♥haftalık kilo verme yarışması♥

Harikasın işte bu azme bak :) suyu cok ic

Selam kizlar eldw olmayan nedenlerle ara verdim ne oldu 1 kg geri aldim ama dondum araniza tam 42 sayfa okucam tekrar motive olucam insallah

Hosgeldin canim iyi yaptin kaldığın yerden devam et.. her biten gün omrumuzden gidiyor. - olmak varken neden ağırlaşmış olarak devam edelim ki
HER GÜNÜN HAKKINI VERELİM HANIMLAR..

Evet sbedencim icmem lazim ya napip edip gun icine yaymam lazim onu benim
Cok yuzlestim yerimde saymamla canim yuz goz olduk iyice

Pes etmedim bakalim canim ya insallah benim de bu hafta son olur 3 haftadir ayni sayi delirmek uzereyim. Sporumu da bir yapiyorum bir yapmiyorum cok duzenli degilim ki ara vereyim falan desem.. Napsam bilemedim. Gecenin kor karanliginda tikinsam da artmayip ayni kaliyorum 4ten sonra yemesem de azalmayip ayni kaliyorum. Cok guzel gitmis senin. Tebrik ederim.
Iyi pazarlar

Hosgeldin canim iyi yaptin kaldığın yerden devam et.. her biten gün omrumuzden gidiyor. - olmak varken neden ağırlaşmış olarak devam edelim ki
HER GÜNÜN HAKKINI VERELİM HANIMLAR..

Sen bayaaaa bayaaaaa motivesin milad
Bana da azicik serpistirsen su motivasyonundan

Cancanlar selamlar....

Çok motive ediyo bu topic ya
Sizleri okumak bile çok hoş, bi de aktif olsak tutmayın bizi

Güzeller Yarından itibaren ben de günlük bildircem kilo durumumu... Beni de motive edeceğimi düşünüyorum

Sabah kahvaltı Bayağı bi torpilli oldu

Bol su, bitki çayı, salata, yoğurt diyorum..
Yarın tartı günü birincilik var ipin ucunda 85,00 oldum dün.. Biraz da cozuttum Zafer sarhoşluğuyla sanırsam. Ama bir an evvel toparlanıyorum efem...

Hepfit nerelerde?

canım bünye alırken de verirken de hemen olmuyor. mesela bi ara yedim yedim almadım sonra bi anda birer ikişer aldım. hiç pes etmeden bi iki hafta sık bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…