♥haftalık kilo verme yarışması♥

sonuncusu benim işte en son 32 küsür çıkmıştı yağ oranım anaaaammmdaha çok iş var önümde ühü ühü ühüüüüü
Ben de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyim
İnternetten baktım kilo vermek için en fazl 1300 kcal Almam lazımmış ya
Bir de ideal kilom 52 imiş

Ben de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyim
İnternetten baktım kilo vermek için en fazl 1300 kcal Almam lazımmış ya
Bir de ideal kilom 52 imiş

sen yine iyisin benden ben çok daha kötüyüm benimde bazal metabolizma çok yavaş, 1300-1350 arası çıkıyo hep yani kilo vermem için bunun altında beslenmeliyim ama çok mümkün olmuyo yarın birgün eski düzene dönünce hızla alınıyo kilolar biliyorum, bende ortalama 1200 alarak birazda sporla dengelemeye çalışıyorum bu yüzdende zor gidiyo kilolar, benim kas kitlemi artırıp birde metabolizmayı hızlandıran şeyler içmem lazım

sen hangi siteden hesapladın link atsana bende bakim neymiş durumlar

Yukarıda link cnm
Haftada bir kilo vermem iöin günlük 600kalori almam lazımmış
Bunun anlamı cokk spor yapmam lazım
Sen yanlış hesapladin bence, senin boy kilonu girince bide haftafa 3~5 gun spor u seçince 1154 kalori çıkıyor sen neye göre hesapladın da 600 buldun ben hic 600 bulamadım bile

sbeden canım regl olucam o yüzden ödem var ve 62,5 kiloyum
nehirnil111 canım 3 gündür misafirlerim vardı hiç kalori hesaplıyamadım cuma günü gündüz yediklerimi yazmışım 700 kalori olmuş akşam yemek yemedim ama 1 dilim kek 1 avuç da çerez yemiştim toplam 1000 kalori olmuştur herhalde

kızlar size bir zayıflama hikayesi aktarayım,arkadaş 20 kg vermiş..(biraz argo kelimeler kullanmış ama idare edin : )

yaklaşıl 2 buçuk 3 sene evvel 73 kiloydum. yemek yemeyi çok seven bi insanım ama görüntümden son zamanlarda tiksiniyodum. hazır üniversite de kazandım. yapabilirim incecik olabilirim kıza benzeyebilirim dedim. ilk işim fitness a yazılmak oldu. çok hareketsizdim önceden . tabi ciddi bi başlangıç yaptım ve o gün itibariyle abur cubur hamur işi fast food u bıçak gibi kestim. ağzımın suları aktı ağladım canım çekti ama asla ödün vermedim. hayatıma doğruları kattım yavaş yavaş. nefret ettiğim sebze yemeklerini yemeye başladım ve bolsu içtim. aynı zamanda sıkı bi fitness programı uyguladım. ve inanılır gibi değildi. bi türlü veremediğim kilolar 2 şer 2şer gidiyodu. kıyafetler bol gelmeye başlıyodu. noluyo lan dediğimi hatırlıyorum üniversiteye 63 kg olarak başladım. 1 ayda tam 9 kg verdim. hedefim 60 kiloda kalmaktı. ancak bi baktım kilom 59 lara indi. e ben ideal kiloya ulaşabilirim lan dedim. hedefımı 55 e çektim. ve yaklaşık 1 buçuk ay sonra 55 kiloydum. kimse bana inanamıyordu. mükemmel bi duygu. kış aylarıydı. hiç hastalanmadım ve çok enerjiktim. harika besleniyor spor yapıyodum.
şu an 50 51 civarıyım. biraz uzun bi hikaye oldu ama umarım bir umut işiği yakmışımdır. inanın zor değil bana kimse inanmıyodu annem bile yapamazsın diyodu. ayrıca kilo verdikçe gerçek dostlarımı da ayırt ettim. sırf benle kilolu olduğum ve benle iken daha güzel gözüktüğünü sanan bazı mal arkadaşlarımdan da kurtuldum. bi çok kişiyi zayıflattım....

Beni de hesaplasanıza bende tehdit var dedi açmadı sayfayı boy 155 hareketsiz bir işim var şuan ki kilo 53 diyelim yaş 25

Sadece cumayı alacağız o zaman canım olsun artık ne kurtarırsak kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…