- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
1218 hadi yine iyisin huhuuuben de hesapladım
yaş 32, boy 158, kilo 73,6... haftada 3-5 gün spor dedim ( yürüyüş yaptığım için)
bazal met. 1495
haftada 1 kilo vermek için 1218 kcal diyor
mesela bu sabah tartıldığımda yağ oranım 29 larda çıktı. yarın tartı resmimi koyayım. içtiğim suya göre oynama çok oluyor diğer değerlerde. acaba hangisi doğru. bir de ilk başladığımda çektiğim tartı fotosu var aslında oradan kıyaslayabiliriz. yarın atayım da yorumlayın kızlar.
1218 hadi yine iyisin huhuuuşu yağ oranı bendede hep farklı çıkıyo ama ben diyetisyendekini baz alıyorum
ortalama aldığımda bu aslında. 1000 in altına zaten düşemiorum düşmekte istemem ama öyle haftada 1 veremiyorum demek ki yanlış olan birşeyler var.
off kız kaçma yakalıycam seni nere gidiyosn :)merhaba arkadaşım bugün inşallah spora balıyacağım sabah tartıldım 96,6 olmuşum 2 kilo :)
geçmiş olsun canım yok siz bu ara evde takılıp dinlenin biraz :)Ben de hafta sonlarından hatta evde kaldığım her günden nefret ediyorum kızım olmasa gece de gitmiyceeem
canım bende öyle 1000 kalori altına düşemem düşmekte istemem, zaten ayda 4 kilo vermek benim bünyeme ters olmuyo başaramıyorum, o yanlış nedir nerde nedendir bende bilmiyorum ama basit mantıkla şöyle özet yaparsak
1 kilo=7200 kalori
günde 1500 kalori alan biri bunu 1000 kaloriye indirse günde 500 kalori cepte
500 kalori X 14 gün =7000 kalori yapar
buda şu demek oluyo diyetten önce kaç kalori aldığımızı bilmek şartıyla(ben 1500 olarak kabul ettim burda) bunu 500 kalori aşağı çekersek 14 günde 1 kilo, ayda 2 kilo veririz (ortalama)
4 kilo vermek için günde 1500 kalori alan birinin bunu 500 kaloriye indirmesi lazım yani o zaman 1000 kalori cepte
1000 kalori X 7 gün =7000 kalori
yani haftada 1, ayda 4 kilo yapar
1 ay boyunca 500 kaloriyle yaşaya bileni tebrik etmek lazım
biz kiloyu zor veriyosak diyetten öncekine göre kalorimizi çok fazla aşağıya çekemedik demekki, yani diyette yada öncesi 3 aşağı 5 yukarı aynı besleniyoruz gibi görünüyo
bilmem yanlış mı hesapladım bi bakıp diyiverin hele
yok canım valla bıraksam kendimi 2 kilo yerim ekmeksiz ben balık manyağıyım.. ayrıca hacim büyük olunca midede büyük oluyoGayet iyisin bence canım eve sokma artık çerez bende eşime izin vermiyorum çünkü kendi az yiyor yiyeceğim diyip alıyor bütün hepsi bana kalıyorCipse izin veriyorum bende tırtıklıyorum ne yalan söyleyeyim film izlerken iyi gidiyor
Tabi ki iyi canım protein ne kadar fazlaysa o kadar iyi karbonhidratın fazla değil daha da az olsa süper olur
Canım 15 Ocak çok olmuş gerçekten neyse sonraki gün toparlamışsın sporunu da eksik etmemişsin
Tabi ki katıalbilirsin canım bugünden itibaren kalorilerini bildirebilirsin
Balık çok doyurmaz canım fazlasının da zararı yok yararı var hatta30-40 da bayağı fazla ama kız nasıl aldı miden
Bence de dövelimne yedin kız misafir olayları mı oldu
Canım 15-16 Ocak kalorilerin nerede benim mi gözümden kaçmış göremedim
Açken sen sen değilsinAbartı değil canım halledersin sen onu
Bende nefret ediyorum evde işte yapsam bir hareketsizlik rahatlama oluyor
Regl öncesi vücut tutuyor canım olsun önümüzdeki hafta daha çok verirsin işte
Başlangıçtasın canım çok daha iyi olacak eminim
Canım bende de öyle 2 haftadır doğru düzgün spor yapamadım regl gecikmesinden dolayı bıraktım bel ağrım çok oluyordu ama buna rağmen kilolar gitti ama spor yapmalıyız tabi ki sen neden tekrardan 54 rakamını gördün kiGeçmiş olsun canım dikkat et kendine kızına da çok geçmiş olsun sağlık herşeyin başı
galiba ben daha mı az alıyodum ki çünkü 1200-1300 arası alıyorum şuan ve ortalamaya vurursam ayda 1 kilo gibi görünüyoben bu dediğine uyuyorum
1 kilo=7200 kalori
günde 1500 kalori alan biri bunu 1000 kaloriye indirse günde 500 kalori cepte
500 kalori X 14 gün =7000 kalori yapar
buda şu demek oluyo diyetten önce kaç kalori aldığımızı bilmek şartıyla(ben 1500 olarak kabul ettim burda) bunu 500 kalori aşağı çekersek 14 günde 1 kilo, ayda 2 kilo veririz (ortalama)
yani ben diyetten önce ortalama 1500-1800 arası yiyordum
valla ortalama 10 bardak içiyorum büyük çay bardaklarıyla içine iki çay kaşığı şeker ettimi 20 çay kaşığı..her kaşık 10 kalori desek 200, 15 kalori desek 300 kalori alıyorum ama kalori hesaplarken onuda katıyorum hesaplamaya ortalama 800- 900 kalori adıysam 1000- 1200 civarı diyorum nehireŞeker yüzünde karnim en yağl kısım
yarin say bakalim yatana kadar kac bardak iceceksin
aslında yavaş yavaş azaltmaya çalışsan varya farkı göreceksin kısa süredevalla ortalama 10 bardak içiyorum büyük çay bardaklarıyla içine iki çay kaşığı şeker ettimi 20 çay kaşığı..her kaşık 10 kalori desek 200, 15 kalori desek 300 kalori alıyorum ama kalori hesaplarken onuda katıyorum hesaplamaya ortalama 800- 900 kalori adıysam 1000- 1200 civarı diyorum nehire
hiç sanmıyorum azaltıcamı canım aksine şubattan sonra artacak çünkü şuan evdeyim ama 2. dönem okula başlayacağım her teneffüs bi bardak desek 6-7 bardak sadece okulda içecem bide akşam eşimle içiyoruz ooooohhhhaslında yavaş yavaş azaltmaya çalışsan varya farkı göreceksin kısa sürede
Çayda kahvede şekeri bırakmak diyetin ilk şartıhiç sanmıyorum azaltıcamı canım aksine şubattan sonra artacak çünkü şuan evdeyim ama 2. dönem okula başlayacağım her teneffüs bi bardak desek 6-7 bardak sadece okulda içecem bide akşam eşimle içiyoruz ooooohhhh
Ay canım nasılsınSelam kizlaarrr
Simdik tartildim kiloommm 56.2
Begüş kitara ne güzel hesap yapmışsınız ama sporu unutmuşsunuz,bazı sporlar cok kalori yaktırıyor
Bir de ben kendimde proteini basıp karbonhidratı sıfırlayınca takır takır kilo veriyorum,kalori hesabının bir önemş kalmıyor
Yani şöyle yoğurt süt et yumurta, bunların kalorisi problem değil ama yediğin her ekmeğin,her şekerin her unlu gıdanın,her kızartmanın,her kavrulmuş kuruyemişin,her pilavın makarnanın kalorisi cokkkk problem.
1 gram yağ 1 gram şekerden daha kalorili ama biz yağ ile doyuyoruz, oysa basit şekerler bizi daha da acıktırıyor,işte bu noktada kalori saymak çıkmaz sokağa giriyor.kalori saymanın iyi yanı yediklerinin farkında olmak,özellikle karbonhidrat olarak yediklerinin farkında olmak.
Farkettiysen ben baya kalori alıyorum ama genelde kilo verebiliyorum,bunun sebebi sıfır şeker ve un tüketmem.
Begüş kitara ne güzel hesap yapmışsınız ama sporu unutmuşsunuz,bazı sporlar cok kalori yaktırıyor
Bir de ben kendimde proteini basıp karbonhidratı sıfırlayınca takır takır kilo veriyorum,kalori hesabının bir önemş kalmıyor
Yani şöyle yoğurt süt et yumurta, bunların kalorisi problem değil ama yediğin her ekmeğin,her şekerin her unlu gıdanın,her kızartmanın,her kavrulmuş kuruyemişin,her pilavın makarnanın kalorisi cokkkk problem.
1 gram yağ 1 gram şekerden daha kalorili ama biz yağ ile doyuyoruz, oysa basit şekerler bizi daha da acıktırıyor,işte bu noktada kalori saymak çıkmaz sokağa giriyor.kalori saymanın iyi yanı yediklerinin farkında olmak,özellikle karbonhidrat olarak yediklerinin farkında olmak.
Farkettiysen ben baya kalori alıyorum ama genelde kilo verebiliyorum,bunun sebebi sıfır şeker ve un tüketmem.
ben bu hafta adet olduğum için 600 gram gittiama haftaya en az 1 1.5 kilo gider gibisbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?