- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
hadi hayırlı olsun kreşiniz, inşallah bugünkü mutluluğu hep devam eder
seninde kilolar benim gibi uzun bir süre duruyo ama sonra bi sökülmeye başlıyo bir anda 1-1,5 kilo gidiyo , sabretcez
Darısı başına canım inşallahAyy cokk güzelllll
Not aldım canım teşekkür ederimdediğin gibi aynı kalmakta bizim için çok iyi
yaavvv süpersintopiğin en iddalı hatunu
80 grubu senden korkuyodu bence şimdi 70 lerde hareketlenmeye başlar
Sence bu gözden bir şey kaçar mıkız senden de bişey kaçmıyo haa
15 ocak: 1373
16 ocak:1114
17 ocak:1328
pazar günü kalorimden belli olduğu üzere bende haftasonundan nefret edenler grubundanım
Teşekkür ederimnehirnil111
Sende iyi vermişsin ben protein ve spor çok yaptım yoksa bu kadar gitmezdi, 872 dünkü kcal bu arada.
teşekkürler canım. şaka maka tam 6 aydır 73-74-75 arası gidip geliyorum. ne 75 i geçiyor ne de 73 ün altına iniyor. hayır korumaya insem bu kadar beceremem.ben önce koruma sonra verme işlemini uyguluyorum
Olsun canım üzülme lütfen bu hafta protein yaparsın sen o farkı ikiye katlar verirsinGeçen hafta:58.0
Bu hafta:58.2 mağlesef
Cumartesi 57,8idim,hatamın farkındayım
CanımsınnnOlsun canım üzülme lütfen bu hafta protein yaparsın sen o farkı ikiye katlar verirsin
Canımsınnn
Sende öylesin canımBegüş şşş her hafta geç bildirim yapıyorsun, adamı çatlatıyorsun.yoksa bundan ayrı bir zevk mi alıyorsun
günaydın kızlarrr ben 72.3 tartıldım bugün. bu hafta süper kilo verdim. mutluyumaz yiyince nasıl da veriliyormuş sbeden
boy 1.60peki edelim :)
boy, kilo ve hedef kilo yazar misin. her pazartesi kilo bildirim günümüz. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. kilo bildirimde ismimi etiketlemeni istiyorum. gözümden kacmasin diye . aramıza hoşgeldin. bu bilgileri yarın bekliyorum
takintili ondan dedimbayanbaloncuk ne dedinn ne dedinn :)
Begüş şşş her hafta geç bildirim yapıyorsun, adamı çatlatıyorsun.yoksa bundan ayrı bir zevk mi alıyorsun
boy 1.60
kilo:66
hedef:55
Olsun cnm korumak da başarıkız yok biliyosun ben öyle herhafta kilo verebilen biri değilim bi değişiklik olmadığı için çok fazla heyecanda olmuyo ondan yani, kilom yine aynı 64,8sbeden cim kilomuda bildirmiş olayım
Olsun cnm korumak da başarı
Sen heyecanlanmasan da ben heyecanlanıyorum bir kere
evet canım hemde çocukluktan cok ve şekerli gundenr güne azalacak :)Aaaaa sekerli cay mi iciyorsun canim? Yapma etme en kotusu buAmaa super olmus bu tespit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?