- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
. Naaptın dostum varmı gelişme bende tık yok
ben şok
neden kilo veremiyorum diye düşünürken buldum nedenini. hatta 2 gündür moral bozukluğundan yedimde yedim. demin tartildim 80.500 kilo geldim.
sorun şu. günde 33 çay kaşığı şeker tüketiyor muşum = 536 kalori. bana giren burdan giriyormusazaltmistim önceden ne zamanda unuttum zararlarini. neyse bu hataya azaltarak son vereyim..hatta komple şekersiz icmeye alisacam. bugun kayinbabam bile uyardi zarar diye
Ben de hafta sonlarından hatta evde kaldığım her günden nefret ediyorum kızım olmasa gece de gitmiyceeemnehirnil111 canım benim pazar günü kalorim 1300 ( haftasonlarından nefret ediyorum)
Kahvaltıda 2 kupa çay içtim 1 er küp attım daha atmıycamŞeker yüzünde karnim en yağl kısım
yarin say bakalim yatana kadar kac bardak iceceksin
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
Bugün ki kilom 18 OCAK 2016: 54.10
08 OCAK 2016: 53.90 mışım 10 gün içinde 52.70 leri de gördüm ne spor ne yürüyüş hiçbir şey yapmadım oysa
Sormayın kötü hastalandık kızımla 10 gün oldu hala iyileşemedik
Teşekkür ederim canım kendim neyse de kızıma çok üzüldüm günlerce ağzına bir lokma bile koymadı halsiz kaldı kuzucuğumCok cok gecmis olsun canim tez zamanda iyilesin insallah.
Hoşbulduk:)
Teşekkür ederim canım kendim neyse de kızıma çok üzüldüm günlerce ağzına bir lokma bile koymadı halsiz kaldı kuzucuğum
ben şok
neden kilo veremiyorum diye düşünürken buldum nedenini. hatta 2 gündür moral bozukluğundan yedimde yedim. demin tartildim 80.500 kilo geldim.
sorun şu. günde 33 çay kaşığı şeker tüketiyor muşum = 536 kalori. bana giren burdan giriyormusazaltmistim önceden ne zamanda unuttum zararlarini. neyse bu hataya azaltarak son vereyim..hatta komple şekersiz icmeye alisacam. bugun kayinbabam bile uyardi zarar diye
Hahahah:)))Ben de hafta sonlarından hatta evde kaldığım her günden nefret ediyorum kızım olmasa gece de gitmiyceeem
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
08 OCAK 2016: 53.90 mışım 10 gün içinde 52.70 leri de gördüm ne spor ne yürüyüş hiçbir şey yapmadım oysa
ayy cok iyi :)))
hiç kuruyemiş kalmadı evde,20 gram kuruüzüm vardı,onu da biraz önce yedim :)) yok artık eve sokmammm
fındık yedim,1 avuç 250 kalori yaptı ( kavrulmamış,sağlıklı olduğu için ona izin veriyorum :)) )
açken daha mutluyum ama tıka basa yedikten sonra hissettiğim tek şey vicdan azabı
Gayet iyisin bence canım eve sokma artık çerez bende eşime izin vermiyorum çünkü kendi az yiyor yiyeceğim diyip alıyor bütün hepsi bana kalıyorBugun yediklerim
Sabah:tavada 1,5 yumurta,3–4 zeytin,maydanoz,minik muz,1 kayısı,1ceviz,yarım bardak süt
Öğlen film izlerken kontrolümü kaybettim, 1 büyükk bir kase patlamış mısır,28 fındık,20gram kuru üzüm,elma,minik muz
Ara:yarım bardak sütlü kahve
Akşam:yoğurtlu kereviz salatası
Alınan kalori:1078 kcal
Karbonhidrat:123gram
Spor birazdan yaparım
Yeşil çaylarımı da birazdan içeceğim
2,5lt suyu geçerim
nehirnil111
Tabi ki iyi canım protein ne kadar fazlaysa o kadar iyi karbonhidratın fazla değil daha da az olsa süper olur
Canım 15 Ocak çok olmuş gerçekten neyse sonraki gün toparlamışsın sporunu da eksik etmemişsin15 ocak 2300 kcal
16 ocak 1074 kcal
nehirnil111
15 ocakta çok yedim esim evde yarında çok yiyebilirim eşimle götürüyoruz çikolata felan ... ama onu ikna ettim gece 12.00 de 3 mil yaptik ve sabah kalktımda 62 kilo oldugumu gördüm yanlış mi gördüm acaba yarin bi daha bakayim
Tabi ki katıalbilirsin canım bugünden itibaren kalorilerini bildirebilirsinBende kalori yarışmasına katılabilir miyim ???? Nolur nolurnehirnil111
nehirnil111 canım cumartesi günü. Sabah : 1 yumurta 1 domates 1 dilim ekmek ve çay Öğlen: 1 kase sütlaç. Akşam : hamsi tava salata ve bi bardak kola ( hamsinin kalorisimi düşük hatamı var anlamadım ben baya bi abarttım hamsiyi dayanamayıp 30 -40 tane yedim ekmeksiz ama 300 kalori çıktı anlamadım)
Balık çok doyurmaz canım fazlasının da zararı yok yararı var hattanehirnil111 canım yine fazla fazla hesapladım cumartesi kalorim 1100 ama bu gün acayip karnım tok ben anlamadım bu işten bişi saki 3000 kalori almış gibiyim bu balık beni benden alıyo hem çok yiyorum hemde az yemiş gibi oluyorum :))
Bence de dövelim
Canım 15-16 Ocak kalorilerin nerede benim mi gözümden kaçmış göremedimKizlar herkese iyi aksamlar. Dunden bu yana bir halsizlik mide bulantisi kasik agrisi,istahsizlik... regl olmama 5-6gun var bilmesem hamileyim diyecegim o noktadayimyarin cok cok cok hafif ama bol vitaminli gecirmek niyetindeyim. Ocakta brokolim buharda piserken esim sagolsun tarcinli elmalarimi hazirliyor :) yarin dusuk kaloriden dolayi sadece pilates yapacagim resmen rolantideyim nehirnil111 haberin ola
1495 kcal aldim bugünnehirnil111 iyi yırttım ama.karbonhidrat fazla misafire eslik etmezsen olmuyor diyemeyeceğim açtım yedim
Eşimi ikna edebilirsem bebeğimi uyutuyum 3 mil yaparız belki
Bende nefret ediyorum evde işte yapsam bir hareketsizlik rahatlama oluyornehirnil111 canım benim pazar günü kalorim 1300 ( haftasonlarından nefret ediyorum)
Regl öncesi vücut tutuyor canım olsun önümüzdeki hafta daha çok verirsin işteGunaydin kizlarr herkese iyi haftalar. Istanbulda kar muhtesem :)
sbeden bu hafta kilom 67.9 hicbir degisiklik yok. Haftasonu regl olacagim nasil belli bir gorsen
nehirnil111 pazar kalorim 1012
Başlangıçtasın canım çok daha iyi olacak eminimgünaydın
sbeden ve nehirnil111 bugün ki kilom 96,6 haftasonu hiç kaçamağım olmadı bu yüzden mutluyum ama ilk haftam olduğu için vücudumdaki ödemi atmış bulundum bakalım bu hafta neler olacak
Günaydın arkadaşlar;
şu oynamalar ne kakar çok oluyo dimi. perşembe 52.2 yi gördüm bugün 53.6 :)sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?