Tamam anladım Canım, madem sabah tartılıcaz ben bu saatten sonra bişey yemim bariYarın pazartesi, sabah tuvalete cıktıktan sonra,hiçbir şey yiyip içmeden önce, çıplak bir şekilde tartılıyoruz.veee sonucu sbedeni etiketleyerek buraya yazıyoruz.sen hedef kilonu da yazmalısın.
Bunu her pazartesi tekrar ediyoruz.
Ve hergün nehirnil111 i etiketleyerek kalori bildirimi yapıyoruz,bukadar cnm :))
Sorma canım ya haftaya gelecek ılan misafirlerim geldi Çarşamba'ya gidecekler inşallah toparlayıp döneceğim ama dönüşüm muhteşem olacak bu arada sabah tartılamazsam haftaya bildirim yaparım olurmuN naz5403 @tatlitambak kizlar neredesiniz ya. hani bu sene bizim senemiz olacakti. siz daha ocaktan yoksunuz ortada. nazzz ne konuşmuştuk canim sen hala 87 de bekliyorsun.
Olmaz olmaz olmaz yarin tartil:)))Sorma canım ya haftaya gelecek ılan misafirlerim geldi Çarşamba'ya gidecekler inşallah toparlayıp döneceğim ama dönüşüm muhteşem olacak bu arada sabah tartılamazsam haftaya bildirim yaparım olurmu
Teşekkür ederim canimcim:))aferin sana doğum günü kızı mutlu yıllar :)
Ben dovim mi kiz:)
Ayy yok yokKızz su sen ne arıyon burdaben de spor yarışmasına falan gelmeyince artık girmiyorsun sanıyordum.... Hoşbuldum bı arada:)
Insaallah canimcim benimSuuuuu mussmutlu yillar♡ saglikla huzurla askla insallah :)
Teşekkür ederim canim benim:)
Iki haftaya 69 a ineceksin gör bakbu hafta az kalori alarak bayağı verdim. yarın 72 çıkmayı düşünüyorum
Ayy sende kendimi görüyorum yaakızlar bugün protein günüm oldu
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim lihgt peynir
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Öğle
1 bardak yağsız tarçınlı süt
3 adet meyveli karışık eti form
Ara
4 dilim bitter
2 ceviz
Akşam
kıymalı yumurta 100gr
2 kaşık nohut
1 kaşık yoğurt
veee 872 kcal
karbonhidrat 65 gr
protein 50 gr
veee 90 dk spormu yaptım
Not: eşime milföylü kıymalı börek yapıyorum bütün eve koku yayıldı yaa,ama ağzıma sürmem benim
hedefim var ve kavuşmak istediğim bebeğim
kitabı bulamadıgım için alamadım malesef. Ama öğrendiklerimi paylaşmak isterim elbetteTebrik ederim canim. Devami gelsin insallah
Kitabi okuma olanagi olmayanlar icin anlatabilir misin.
Mesela benim icin :)
günlük listen müthiş hem doyurucu hem kalorisiz sütün içine yarım çay kaşıgı türk kahvesi metabolizma hızını arttırırmış bi dipnot. sadece ögün saatlerini geri çekersen geri dönüşünü daha çabuk alırsın.kahvalti 11:45
1 tabak mantar sote (havuclu)
saat 15:10
1 bardak kupa sicak süt
aksam 17:45
1 tabak kapuska
3 yk yogurt
yarin misafirimiz var, hazirlik yapicaz baya yerim heralde yapilanlardan,
şef benide kabul edermisiniz aranızaiyiyim canim sen nasilsin anlaşılan yetisecen :)
ben yerimde sayıyorum
inşallah canım. bugün 1000 kaloriyle kapattım günüIki haftaya 69 a ineceksin gör bak
Zorunlu değil ama yazsan iyi olur:))Bu arada yediklerimizi tek tek buraya yazmama gerek var mı? C CallanPinckney
Şimdiye kadar gördüğüm en sağlıklı menün,maşallah daha iyiye gidiyorsun:))Selam bebisler ben geldiimmmm
Guzel bi gün gecirdim şükür kahvaltiya arkadaşım vardı sonra da birlikte çarşıya gittik yeni geldim.
Menum şu şekilde
Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 yumurta 1 kaşık sos 1 elmali kurabiye
Aksam salata balik ve bulgur pilavi
Sporum da
1 saati geçkin yürüdüm hava biraz iyiydi bugün iyi dedigim de -1derece:)))
He bide fusya tunik ve sütlü kahve renginde çizme aldim cok guzelleeerrrr:)))
:))Ben dovim mi kiz:)
Kadife benim olacak vuracam kirbaci vuracam kirbaci:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?