Kiz bu nee nazara gelirsin bak soyluyrmgünaydın kızlar ben 67,5 çıktım bugün ay sevinçten oynayacağım
Harikasın işte bu azme bak :) suyu cok icİnşallah canim. Bugün seçim var bizide azıcık ucundan ilgilendiriyor biraz hareketli bir gun olacak. Ama bana bahane yokkk. Yarın 89 gormek istiyorum. Zor mu cok zor imkansiz mi Hayır degil:)) istemekte parayla degil ya istiyorum işte. Bakalım olmazsa da uzulmeyecegim. Haftaya 80 lerdeyim.. kaçarı yok:))
Harikasın işte bu azme bak :) suyu cok ic
1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
5 hazrn 76.4
6 hazrn 76.3
7 hazrn 75.9
Bildirimlere baktıkça utanıyorum valla bu hafta hic dikkat edemedim ben
Selam kizlar eldw olmayan nedenlerle ara verdim ne oldu 1 kg geri aldim ama dondum araniza tam 42 sayfa okucam tekrar motive olucam insallah
suyu gun icine Yay canim mideni b anda doldurma. susamayi beklersen isin yaş :) ben susamam kolay kolay sağlık icin ic alisiliyor.
yay sabit kalsanda rakamlar gozune hitap etsin yuzles yerinde saymanla canim
Allah bi daha aci yasatmasin güzel bir hayat hayırlı evlatlar nasip etsin ve ahirette saadet versin ailene
Gunaydin kizlar,
Bugun buyuk gun. Rabbim hakkimizda iyi olani versin. Adaletsizlik son bulsun.
Tarti gunum; 75.1
Gecen haftaya gore -2 kg kayip
Insallah kilo almadan donerim. Orada yiyeceklerimi bile yanima aldim. Dikkat edecem. Yuruyusume de gidecem mutlaka. Regl olacam ama olsun eskisi kadar sisligim olmuyor. Haftaya gorusuruz. Firsat bulup bakarsam yazarim.
@kitap_asigi ben nerdeyse 3 haftadan fazladir veremedim. Tik yoktu. Ama pes etmedim. Yuruyuse ara verdim ozellikle. Ve bir anda 2 kilo uctu gitti. Direniyor vucut sen de pes etme.
Herkese iyi pazarlar.
Hosgeldin canim iyi yaptin kaldığın yerden devam et.. her biten gün omrumuzden gidiyor. - olmak varken neden ağırlaşmış olarak devam edelim ki
HER GÜNÜN HAKKINI VERELİM HANIMLAR..
Sağol tatlım toplam 1.100 oldu yarina bende senin gibi atak yapicam insallah :) ♡Ooo canım atak yapmışsın sanada bu yakışır Supersin:)
Bugün pazar7 Haziran Cmt:
64.6
1 kilo geri alinir mi canim yaa. Sende benim gibi yerinde sayiyorsun.ver al ver al . Ara verdiğin zaman koruma yapSelam kizlar eldw olmayan nedenlerle ara verdim ne oldu 1 kg geri aldim ama dondum araniza tam 42 sayfa okucam tekrar motive olucam insallah
kuzum şahane verdin bu haftaaa :)1 hazrn 77
2 hazrn 76.9
3 hazrn 76.6
4 hazrn 76.5
5 hazrn 76.4
6 hazrn 76.3
7 hazrn 75.9
Utan utan utanmak iyidirBildirimlere baktıkça utanıyorum valla bu hafta hic dikkat edemedim ben
hoş geldin canım. 1 kilo hiç bişi diil gaza gel :))Selam kizlar eldw olmayan nedenlerle ara verdim ne oldu 1 kg geri aldim ama dondum araniza tam 42 sayfa okucam tekrar motive olucam insallah
canım bünye alırken de verirken de hemen olmuyor. mesela bi ara yedim yedim almadım sonra bi anda birer ikişer aldım. hiç pes etmeden bi iki hafta sık bakalım ne olacakEvet sbedencim icmem lazim ya napip edip gun icine yaymam lazim onu benim
Cok yuzlestim yerimde saymamla canim yuz goz olduk iyice
Pes etmedim bakalim canim ya insallah benim de bu hafta son olur 3 haftadir ayni sayi delirmek uzereyim. Sporumu da bir yapiyorum bir yapmiyorum cok duzenli degilim ki ara vereyim falan desem.. Napsam bilemedim. Gecenin kor karanliginda tikinsam da artmayip ayni kaliyorum 4ten sonra yemesem de azalmayip ayni kaliyorum.Cok guzel gitmis senin. Tebrik ederim.
Iyi pazarlar
Sen bayaaaa bayaaaaa motivesin milad
Bana da azicik serpistirsen su motivasyonundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?