♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam anladım Canım, madem sabah tartılıcaz ben bu saatten sonra bişey yemim bari

N naz5403 @tatlitambak kizlar neredesiniz ya. hani bu sene bizim senemiz olacakti. siz daha ocaktan yoksunuz ortada. nazzz ne konuşmuştuk canim sen hala 87 de bekliyorsun.
Sorma canım ya haftaya gelecek ılan misafirlerim geldi Çarşamba'ya gidecekler inşallah toparlayıp döneceğim ama dönüşüm muhteşem olacak bu arada sabah tartılamazsam haftaya bildirim yaparım olurmu

Selam bebisler ben geldiimmmm
Guzel bi gün gecirdim şükür kahvaltiya arkadaşım vardı sonra da birlikte çarşıya gittik yeni geldim.
Menum şu şekilde
Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 yumurta 1 kaşık sos 1 elmali kurabiye
Aksam salata balik ve bulgur pilavi
Sporum da
1 saati geçkin yürüdüm hava biraz iyiydi bugün iyi dedigim de -1derece:)))
He bide fusya tunik ve sütlü kahve renginde çizme aldim cok guzelleeerrrr:)))

Sorma canım ya haftaya gelecek ılan misafirlerim geldi Çarşamba'ya gidecekler inşallah toparlayıp döneceğim ama dönüşüm muhteşem olacak bu arada sabah tartılamazsam haftaya bildirim yaparım olurmu
Olmaz olmaz olmaz yarin tartil:)))

Ayy sende kendimi görüyorum yaa
Evde ne börekler ne kizartmalar olurdu da bir isirik deyip onu bile yemezdim
Az mi koklayip koklayip biraktim:))

Kizlar herkese iyi aksamlar. Dunden bu yana bir halsizlik mide bulantisi kasik agrisi,istahsizlik... regl olmama 5-6gun var bilmesem hamileyim diyecegim o noktadayim yarin cok cok cok hafif ama bol vitaminli gecirmek niyetindeyim. Ocakta brokolim buharda piserken esim sagolsun tarcinli elmalarimi hazirliyor :) yarin dusuk kaloriden dolayi sadece pilates yapacagim resmen rolantideyim nehirnil111 haberin ola

kahvalti 11:45
1 tabak mantar sote (havuclu)

saat 15:10
1 bardak kupa sicak süt

aksam 17:45
1 tabak kapuska
3 yk yogurt

yarin misafirimiz var, hazirlik yapicaz baya yerim heralde yapilanlardan,
günlük listen müthiş hem doyurucu hem kalorisiz sütün içine yarım çay kaşıgı türk kahvesi metabolizma hızını arttırırmış bi dipnot. sadece ögün saatlerini geri çekersen geri dönüşünü daha çabuk alırsın.

Şimdiye kadar gördüğüm en sağlıklı menün,maşallah daha iyiye gidiyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…