♥haftalık kilo verme yarışması♥

15 ocak 2300 kcal
16 ocak 1074 kcal

nehirnil111

15 ocakta çok yedim esim evde yarında çok yiyebilirim eşimle götürüyoruz çikolata felan ... ama onu ikna ettim gece 12.00 de 3 mil yaptik ve sabah kalktımda 62 kilo oldugumu gördüm yanlış mi gördüm acaba yarin bi daha bakayim

Geçen hafta tıkır tıkır vermiştim kiloları bu hafta hiç gitmemekte ısrarcılar moralimi bızuyor

Hic bozma moralini geçen hafta ödem gitmiştir ondan... bak 1 kilo 75oo kcala denk geliyor ve sen günde misal 2500 kalori yakiyorsun vücudun... 1500 kaloriyi alsan geriye kalir 1000 yakarsın yani 1 haftada ancak 1 kilo gider böylece fatsecret programını kullanirsan orda gösteriyor

Seni kınadım 2500 kcal aldiginda galiba aynını bende aldım sonra

canım benim eşim de boğazına çok düşkün bak eve geldim bisküvi pastası yaptım ona ama ben yemiyorum sende yeme kendine hırs haline getir

Dur indireyim bakayım :)
Kalori sayayım bende

tamam canım ekliyorum

aramıza hoşgeldin canım maşallah şimdiden spor yapıyorsun ama zorlama kendini sezeryanlısın erken gibi geldi .
her hafta pazartesi bildirim günümüz. 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. kilo bildirimlerinde benim ismimi etkelemeni istiyorum başarılar dilerim

canım benim eşim de boğazına çok düşkün bak eve geldim bisküvi pastası yaptım ona ama ben yemiyorum sende yeme kendine hırs haline getir
Bazen dayanamiyorum beyaz cikolataya hele bir puro gofret o ikisi beni benden aliyor ama ona gore daha az yiyorum bende dayanmaya calısıcam mesela bugün daha ağzıma bi şey almadim bakalim

Bazen dayanamiyorum beyaz cikolataya hele bir puro gofret o ikisi beni benden aliyor ama ona gore daha az yiyorum bende dayanmaya calısıcam mesela bugün daha ağzıma bi şey almadim bakalim
Bende 2 günde bir bitter yiyorum 30 gr kadar ve düzenli kilo kaybım var 3 aydır demekki doğru şeyler yapıyorum , kilo veremezsen yardımcı olurum canım

Canim eve alma ve yememek icin hemen yat uyu
Sütüm gelsin diye uyumam gerek dedim artik götürüyor benimki hala kek yaptım yarin misafir gelecek ondanda istiyor bebeği uyutuyum bi tek ona vereceğim kendim zaten yarin yemek zorundayım yoksa görümceler yok yemiyosun sütün kalitesiz olur ye diye ısrar edip duruyolar benim kızım maşallahı var halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…