bir sürü değişken var tam gruplama yapmak çok zor . hiç yoktan iyidir :)
mönün gayet güzel. su şişesini eline al sabhtan ayırma canın sıkıldıkça iç susamayı bekleme. oda sıcaklığında olsunBugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati(dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
1 buyuk bardak tarcinli sut
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sporum geceye kaldi yine. 3 mil leslie yapma niyetim var.
Tamam boyle yapayim ben.mönün gayet güzel. su şişesini eline al sabhtan ayırma canın sıkıldıkça iç susamayı bekleme. oda sıcaklığında olsun
evet canım geçen sene 7 aylık hamileyken içimde öldü nedensiz. zor günlerdi inan. şimdi yeniden deniyoruz canım.Sen bebis mi dusunuyordun canim
evet canım geçen sene 7 aylık hamileyken içimde öldü nedensiz. zor günlerdi inan. şimdi yeniden deniyoruz canım.
Bugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
3 catal cilek marmelati(dun aksam annem yapti ve cok guzel kokuyordu aksam butun ev, gece yemeyim sabah yerim dedim ve onun icin yedim cok canim cekmisti)
1 tane ceviz
Ara
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
2 litre yapacagim yatana kadar. Gun icine nasil yayabilirim bi fikri olan var mi?
Sabah uyanir uyanmaz su ictigim zaman gun icinde cok uyusuk oluyorum ben yaCanim sabah mesela uyanir uyanmaz 1 bardak
sonra kahvaltiya ram otirmadan once 2 bardak ic.
zaten yemek arasinda ve yemekten 2 saat sonra su icmek pekte iyi degil..
2 saat gecince 1 bardak daha boyle boyle 1 lt biter.
aksam ogununde aynisi iste bitti 2 lt
inşallah canım kısmet. sağolasın.Cok zor bir durum olsa gerek. ALLAH bir daha oyle bir aci yasatmasin. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat al insaallah kucagina.
yakin zaman da guzel haberlerini buradan duyariz inşallah
Bugun kacamak yapmamissin regline ragmenben de menümü paylaşayım:
sabah az menemen az beyaz peynir bir dilim kızarmış ekmek
öğlen bir tabak kiraz ve kayısı
akşam zeytinyağlı bezelyeli enginar yemeği ve yoğurt
sen zayiflada cizelgede tek kalmissin bişey olmazVazgectim zaten canım... Yeni katilanlarin kilosu 70 ten yukarı degil. 80 dekiler de elini çabuk tutarsa yalnız kalırım diye düşünüyorum.. amann napalım bende hep kendimle yarışırım dimi :))
canim aman dişini sık az kaldi 2 ayda biraz ver. bende bugün kendimi ödüllendirdim bi kiyafet daha aldim birde pantolon hemde dara yakin aldim zayiflayacgm bu sefer bende sabredelimBu arda gecen pazar gunu komsum sayesinde bozdum diyeti. Tekrardan 83 leri gormeye cok az kalmisti. Ama artik ne olursa ve kim olursa olsun bozmamaya karar verdim. Hayir diyecegim.bugunden itibaren tekrar basladim.
2 ay cok dikkatli olmam lazim memlekete gidecegim cunki.
Malum bozdugum icin de giremedim. Okudumama yazmaya yuzum olmadi kizlar.okuyordum ama
Ben de gunluk bildirimlerle ilerleyecegim haftaya.
canım benim Rabbim sağlıklıca evlatlar nasip etsinevet canım geçen sene 7 aylık hamileyken içimde öldü nedensiz. zor günlerdi inan. şimdi yeniden deniyoruz canım.
teşekkür ederim canım benim. hayırlısıyla gelsin inşallah.Bugun kacamak yapmamissin regline ragmen
Bu ay hamile olmadim diye uzulme. Onunuzdeki ay var sonraki ay var. Daha cooook var. Hem belki hamileligin zor gececekti esin de gidecek yaninda olmayacakmis. Cok zorlanacaktin belki. Vardir bir hayir. Sıkma canini. Insallah hayirlisiyla bir an once aliriz haberlerini
her isteyene inşallah.canım benim Rabbim sağlıklıca evlatlar nasip etsin
fazla kilolarımiz sayesinde zayiflamanin azicik azicik incelmenin mutlulugunu yasiyoruz. simdi ebn zayiflamak icin didiniyorum ve gram gram gittikce mutlu oluyorum. diyorum ki zayif olsaydim acaba nasıl neyle ugrasip mutlu olacaktimCanımm bugün bende bunları düşündüm. Geçmişi yadedip gerceklerle yuzlesmek ve iki gündür yazdiklarinla senin sbeden in sayesinde. Hep eksilere doğru beraber ilerleyecegiz insallah...
suyu gun icine Yay canim mideni b anda doldurma. susamayi beklersen isin yaş :) ben susamam kolay kolay sağlık icin ic alisiliyor.Bugunku menum:
Sabah
7 dilim sucuk
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yarim dilim ekmek
1 tane ceviz
Ara
Aksam
3 kasik patlican yemegi
1 kasik salcali makarna
Az cevizli salata
1 bardak ayran
Su daha hic icmedim ya
yay sabit kalsanda rakamlar gozune hitap etsin yuzles yerinde saymanla canimBend e gunluk bildirim yapmak istiyorum ama 3 haftadir inatla ayni ciktigim icin (64.6) (bi pazartesi 64.4 ciktim nasil olduysa) yazmamin bir anlami olmaz sanki
Allah bi daha aci yasatmasin güzel bir hayat hayırlı evlatlar nasip etsin ve ahirette saadet versin aileneevet canım geçen sene 7 aylık hamileyken içimde öldü nedensiz. zor günlerdi inan. şimdi yeniden deniyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?