- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
kilo verdin mi kiz bildirimin yok
Olsun canım üzülme lütfen bu hafta protein yaparsın sen o farkı ikiye katlar verirsin
kız yok biliyosun ben öyle herhafta kilo verebilen biri değilim bi değişiklik olmadığı için çok fazla heyecanda olmuyo ondan yani, kilom yine aynı 64,8sbeden cim kilomuda bildirmiş olayım
Canım 15-16 Ocak kalorilerin yok bendeaynen yaaa neler neler verdin C CallanPinckney toparlarsin hic uzulmee.
çok teşekkür ederim çok sağol:)anaaaa bana rakip gelmiş hoşgelmiş
Canım 15-16 Ocak kalorilerin yok bende
15 Ocak 950
16 ocak 983 tatlim bugun hedefim 700 u gecmemek ve pilatess :) bi de haftasonu regl oldum mu ooohh mis
Bravo kiz ezdin gectin beni
Güzel canım kalorilerin inşallah olursun rahatlarsın
baya gitmiş tebrik edeirm az kaldi haftaya beni yakalarsin çünkü benn bu sabah 79 buçuğumGünaydın kızlarrr
Gecen hafta 83.4 çıkmıştım
Bu hafta 81.3 o kadar mutluyum ki
_2.100gr gitmişsbeden
yok balım yok gülüm, hep aynı şeyi söylüyorum ama ben 3 ayda verdim bu kiloyu, ve benim yağ oranım biliyosun yüksek, aslında daha çok vermeliydim, hem senin boyun 8 cm daha uzun benden, ona bakarsan senin boyun kilon aynı ben boyumdan 4,8 kilo fazlayım yani her halukarda zararda olan benim, o yüzden sen hiçüzülme , senin yaptığın sporlarla kas kütlen müthiş artıyo bundan eminim hele bi foto daha atta şu bozuk havada gözümüz açılsın
Sağol canım , aslında hızlı kilo kaybı yaşamak istemiyordum az ama sağlıklı vermek istiyorum nasıl olduysa iyi gitmiş bu hafta , haftaya bu kadar gitceğini sanmıyorumbaya gitmiş tebrik edeirm az kaldi haftaya beni yakalarsin çünkü benn bu sabah 79 buçuğum
Yaaaa yerim ama ben seniii yaa :)) Nasil guzel moral oluyoo tontisinezor veriyor be anacim ne yapcan
65 e inince foto gelecekte bakalim ben 65 e inebilcek miyim :) Vallaha normalde pek takilmazdim ama son zamanlarda bebek dusununce 80 leri gormek istemiyorum hamileligimin sonunda psikolojik olarak olumsuz etkiler beni
80 leri görmezsin canım artık bazı şeylerin bilincindesin çünkü, 65 leride 8 şuabata kadar görürsün çünkü regl olmuşsun haftaya kesin 66,5 u görürsün 8 şubata kadarda 65,0 olmasanda 65 küsürleri görürsün
sen 65, sbeden 75 i bekliyo çatlatacaksınız kız siz bizi heyecanla bekliyorum valla
canim yeni fiziğine alıştın mi hergun aynada bakiniyor musunSağol canım , aslında hızlı kilo kaybı yaşamak istemiyordum az ama sağlıklı vermek istiyorum nasıl olduysa iyi gitmiş bu hafta , haftaya bu kadar gitceğini sanmıyorum
Sağol canımmm:)))aynen yaaa neler neler verdin C CallanPinckney toparlarsin hic uzulmee.
Sen regl oldun muGüzel canım kalorilerin inşallah olursun rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?