♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aaaaa sekerli cay mi iciyorsun canim? Yapma etme en kotusu bu Amaa super olmus bu tespit :)

zararın neresinden dönersen kardır, kesinlikle çaya kahveye şeker yok, hazır meyva suları yok bunlar küp küp şeker içeriyo , sbedencim eğer şekersiz sıvı tüketmeye alıştırırsan kendini faydasını kısa sürede görürsün ve uzun vadede sana sağlık olarak geri döner

deniz cim çok geçmiş olsun, herkeste bi hastalık durumu aman dikkat edin kendinize, bizde dedik yeni koltuk yüksek miş galiba yaradı bizi unuttu

açken daha mutluyum ama tıka basa yedikten sonra hissettiğim tek şey vicdan azabı

Gayet iyisin bence canım eve sokma artık çerez bende eşime izin vermiyorum çünkü kendi az yiyor yiyeceğim diyip alıyor bütün hepsi bana kalıyorCipse izin veriyorum bende tırtıklıyorum ne yalan söyleyeyim film izlerken iyi gidiyor
nehirnil111 865 kcal yuppii
Karbonhidrat 92
Protein 45 yazıyor iyimi acaba
Tabi ki iyi canım protein ne kadar fazlaysa o kadar iyi karbonhidratın fazla değil daha da az olsa süper olur
Canım 15 Ocak çok olmuş gerçekten neyse sonraki gün toparlamışsın sporunu da eksik etmemişsin
Bende kalori yarışmasına katılabilir miyim ???? Nolur nolur nehirnil111
Tabi ki katıalbilirsin canım bugünden itibaren kalorilerini bildirebilirsin

Balık çok doyurmaz canım fazlasının da zararı yok yararı var hatta30-40 da bayağı fazla ama kız nasıl aldı miden
nehirnil111 bugun 2000kalori aldım ((( dövün beni ((
Bence de dövelim ne yedin kız misafir olayları mı oldu
Canım 15-16 Ocak kalorilerin nerede benim mi gözümden kaçmış göremedim
1495 kcal aldim bugün nehirnil111 iyi yırttım ama.karbonhidrat fazla misafire eslik etmezsen olmuyor diyemeyeceğim açtım yedim

Eşimi ikna edebilirsem bebeğimi uyutuyum 3 mil yaparız belki

Açken sen sen değilsinAbartı değil canım halledersin sen onu

nehirnil111 canım benim pazar günü kalorim 1300 ( haftasonlarından nefret ediyorum)
Bende nefret ediyorum evde işte yapsam bir hareketsizlik rahatlama oluyor
Gunaydin kizlarr herkese iyi haftalar. Istanbulda kar muhtesem :)
sbeden bu hafta kilom 67.9 hicbir degisiklik yok. Haftasonu regl olacagim nasil belli bir gorsen
nehirnil111 pazar kalorim 1012
Regl öncesi vücut tutuyor canım olsun önümüzdeki hafta daha çok verirsin işte
Başlangıçtasın canım çok daha iyi olacak eminim

Canım bende de öyle 2 haftadır doğru düzgün spor yapamadım regl gecikmesinden dolayı bıraktım bel ağrım çok oluyordu ama buna rağmen kilolar gitti ama spor yapmalıyız tabi ki sen neden tekrardan 54 rakamını gördün ki Geçmiş olsun canım dikkat et kendine kızına da çok geçmiş olsun sağlık herşeyin başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…