc olduğumu unutmayacagim giyinmeye giyinmeye inanin ruhum yaslanmis cok Yasli hissediyordum bundan kurtuluyorum artik. yirmi güne kadar memlekete gideriz.şu ara ödemeler var Ama sagolsun esimnsana 750 tl giyim alisverisi yapabilmen icin para ayarlayacam dedi cok.sevindim memlekette daha cok giyim magalazari acilmis annemle bolca gezicez insallah kizlar kasmadan olduğu gibi yazdim.en güzel yillari Karabulutlardan arindirmak once kilo vermeye pozitif olmaya bakar.
HER YAŞ GÜZELDIR KIYMET BILENE ..
HER YAŞ GUZELDIR SAGLIKLA
Evet canım ben bu yıla kadar hep o acelecilerdendim malesef ve 5 kg verince bi şey oldum zannedidip diyeti bırakmalar havalara girmeler, yılların kilosunu iki ayda vereceğim sanmalar.canım şu var aç kalmadan ve sağlıklıca beslenerek verdin takip ettiğim kadarıyla o nedenle güzel çünkü kalıcı olacak. bir hafta sadece lahana tarzı şekilde beslensen sağlıksız derdim. haftalık 500 gr ila 1 kilo bence en güzeli. acelemiz yok hayatta bir ay geç biter diyet ama kalıcı gider. tabi benim fikrim bazıları aceleci oluyor tık tık gitsin ama imkansız sonuçta ve sağlıksız
Evet canim keske herkes yazsa okuruz iyi olur. ALLAH korusun kiz öyle deme . Bende dizden az asagi tunik ariyorm ama en guzelleri hep polyester pahalilarda öyle. Polyester iceriyr koku yapiyr ve zararlı. Keşke Kaşmir keten ipek gibi değişik zararsiz kumaslardan şık seyler olsa ama artik iyice gezip bulucam . Zayiflayacagiz miladcim tabiri caizsse yeterki aklimiz.basimizda.olsun.kendimizi.kaybetmeyelm.Bunlari paylaşmani çok sevdim boyle paylaşımlar aklın bir köşesinde kalıyor ve lazım oldugunda işe yarıyor. Herkes motivasyonunu yazmali bence hem kendisi hem tum okuyanlar icin. Bunlar yemek bildirimlerinden daha önemli çünkü herkes ortalama bir diyette ne yiyip ne yememesi gerektiğini cok iyi biliyor..ama motivasyon kaynağını cogu zaman neyle sağlayacağını bilemiyor yada farkedemiyor.
Ben pardesu giyiyorum dışarda. Ve son 3 yıldır begendigim tarz pardesuleri degil icihe sigabildigim modelleri alıyordum yani en az beğendiğimi..
Gecenlerde 46 beden giyiyorken 44 beden bur pardesu aldim. Çünkü cok begendim. Ne kadar zaman olmus beğendiğimi almayali diye düşündüm ve gözümü karartip aldim.. şimdi hafif dar ama ben giyiyorum.. biraz daha zayiflayinca daha guzel duracak. Ben yazin dolabimda bana olmayanları giyip kışa yepyeni şeyler almak istiyorum. 30 yaşımı yepyeni kiyaferlerle geçirmek istiyorum:))
Taktim su 30 yaşa ölecek miyim ne..
ramazan ayında da topiği canlı tutalım. en azından iftar mönülerimizi yazarız. benimde hedefim çorba salata ve sağlıklı yiyecekler
sonucta dini bir ay iftarda o acliktan sonra fazla kacirmayi Allah belki affeder çünkü gün boyu Allah rizasi icin perisan olmusuzdur fakat isin bide bünyeye olan zarari var oruc ttmak sagliktir ama iftarda Bedene eziyet ediliyor bilincli olmak lazım bilakis bizler ekmek yemeyebilirz Su karpuz sebze yemekleri Cacık zaten aciz herseyi. ceker can. Iyice secmeli pilanlamali. Miladcim boğazıma sahsen sahip olacam kararliyim.bakalim neler Olacak kimler ne hallerde olacak Birbirimizi gorecez:)
Evet canım ben bu yıla kadar hep o acelecilerdendim malesef ve 5 kg verince bi şey oldum zannedidip diyeti bırakmalar havalara girmeler, yılların kilosunu iki ayda vereceğim sanmalar.
Ama çok şükür bu yıl anladım ve zamana yayarak verdim kilolarımı sporsuz olmayacağını anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?