- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Geçen hafta tıkır tıkır vermiştim kiloları bu hafta hiç gitmemekte ısrarcılar moralimi bızuyor
Bugun yediklerim
Sabah:tavada 1,5 yumurta,3–4 zeytin,maydanoz,minik muz,1 kayısı,1ceviz,yarım bardak süt
Öğlen film izlerken kontrolümü kaybettim, 1 büyükk bir kase patlamış mısır,28 fındık,20gram kuru üzüm,elma,minik muz
Ara:yarım bardak sütlü kahve
Akşam:yoğurtlu kereviz salatası
Alınan kalori:1078 kcal
Karbonhidrat:123gram
Spor birazdan yaparım
Yeşil çaylarımı da birazdan içeceğim
2,5lt suyu geçerim
nehirnil111
Hahhah ben dengesizim,bir cok yerim sonra hiçbir şey yemem,sen bana bakma :))))Seni kınadım 2500 kcal aldiginda galiba aynını bende aldım sonra
canım benim eşim de boğazına çok düşkün bak eve geldim bisküvi pastası yaptım ona ama ben yemiyorum sende yeme kendine hırs haline getir15 ocak 2300 kcal
16 ocak 1074 kcal
nehirnil111
15 ocakta çok yedim esim evde yarında çok yiyebilirim eşimle götürüyoruz çikolata felan ... ama onu ikna ettim gece 12.00 de 3 mil yaptik ve sabah kalktımda 62 kilo oldugumu gördüm yanlış mi gördüm acaba yarin bi daha bakayim
Dur indireyim bakayım :)Hic bozma moralini geçen hafta ödem gitmiştir ondan... bak 1 kilo 75oo kcala denk geliyor ve sen günde misal 2500 kalori yakiyorsun vücudun... 1500 kaloriyi alsan geriye kalir 1000 yakarsın yani 1 haftada ancak 1 kilo gider böylece fatsecret programını kullanirsan orda gösteriyor
Burayi birakmazsan motivasyonun yuksek olur ve kilolari verirsin canim,zaman ve sabir
bencede zararlı içme diycem ama ben bugün balıkla içtim :)Aslinda cok sevmiyorum evdekiler kolasiz duramiyo bende yarim cay bardagi iciyorum ama onu da birakcam ayran iceyim onun yerine dimi ne gerek var vucuda zarar vermeye
Ben kola içmiyorum çok şükür ama doğru düzgün su da içmiyorumbencede zararlı içme diycem ama ben bugün balıkla içtim :)
tamam canım ekliyorumsbeden sevgili kaptanım
@Metebatur benim arkadaşım,onu da listeye alır mısın? Metebatur cok hırslıdır yalnız:)) süper spor yapar:))
Metebaturcum, her pazartesi kilo bildireceksin (sbedeni etiketleyerek)
Hedef kilonu da sbedene söylemen lazım
Kalori yarışmasının kaptanınehirnil111
Nehircim mete kalori yarışmasına katılabilir mi
aramıza hoşgeldin canım maşallah şimdiden spor yapıyorsun ama zorlama kendini sezeryanlısın erken gibi geldi .Kızlar merhaba C CallanPinckney davetiyle geldim buraya ben de katılmak istiyorum aranıza izniniz olursa tabi..Ben iki çocuk annesiyim iki sezeryan yaptım ikinci oğlum henüz 4 aylık.... Kilolarım var evet ama doğum kiloları değil şuan hamile kaldığım kilodayım ama sorun hamile kaldığım dönemdeki kiloları vermek... 30 yaşındayım 1,67 boy 80-81 kiloyum. 3 aydır düzenli spor yapıyorum evde, Zumba Leslie jessica sımıth vs.. Haftanın 6 günü yapıyorum ve toplamda sadece 5 kg verebildimOğlum sadece anne sütü alıyor, yoğun derecede emziriyoeum ve dolayısıyla sık acıkıyorum, yalnız tatlı krizlerine çok giriyorum. Öyle şerbetli tatlılar değil ama işte kektir, kurabiyedir engel olamıyorum kendime cidden ... Daha önde kalori sayımı yaptım fakat karbonhidrat maalesef yüksek tuttuğum için Bi işe yaramadı... Bende durumlar böyle vermem gereken tam 20 kilo var yaza kadar vermek istiyorum...
Bazen dayanamiyorum beyaz cikolataya hele bir puro gofret o ikisi beni benden aliyor ama ona gore daha az yiyorum bende dayanmaya calısıcam mesela bugün daha ağzıma bi şey almadim bakalimcanım benim eşim de boğazına çok düşkün bak eve geldim bisküvi pastası yaptım ona ama ben yemiyorum sende yeme kendine hırs haline getir
Bende 2 günde bir bitter yiyorum 30 gr kadar ve düzenli kilo kaybım var 3 aydır demekki doğru şeyler yapıyorum , kilo veremezsen yardımcı olurum canımBazen dayanamiyorum beyaz cikolataya hele bir puro gofret o ikisi beni benden aliyor ama ona gore daha az yiyorum bende dayanmaya calısıcam mesela bugün daha ağzıma bi şey almadim bakalim
Canim eve alma ve yememek icin hemen yat uyuBazen dayanamiyorum beyaz cikolataya hele bir puro gofret o ikisi beni benden aliyor ama ona gore daha az yiyorum bende dayanmaya calısıcam mesela bugün daha ağzıma bi şey almadim bakalim
Sütüm gelsin diye uyumam gerek dedim artik götürüyor benimki hala kek yaptım yarin misafir gelecek ondanda istiyor bebeği uyutuyum bi tek ona vereceğim kendim zaten yarin yemek zorundayım yoksa görümceler yok yemiyosun sütün kalitesiz olur ye diye ısrar edip duruyolar benim kızım maşallahı var halbukiCanim eve alma ve yememek icin hemen yat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?