♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın kızlar. herkese musmutlu pazarlar
dunku menum.
uyaninca 2 ufak kivi bol su. 30 dakika sonra kahvaltim
yarim parmak sucuk ile 1yumurta. cok az peynir 3 zeytin. biraz kabak çekirdeği. biraz fıstık. domates salatalik.(Kral kahvaltısı oldu)
öğle
1 sekerli Türk kahvesi.
ceyrek ayva.
aksam 16.30da yedim cok mutluyum.
1 tavuk but. 2 yk bulgur pilavi. 2 yk ayva kompostosu. salata yogurt
ara
arkadaslarla Laventes cafeye gittik.
içeceklerden en masum olan sicak süt vardi. tarcinda istedim. bol tarcinli sekersiz süt ictim.
avm de gezdik dun baya. spor yok. 2.5lt su.
kiraz sapi cayi ictim.
kilom sabit kaldi. 61.4 ile devam ediyorum. ama zorlamiyorum vücut sikilassin. sonra bi şok diyet çakarim

kızlar bugün protein günüm oldu
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim lihgt peynir
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Öğle
1 bardak yağsız tarçınlı süt
3 adet meyveli karışık eti form

Ara
4 dilim bitter
2 ceviz

Akşam
kıymalı yumurta 100gr
2 kaşık nohut
1 kaşık yoğurt

veee 872 kcal
karbonhidrat 65 gr
protein 50 gr
veee 90 dk spormu yaptım
Not: eşime milföylü kıymalı börek yapıyorum bütün eve koku yayıldı yaa,ama ağzıma sürmem benim
hedefim var ve kavuşmak istediğim bebeğim

Bugün misafirim gelecek çok yoruldum 677 kalori aldım aksam kendime hakim olmam lazim

Ayy burası çok karışık geldi şimdi neyi kime söylicem tam anlamadım, kalori ve kilo ayrı mı takip ediliyor

Ayy burası çok karışık geldi şimdi neyi kime söylicem tam anlamadım, kalori ve kilo ayrı mı takip ediliyor
Yarın pazartesi, sabah tuvalete cıktıktan sonra,hiçbir şey yiyip içmeden önce, çıplak bir şekilde tartılıyoruz.veee sonucu sbedeni etiketleyerek buraya yazıyoruz.sen hedef kilonu da yazmalısın.
Bunu her pazartesi tekrar ediyoruz.
Ve hergün nehirnil111 i etiketleyerek kalori bildirimi yapıyoruz,bukadar cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…