♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben makarna değilde öğlen işyerinde 2 yemek kaşığı pilav yiyiyorum, hergün olmuyo tabi çıktıkça, yeni aşçı çok güzel pilav yapıyo, tarçınlı fıstıklı, içli pilav, sebzeli pilav
ama ekmek sıfır, öğlen ve akşam yok sabahta max. 25 gram yani 1 dilim, akşamda pilav makarna yemem, kalan k. hidrat çorbadan, meyvadan,yemekten geliyo işte

yok canım valla bıraksam kendimi 2 kilo yerim ekmeksiz ben balık manyağıyım.. ayrıca hacim büyük olunca midede büyük oluyo
Balık çok seviyorsun demek ki mideyle alakası yok kızBen de o gün arkadaşta 15 tane falan yemiştim hamsi 20 ye de gideri vardı yani hiçte sevmem nasıl canım çektiyse

kızlar bugün öğlen yemeğini atlamak zorunda kaldım işlerden. sabah zaten yarım porsiyon su böreği yemiştim 500 kalori o eder zaten akşam da 500 kalorilik bir yemek yerim tamamdır.

Yoğunluktan bugün ki menüyü de yazmamışım bak
Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım tabak orman kebabı + 1 ufacık portakal
Ara;13:00 - 2 kupa demlenme limonlu ıhlamur
Ara; 16:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe

Sen bu menü ile 500 kalori filan mı aldın Can'ım çok güzel beslenmişsin :)

16 kaloriymis. ben bugün azaltmaya başladım . 3 ten 2 ye indirdim. sen ne zaman azaltacaksin.
ben bu hafta adet olduğum için 600 gram gittiama haftaya en az 1 1.5 kilo gider gibi sbeden
guzell gelismeler var sende :) bende de ayri bi rahatlik yukari dogru

Anladım Can'ım bende henüz 180 kalori ama öğle ve akşam var daha :)
Senin boy kilo Nasıl ortalama kaç kalori alıyorsun :)
Sen nasıl durabiliyorsun o kadar aç canım ya Boyum 155 şuanda 52.9 kilodayım kedefim ilk başta 52 olacağım eğer kötü durmazsa 50 kiloya düşeceğimGünde normalde ortalama 800-900 alıyorum canım ama 2 haftadır 1000 e bile çıktığım oldu regl olamadığımdan

Kızlar ben bugün çok az yiyebildim ya benim yaptığımı siz yapmayın ben bugün gerçekten yemek yemeği unuttum yani yeğenim ameliyat oldu yanındaydım koşuşturma oldu çok yoruldum

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-18-17-49-54.webp
    11 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2016-01-18-17-49-38.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 70
Bende haftanın bir günü protein agirlikli ve az kalorili besleniyorum neredeyse 1 kilo gidiyor o bir günü yapmasam daha az kilo veririm

kahvalti 10:20
1 bardak sicak süt
4 yulaf ezmeli kurabiye (yagsiz unsuz tuzsuz)

saat 15
6 cig kestane
ceyrek elma

aksam 18
1 tabak kabak kavurmasi
1 kase yogurt

1 kase yemeyi düsünüyordum yemegi ama doymadim insallah bugun baska bir sey yemem.

Aslında çok aç değilim işlerimi bitirip yemeğimi yiyeceğim bugün çamaşır günü 3 makine yıkama üç makibe kurutma derken 3-5 kere Bodrum'a inip çıkacağım şayet vaktim kalırsa halılarımı da yıkayacağım üstüne iki bebiş bir de eşin bitmeyen ihtiyaçları derken yarına kadar bir kilo yakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…