- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Çok tesekkur ederim pzt.sonra.. senden bilgi isteyebilirim simdilik esim bi kaç gün evde elimden geldiğince ancak dikkat edebiliyorum o yüzdenBende 2 günde bir bitter yiyorum 30 gr kadar ve düzenli kilo kaybım var 3 aydır demekki doğru şeyler yapıyorum , kilo veremezsen yardımcı olurum canım
Hoş geldin canım aramıza....Kızlar merhaba @CallanPinckney davetiyle geldim buraya ben de katılmak istiyorum aranıza izniniz olursa tabi..Ben iki çocuk annesiyim iki sezeryan yaptım ikinci oğlum henüz 4 aylık.... Kilolarım var evet ama doğum kiloları değil şuan hamile kaldığım kilodayım ama sorun hamile kaldığım dönemdeki kiloları vermek... 30 yaşındayım 1,67 boy 80-81 kiloyum. 3 aydır düzenli spor yapıyorum evde, Zumba Leslie jessica sımıth vs.. Haftanın 6 günü yapıyorum ve toplamda sadece 5 kg verebildimOğlum sadece anne sütü alıyor, yoğun derecede emziriyoeum ve dolayısıyla sık acıkıyorum, yalnız tatlı krizlerine çok giriyorum. Öyle şerbetli tatlılar değil ama işte kektir, kurabiyedir engel olamıyorum kendime cidden ... Daha önde kalori sayımı yaptım fakat karbonhidrat maalesef yüksek tuttuğum için Bi işe yaramadı... Bende durumlar böyle vermem gereken tam 20 kilo var yaza kadar vermek istiyorum...
Bende sadece balığı kolasız yiyemem onun harici 40 yıl dursam aklıma gelmezBen kola içmiyorum çok şükür ama doğru düzgün su da içmiyorum
Hadigel de yarışalımBende kalori yarışmasına katılabilir miyim ???? Nolur nolurnehirnil111
BendeeeeeeHadigel de yarışalım
En iyisi Hiç sağlıklı birşey değil bol şeker bol kalori soğuk çayda sevmem hatta sıcak çay da sevmem ayran su limonata mis misBende sadece balığı kolasız yiyemem onun harici 40 yıl dursam aklıma gelmez
Ben sıcak çay manyağıyım valla ama limonatayı da çok severim hele ev yapımıysa ohhh ama genel olarak gazlı içecekleri sevmemEn iyisi Hiç sağlıklı birşey değil bol şeker bol kalori soğuk çayda sevmem hatta sıcak çay da sevmem ayran su limonata mis mis
Tamam :) sen istedinHadigel de yarışalım
Hadi bakalım görüşeceğiz pazartesimi. Başlayalım şimdimi:)Tamam :) sen istedin
Şimdi de olur kalori yarışması sonuçta :) yarın hemenHadi bakalım görüşeceğiz pazartesimi. Başlayalım şimdimi:)
Tamam yarın kim daha az yiyecek hadi bakalım :)) sen bugün kaç kalıri aldınŞimdi de olur kalori yarışması sonuçta :) yarın hemen
Ben bugünü son hediye günü yaptım kendime 1798 kalori almışım bugün sabah öğlen pasta yedim :)Tamam yarın kim daha az yiyecek hadi bakalım :)) sen bugün kaç kalıri aldın
Ama o gece yatarkenki aclik duygusuna bayiliyorum ya müthiş bi mutluluk:))ben de sabahları cok aç oluyorum
sonra bir sürü yiyip,,alacağım tüm kaloriyi sabah alıyorum,sonra tekrar açlık :)))
nice mutlu yıllaraMusmutlu günler kizlaarrrr
Dün girip menu yazamadim cok yogundum dogum gunumdu de dün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?