♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de hesapladım
yaş 32, boy 158, kilo 73,6... haftada 3-5 gün spor dedim ( yürüyüş yaptığım için)

bazal met. 1495
haftada 1 kilo vermek için 1218 kcal diyor

mesela bu sabah tartıldığımda yağ oranım 29 larda çıktı. yarın tartı resmimi koyayım. içtiğim suya göre oynama çok oluyor diğer değerlerde. acaba hangisi doğru. bir de ilk başladığımda çektiğim tartı fotosu var aslında oradan kıyaslayabiliriz. yarın atayım da yorumlayın kızlar.

1218 hadi yine iyisin huhuuuşu yağ oranı bendede hep farklı çıkıyo ama ben diyetisyendekini baz alıyorum

1218 hadi yine iyisin huhuuuşu yağ oranı bendede hep farklı çıkıyo ama ben diyetisyendekini baz alıyorum

ortalama aldığımda bu aslında. 1000 in altına zaten düşemiorum düşmekte istemem ama öyle haftada 1 veremiyorum demek ki yanlış olan birşeyler var.

ortalama aldığımda bu aslında. 1000 in altına zaten düşemiorum düşmekte istemem ama öyle haftada 1 veremiyorum demek ki yanlış olan birşeyler var.

canım bende öyle 1000 kalori altına düşemem düşmekte istemem, zaten ayda 4 kilo vermek benim bünyeme ters olmuyo başaramıyorum, o yanlış nedir nerde nedendir bende bilmiyorum ama basit mantıkla şöyle özet yaparsak

1 kilo=7200 kalori
günde 1500 kalori alan biri bunu 1000 kaloriye indirse günde 500 kalori cepte
500 kalori X 14 gün =7000 kalori yapar
buda şu demek oluyo diyetten önce kaç kalori aldığımızı bilmek şartıyla(ben 1500 olarak kabul ettim burda) bunu 500 kalori aşağı çekersek 14 günde 1 kilo, ayda 2 kilo veririz (ortalama)

4 kilo vermek için günde 1500 kalori alan birinin bunu 500 kaloriye indirmesi lazım yani o zaman 1000 kalori cepte
1000 kalori X 7 gün =7000 kalori
yani haftada 1, ayda 4 kilo yapar

1 ay boyunca 500 kaloriyle yaşaya bileni tebrik etmek lazım

biz kiloyu zor veriyosak diyetten öncekine göre kalorimizi çok fazla aşağıya çekemedik demekki, yani diyette yada öncesi 3 aşağı 5 yukarı aynı besleniyoruz gibi görünüyo

bilmem yanlış mı hesapladım bi bakıp diyiverin hele

ben bu dediğine uyuyorum

1 kilo=7200 kalori
günde 1500 kalori alan biri bunu 1000 kaloriye indirse günde 500 kalori cepte
500 kalori X 14 gün =7000 kalori yapar
buda şu demek oluyo diyetten önce kaç kalori aldığımızı bilmek şartıyla(ben 1500 olarak kabul ettim burda) bunu 500 kalori aşağı çekersek 14 günde 1 kilo, ayda 2 kilo veririz (ortalama)

yani ben diyetten önce ortalama 1500-1800 arası yiyordum

yok canım valla bıraksam kendimi 2 kilo yerim ekmeksiz ben balık manyağıyım.. ayrıca hacim büyük olunca midede büyük oluyo

galiba ben daha mı az alıyodum ki çünkü 1200-1300 arası alıyorum şuan ve ortalamaya vurursam ayda 1 kilo gibi görünüyo

şöyleki diyetten önce 1500-1600 alsam şimdide 1200-1300 alıyorum diyelim, ortalama 250 kalori azaltmış olsam ancak ayda 1 kilo yapıyıo işte

C CallanPinckney seninde yorumunu alalım, sen ne dersin

Şeker yüzünde karnim en yağl kısım
yarin say bakalim yatana kadar kac bardak iceceksin
valla ortalama 10 bardak içiyorum büyük çay bardaklarıyla içine iki çay kaşığı şeker ettimi 20 çay kaşığı..her kaşık 10 kalori desek 200, 15 kalori desek 300 kalori alıyorum ama kalori hesaplarken onuda katıyorum hesaplamaya ortalama 800- 900 kalori adıysam 1000- 1200 civarı diyorum nehire

aslında yavaş yavaş azaltmaya çalışsan varya farkı göreceksin kısa sürede

aslında yavaş yavaş azaltmaya çalışsan varya farkı göreceksin kısa sürede
hiç sanmıyorum azaltıcamı canım aksine şubattan sonra artacak çünkü şuan evdeyim ama 2. dönem okula başlayacağım her teneffüs bi bardak desek 6-7 bardak sadece okulda içecem bide akşam eşimle içiyoruz ooooohhhh

Begüş kitara ne güzel hesap yapmışsınız ama sporu unutmuşsunuz,bazı sporlar cok kalori yaktırıyor
Bir de ben kendimde proteini basıp karbonhidratı sıfırlayınca takır takır kilo veriyorum,kalori hesabının bir önemş kalmıyor
Yani şöyle yoğurt süt et yumurta, bunların kalorisi problem değil ama yediğin her ekmeğin,her şekerin her unlu gıdanın,her kızartmanın,her kavrulmuş kuruyemişin,her pilavın makarnanın kalorisi cokkkk problem.
1 gram yağ 1 gram şekerden daha kalorili ama biz yağ ile doyuyoruz, oysa basit şekerler bizi daha da acıktırıyor,işte bu noktada kalori saymak çıkmaz sokağa giriyor.kalori saymanın iyi yanı yediklerinin farkında olmak,özellikle karbonhidrat olarak yediklerinin farkında olmak.
Farkettiysen ben baya kalori alıyorum ama genelde kilo verebiliyorum,bunun sebebi sıfır şeker ve un tüketmem.

Çayda kahvede şekeri bırakmak diyetin ilk şartı
Alıştıktan sonra şekerli nekadar iğrençmiş nasıl içiyormuşum diyeceksin

mesela ben ekmek yemiyorum kesinlikle. makarna pilav ise yani 10 günde bir 4-5 yk ancak. kavrulmuş kuruyemiş yemiyorum. en son 2 hafta önce leblebi yedim o da gaz yaptı bıraktım

un şeker kapsamına giren tek şey yediğim kraker bisküvi atıştırmalıklarım. beni mahveden de o . 3 gün yemiyorsam 4.gün atıyorum ağzıma. hatamı biliyorum. o yüzden de 5 aydır aynı kiloda sayıyorum.

sporu katmadım haklısın 300 kaloride spor desem demekki ben 2000 kaloriye yakın alıyomuşum önceden
kalori hesabını yaparken fatsecret kullanmamdaki amaçta karbonhidrat miktarını görmek zaten o konuda çok çok haklısın, ben k.hidrat konusunda 120-140 arası gidip geliyorum buda nekadar doğru bir rakam bilmiyorum ama ne yesem içinden çıkıyo napayım anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…