- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
şahanesinn :)
Fındık yedim,altı üstü bir tabak :))) niye kalorisi bukadar yüksek yahuGayet iyisin bence canım eve sokma artık çerez bende eşime izin vermiyorum çünkü kendi az yiyor yiyeceğim diyip alıyor bütün hepsi bana kalıyorCipse izin veriyorum bende tırtıklıyorum ne yalan söyleyeyim film izlerken iyi gidiyor
Tabi ki iyi canım protein ne kadar fazlaysa o kadar iyi karbonhidratın fazla değil daha da az olsa süper olur
Canım 15 Ocak çok olmuş gerçekten neyse sonraki gün toparlamışsın sporunu da eksik etmemişsin
Tabi ki katıalbilirsin canım bugünden itibaren kalorilerini bildirebilirsin
Balık çok doyurmaz canım fazlasının da zararı yok yararı var hatta30-40 da bayağı fazla ama kız nasıl aldı miden
Bence de dövelimne yedin kız misafir olayları mı oldu
Canım 15-16 Ocak kalorilerin nerede benim mi gözümden kaçmış göremedim
Açken sen sen değilsinAbartı değil canım halledersin sen onu
Bende nefret ediyorum evde işte yapsam bir hareketsizlik rahatlama oluyor
Regl öncesi vücut tutuyor canım olsun önümüzdeki hafta daha çok verirsin işte
Başlangıçtasın canım çok daha iyi olacak eminim
Canım bende de öyle 2 haftadır doğru düzgün spor yapamadım regl gecikmesinden dolayı bıraktım bel ağrım çok oluyordu ama buna rağmen kilolar gitti ama spor yapmalıyız tabi ki sen neden tekrardan 54 rakamını gördün kiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine kızına da çok geçmiş olsun sağlık herşeyin başı
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
Bugün ki kilom 18 OCAK 2016: 54.10
08 OCAK 2016: 53.90 mışım 10 gün içinde 52.70 leri de gördüm ne spor ne yürüyüş hiçbir şey yapmadım oysa
Sormayın kötü hastalandık kızımla 10 gün oldu hala iyileşemedik
Teşekkür ederim canım kendim neyse de kızıma çok üzüldüm günlerce ağzına bir lokma bile koymadı halsiz kaldı kuzucuğum
kızlar,
topikimizle çok çok alakasız ama size birşey sorcam eczaneden cildim için krem alıcam ama 4-5 marka var,
eczanenin birinde ''babe'' ve ''Physicians Formula'', diğerindede ''avene'' ''vichy'' ve ''La Roche Posay''
bunlardan kullanan varmı önerebileceğiniz yada alma dediğiniz bir ürün varmı?
kızlar,
topikimizle çok çok alakasız ama size birşey sorcam eczaneden cildim için krem alıcam ama 4-5 marka var,
eczanenin birinde ''babe'' ve ''Physicians Formula'', diğerindede ''avene'' ''vichy'' ve ''La Roche Posay''
bunlardan kullanan varmı önerebileceğiniz yada alma dediğiniz bir ürün varmı?
Offf cok iyi maşallah
cilt için derken ne amaçla kullanacaksın canım, leke mi kuruluk mu nedir
Ne tarz bi cildin var bilmiyorum ama benim karmadir ama t bolgesi disindaki yerler baya kuruyor ozellikle sogukta. Uzun suredir La Roshe kullaniyorum cok cok memnunum. Hem yatistiriyor hemde cok guzel nemlendiriyor yaglandirmadan.
Teşekkür ederim canımşahanesinn :)
Fındık yedim,altı üstü bir tabak :))) niye kalorisi bukadar yüksek yahu((
Offf cok iyi maşallah
Sen bu sonucu hakettinnn :)))))
Çok imrendim yahu
hadi hayırlı olsun kreşiniz, inşallah bugünkü mutluluğu hep devam ederKızlar günaydın iyi hafta başları :)
kızımı kreşe bırakıp geldim. gayet mutluydu inşallah böyle de devam eder.
h.sonu çok dikkatliydim. ta ki dün akşam son dakika katıldığımız yemek davetine kadar. özellikle az yedim ama olmadı
sbeden geçen hafta 73.6
bu hafta 73.6 aynı kalmakta iyidir
nehirnil111 15 ocak cuma : 1027 kcal
16 ocak c.tesi: 1180 kcal
17 ocak pazar: 1238 kcal
yaavvv süpersinGünaydın kızlarrr
Gecen hafta 83.4 çıkmıştım
Bu hafta 81.3 o kadar mutluyum ki
_2.100gr gitmişsbeden
Not aldım canım teşekkür ederimKızlar günaydın iyi hafta başları :)
kızımı kreşe bırakıp geldim. gayet mutluydu inşallah böyle de devam eder.
h.sonu çok dikkatliydim. ta ki dün akşam son dakika katıldığımız yemek davetine kadar. özellikle az yedim ama olmadı
sbeden geçen hafta 73.6
bu hafta 73.6 aynı kalmakta iyidir
nehirnil111 15 ocak cuma : 1027 kcal
16 ocak c.tesi: 1180 kcal
17 ocak pazar: 1238 kcal
Ayy teşekkür ederim tatlımyaavvv süpersintopiğin en iddali hatunu
Canım 15-16-17 Ocak kalorin nerededeniz cim çok geçmiş olsun, herkeste bi hastalık durumu aman dikkat edin kendinize, bizde dedik yeni koltuk yüksek miş galiba yaradı bizi unuttu
Harikasın canım daha ne olsun maşallah sanaGünaydın kızlarrr
_2.100gr gitmişsbeden
Çok imrendim yahu
Ahh ahhh bana da nasip olur inşallah
Ayy cokk güzelllllGünaydın kızlarrr
_2.100gr gitmişsbeden
Canım 15-16-17 Ocak kalorin nerede
Harikasın canım daha ne olsun maşallah sana
Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hedeflerimize ulaşalım inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?