♥haftalık kilo verme yarışması♥

kizlar napiyosunuz nasilsiniz :) hafta sonunu hic sormayin bence 2 gün boyunca sabahtan aksama misafir vardi yedik ictik hamur isleri aldi basini gitti yani. cumartesi sonunda regli oldum ona mutluyum,
spor deseniz buraya geldigimden beri 3 yada 4 kere yapmisimdir. evdeki hesap carsiya uymadi bende. anne evi özlemisim tembellik yapiyorim acikcasi. herkes cok zayiflamissin dedi simardim tabi. neyse lafi uzatmiyim, wc sorunum düzeldi 2 gündür bana hamur isi yariyo galiba

kahvalti 10:20
1 bardak sicak süt
4 tane yulaf ezmeli kurabiye (yagsiz unsuz sekersiz)

artik bu hafta aksam yemeklerimi iyice azaltmayi planliyorum bakalim. insallah uyabilirim bu duruma.

Bravo kiz ezdin gectin beni

yok balım yok gülüm, hep aynı şeyi söylüyorum ama ben 3 ayda verdim bu kiloyu, ve benim yağ oranım biliyosun yüksek, aslında daha çok vermeliydim, hem senin boyun 8 cm daha uzun benden, ona bakarsan senin boyun kilon aynı ben boyumdan 4,8 kilo fazlayım yani her halukarda zararda olan benim, o yüzden sen hiçüzülme , senin yaptığın sporlarla kas kütlen müthiş artıyo bundan eminim hele bi foto daha atta şu bozuk havada gözümüz açılsın

Yaaaa yerim ama ben seniii yaa :)) Nasil guzel moral oluyoo tontisine zor veriyor be anacim ne yapcan
65 e inince foto gelecekte bakalim ben 65 e inebilcek miyim :) Vallaha normalde pek takilmazdim ama son zamanlarda bebek dusununce 80 leri gormek istemiyorum hamileligimin sonunda psikolojik olarak olumsuz etkiler beni

80 leri görmezsin canım artık bazı şeylerin bilincindesin çünkü, 65 leride 8 şuabata kadar görürsün çünkü regl olmuşsun haftaya kesin 66,5 u görürsün 8 şubata kadarda 65,0 olmasanda 65 küsürleri görürsün
sen 65, sbeden 75 i bekliyo çatlatacaksınız kız siz bizi heyecanla bekliyorum valla

Ay insallah yaa hamileligimde destek almayi dusunuyorum beslenme konusunda ise yarayacak, bana degil bebege kilo aldiracak seyler yemek icin. Ay bakalim Begum ne olacak halim
Insallaaaahh en kotu Subat sonunda 65 in altina dusecegim kararliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…