♥haftalık kilo verme yarışması♥

hadi hayırlı olsun kreşiniz, inşallah bugünkü mutluluğu hep devam eder
seninde kilolar benim gibi uzun bir süre duruyo ama sonra bi sökülmeye başlıyo bir anda 1-1,5 kilo gidiyo , sabretcez

ya vermiştim aslında 73 düm pazar günü. ama illa ki o yediklerim ertesi güne artı olarak yansıttı. ben h.içi daha iyiyimm h.sonu bozuluyor hep

Not aldım canım teşekkür ederim dediğin gibi aynı kalmakta bizim için çok iyi

teşekkürler canım. şaka maka tam 6 aydır 73-74-75 arası gidip geliyorum. ne 75 i geçiyor ne de 73 ün altına iniyor. hayır korumaya insem bu kadar beceremem. ben önce koruma sonra verme işlemini uyguluyorum

kız senden de bişey kaçmıyo haa

15 ocak: 1373
16 ocak:1114
17 ocak:1328

pazar günü kalorimden belli olduğu üzere bende haftasonundan nefret edenler grubundanım
Sence bu gözden bir şey kaçar mı Bende pek spor yapamıyorum ya ondan nefret ettim dün ev işi yaptım ama bayağı
Teşekkür ederim nehirnil111
Sende iyi vermişsin ben protein ve spor çok yaptım yoksa bu kadar gitmezdi, 872 dünkü kcal bu arada.

Protein çok işe yarıyor vallahi bende bu hafta istiyorum aslında ama özellikle 1-2 gün sürdürebiliyorum
teşekkürler canım. şaka maka tam 6 aydır 73-74-75 arası gidip geliyorum. ne 75 i geçiyor ne de 73 ün altına iniyor. hayır korumaya insem bu kadar beceremem. ben önce koruma sonra verme işlemini uyguluyorum

Olsun canım bu da bir şey güzel bence en azından yukarı çıkma ihtimali çok az

boy 1.60
kilo:66
hedef:55

Begüş şşş her hafta geç bildirim yapıyorsun, adamı çatlatıyorsun.yoksa bundan ayrı bir zevk mi alıyorsun

kız yok biliyosun ben öyle herhafta kilo verebilen biri değilim bi değişiklik olmadığı için çok fazla heyecanda olmuyo ondan yani, kilom yine aynı 64,8 sbeden cim kilomuda bildirmiş olayım

kız yok biliyosun ben öyle herhafta kilo verebilen biri değilim bi değişiklik olmadığı için çok fazla heyecanda olmuyo ondan yani, kilom yine aynı 64,8 sbeden cim kilomuda bildirmiş olayım
Olsun cnm korumak da başarı
Sen heyecanlanmasan da ben heyecanlanıyorum bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…