♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay cnm geçmiş olsun
Ne eşler var maşallah:)))
Benim kız geçen gün yemek yedikten sonra babasını,diş fırçalamak için banyoya götürdü,babası durumu anlayınca, kızım boşver sonra sonra diyor:))))) karı koca üşengeçlikten ölücez galibaa

Ayy sende kendimi görüyorum yaa
Evde ne börekler ne kizartmalar olurdu da bir isirik deyip onu bile yemezdim
Az mi koklayip koklayip biraktim:))
Evet canım ya amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır:) diyorum ben , bak senin emeklerine nasıl değmiş ve korumak büyük başarı inşallah bende senin gibi emelime ulaşırım su'cum

iyi aksamlar kizlar.
bugunki menum
sabah 1 kuru incir 3 sb su.
1 saat sonra kahvalti
1yumurta 1kk peynir
5 zeytin
1domates salatalik maydonoz.
1 gun kurusu 1 ceviz bi catal tereyagi.
ogle
8 yk kabak yemegi. 1 kase sarimsakli yogurt 2 ceri 1 aci biber
aksam 1 dolu tabak etli kuru fasulye.
2 yk pilav.
ayva kompostosu.salata
gezmeye gittik.
ara 1 dilim ev yapimi yas pasta
bol cay sekersiz.
biraz kuru yemis.
1 elma.
yediklerim cok oldu. mutsuzum. ama meyve tabagimi az yedigim icin mutluyum. 4 cesit meyve vardi sadece elma yedim. simdi de su iciyorum.

Kızlar bu arada ebru sallinin 2 haftada 2 beden incel videosu 10. Günündeyim gercektende doğru etegimin fermanı patlarmış tüm simdi az bol geliyor görümcelerimle bugün baya zayıflamışsın dediler 3 kilo verdim ama spor yaptigimdan daha çok verdim gibi görünüyor

Ahahaha cok sekersiniz yaaa. Ama adamcagiz kimbilir ne kadar yorulmustur kafasinda neler nelet vardir. Bizimki de bi baba olsun gorcez yapacak mi yapmayacak mi:)

ben şok

neden kilo veremiyorum diye düşünürken buldum nedenini. hatta 2 gündür moral bozukluğundan yedimde yedim. demin tartildim 80.500 kilo geldim.

sorun şu. günde 33 çay kaşığı şeker tüketiyor muşum = 536 kalori. bana giren burdan giriyormus azaltmistim önceden ne zamanda unuttum zararlarini. neyse bu hataya azaltarak son vereyim..hatta komple şekersiz icmeye alisacam. bugun kayinbabam bile uyardi zarar diye

şef benide kabul edermisiniz aranıza
peki edelim :)
boy, kilo ve hedef kilo yazar misin. her pazartesi kilo bildirim günümüz. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. kilo bildirimde ismimi etiketlemeni istiyorum. gözümden kacmasin diye . aramıza hoşgeldin. bu bilgileri yarın bekliyorum

Ayy canım bende aynı durumdayım yaa aç kalmmak için sürekli çay içiyorum oda her bardak 2 çay kaşığından dünya ediyo

Kaç kalori :)
Benim 886
Ben bugün göçtüm canım yarışa girdik ama benim kocagöbük kocam sabah pişi isteyince olan oldu bi küçük pişi beni yedi akşamda hafif diiye patates salatası yedim Ama bi baktım bi kase 350 kalıri yazıyo ettimi sana 1300 kalıri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…