sonuncusu benim işte en son 32 küsür çıkmıştı yağ oranım anaaaammmdaha çok iş var önümde ühü ühü ühüüüüü
Ben de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyimsonuncusu benim işte en son 32 küsür çıkmıştı yağ oranım anaaaammmdaha çok iş var önümde ühü ühü ühüüüüü
Ben de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyim
İnternetten baktım kilo vermek için en fazl 1300 kcal Almam lazımmış ya
Bir de ideal kilom 52 imiş
link atsana biz de hesaplayalım kızBen de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyim
İnternetten baktım kilo vermek için en fazl 1300 kcal Almam lazımmış ya
Bir de ideal kilom 52 imiş
Yukarıda link cnmlink atsana biz de hesaplayalım kız
seninki daha betermişYukarıda link cnm
Haftada bir kilo vermem iöin günlük 600kalori almam lazımmış
Bunun anlamı cokk spor yapmam lazım
C CallanPinckney ben yanmışım günlük 933 kalori almam gerekiyormuş haftada bir kilo vermem için yok artık
Yukarıda link cnm
Sen yanlış hesapladin bence, senin boy kilonu girince bide haftafa 3~5 gun spor u seçince 1154 kalori çıkıyor sen neye göre hesapladın da 600 buldun ben hic 600 bulamadım bileYukarıda link cnm
Sen yanlış hesapladin bence, senin boy kilonu girince bide haftafa 3~5 gun spor u seçince 1154 kalori çıkıyor sen neye göre hesapladın da 600 buldun ben hic 600 bulamadım bile
1200 cikti a dostlar madem oyle ben niye veremiyorum o kalan yaglari... ay agliciiiim kederden
Canım vücut tutuyor bence o yüzden kas oranın artıyor çok güzel spor yapıyorsun çünküKilo veremiyorum ama bir turlu
Sen regl oldun mu
ay cok şükürCanım vücut tutuyor bence o yüzden kas oranın artıyor çok güzel spor yapıyorsun çünkü
Bugün oldum canım çok şükür nasıl şişim nasıl
Sadece cumayı alacağız o zaman canım olsun artık ne kurtarırsak kardırsbeden canım regl olucam o yüzden ödem var ve 62,5 kiloyum
nehirnil111 canım 3 gündür misafirlerim vardı hiç kalori hesaplıyamadım cuma günü gündüz yediklerimi yazmışım 700 kalori olmuş akşam yemek yemedim ama 1 dilim kek 1 avuç da çerez yemiştim toplam 1000 kalori olmuştur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?