- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ben insanity diye bir spor var,ona mıbbaşlasam diyorum,baya zor bir şey ama düşünüyorum şu anAyy yok yoksbeden nerde ben ordayim:))
C CallanPinckney o zaman gidince ben spora devam ettim ama baska spor topigine girmedim ya
Ay cnm geçmiş olsunKizlar herkese iyi aksamlar. Dunden bu yana bir halsizlik mide bulantisi kasik agrisi,istahsizlik... regl olmama 5-6gun var bilmesem hamileyim diyecegim o noktadayimyarin cok cok cok hafif ama bol vitaminli gecirmek niyetindeyim. Ocakta brokolim buharda piserken esim sagolsun tarcinli elmalarimi hazirliyor :) yarin dusuk kaloriden dolayi sadece pilates yapacagim resmen rolantideyim nehirnil111 haberin ola
Evet canım ya amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır:) diyorum ben , bak senin emeklerine nasıl değmiş ve korumak büyük başarı inşallah bende senin gibi emelime ulaşırım su'cumAyy sende kendimi görüyorum yaa
Evde ne börekler ne kizartmalar olurdu da bir isirik deyip onu bile yemezdim
Az mi koklayip koklayip biraktim:))
Ay cnm geçmiş olsun
Ne eşler var maşallah:)))
Benim kız geçen gün yemek yedikten sonra babasını,diş fırçalamak için banyoya götürdü,babası durumu anlayınca, kızım boşver sonra sonra diyor:))))) karı koca üşengeçlikten ölücez galibaa
tamam tatlımSorma canım ya haftaya gelecek ılan misafirlerim geldi Çarşamba'ya gidecekler inşallah toparlayıp döneceğim ama dönüşüm muhteşem olacak bu arada sabah tartılamazsam haftaya bildirim yaparım olurmu
bebişiimmAyy yok yoksbeden nerde ben ordayim:))
C CallanPinckney o zaman gidince ben spora devam ettim ama baska spor topigine girmedim ya
peki edelim :)şef benide kabul edermisiniz aranıza
Kaç kalori :)Tamam yarın kim daha az yiyecek hadi bakalım :)) sen bugün kaç kalıri aldın
Ayy canım bende aynı durumdayım yaa aç kalmmak için sürekli çay içiyorum oda her bardak 2 çay kaşığından dünya ediyoben şok
neden kilo veremiyorum diye düşünürken buldum nedenini. hatta 2 gündür moral bozukluğundan yedimde yedim. demin tartildim 80.500 kilo geldim.
sorun şu. günde 33 çay kaşığı şeker tüketiyor muşum = 536 kalori. bana giren burdan giriyormusazaltmistim önceden ne zamanda unuttum zararlarini. neyse bu hataya azaltarak son vereyim..hatta komple şekersiz icmeye alisacam. bugun kayinbabam bile uyardi zarar diye
Ben bugün göçtüm canım yarışa girdik ama benim kocagöbük kocam sabah pişi isteyince olan oldu bi küçük pişi beni yedi akşamda hafif diiye patates salatası yedim Ama bi baktım bi kase 350 kalıri yazıyo ettimi sana 1300 kalıriKaç kalori :)
Benim 886
Kıııız sen 74 kiloymuşsun be yaa.. Ne benle yarışıyosın ben senin kilonda olsam dünyayı çıtır çıtır yerimKaç kalori :)
Benim 886
. Naaptın dostum varmı gelişme bende tık yokyok canım ya bu hafta spor hiç yapmadım kısmetse haftaya diye düşünüyorum artık
Şeker yüzünde karnim en yağl kısımAyy canım bende aynı durumdayım yaa aç kalmmak için sürekli çay içiyorum oda her bardak 2 çay kaşığından dünya ediyo
Sen kaç kilosun ki ben de bu duruma kolay gelmedim allahtsn boyum var yoksa top gibiydim yineKıııız sen 74 kiloymuşsun be yaa.. Ne benle yarışıyosın ben senin kilonda olsam dünyayı çıtır çıtır yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?