Bence gayet başarılı boyle devamMerhaba
Sabah
1 bardak süt
1 adet kepekli ekmek yumurta sandviç
Ara
1 adet galeta ve sade nescafe
Öğlen
1 kase mercimek çorba
1 tabak nohut yemeği
Çok azda turşu
Şimdilik 2 litre su
Bende rahatladım ama bu soğuk hava da hiç olmadı bu belim karnım felaket ağrıyor kanım düştü çok üşüyorumay cok şükür
Bence gayet başarılı boyle devam
hareketsiz yapınca günlük kalori 490 oluyor haftalık bir kilo vermek için çok fenaBeni de hesaplasanıza bende tehdit var dedi açmadı sayfayıboy 155 hareketsiz bir işim var şuan ki kilo 53 diyelim yaş 25
az hareketle 722ye çıkıyor haberin olsun.Beni de hesaplasanıza bende tehdit var dedi açmadı sayfayıboy 155 hareketsiz bir işim var şuan ki kilo 53 diyelim yaş 25
Bende rahatladım ama bu soğuk hava da hiç olmadı bu belim karnım felaket ağrıyor kanım düştü çok üşüyorum
teşekkürler kapattımız hafta 2 külo verdim ama ilk hafta olduğu için malum ödem gitti bakalım bu hafta ne yapcam ama bu hafta sporada başlamayı düşünüyorum aslında pek fırsatım yok çünkü kayınvaldemler kış olduğu için köyden geldiler kışı bizde geçirecekler o yüzden pek müsait olamıyorum bakalım hayırlısı ama azimliyim yapıcam inşallah
hareketsiz yapınca günlük kalori 490 oluyor haftalık bir kilo vermek için çok fena
Az hareketliyim tabi canım 2-3 günde sporda yapıyorum o zaman 722 almam gereken genelde zaten 800-900 alıyorum biraz daha dikkat etmeliyim o zamanaz hareketle 722ye çıkıyor haberin olsun.
Ahh iste regl olunca boyle oluyo canim yapıcak bişey yok
hesabini yaptım az veya hiç egzersiz dersem 576 kalori, haftada 1-3 gün spor dersem 821 kalori alman gerekiyor (tabi bu sonuca göre haftada 1 kilo verilmesi amaçlanmış)
hareketsiz yapınca günlük kalori 490 oluyor haftalık bir kilo vermek için çok fena
Az hareketliyim tabi canım 2-3 günde sporda yapıyorum o zaman 722 almam gereken genelde zaten 800-900 alıyorum biraz daha dikkat etmeliyim o zaman
Normalde zaten 800-900 alıyordum daha da dikkatli olmam gerek o zaman sporu bırakmadan hafta da 2-3 gün yapsam yeter zaten
1-3 gün spor yazdım,yaş 29, 700 civarı cıktı,haftada 1 vermek içinSen yanlış hesapladin bence, senin boy kilonu girince bide haftafa 3~5 gun spor u seçince 1154 kalori çıkıyor sen neye göre hesapladın da 600 buldun ben hic 600 bulamadım bile
şu yağ oranını bidaha ölçtür bence kalmadımı yoksa ne
Canım vücut tutuyor bence o yüzden kas oranın artıyor çok güzel spor yapıyorsun çünkü
Bugün oldum canım çok şükür nasıl şişim nasıl
bende bir aksilik çıkmazsa çarşamba gidicem geçen gidemedim çok merak ediyorum inşallah 30 lara inmiştirYaa var var halaSubatta gidicem tekrardan soylerim bakalim kac kilo kalmis
Biraz ara ver az yiyerek dene bakalımSpor yapmasam bu bi cozum olur mu diye dusuncek noktaya geldim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?