mesela ben ekmek yemiyorum kesinlikle. makarna pilav ise yani 10 günde bir 4-5 yk ancak. kavrulmuş kuruyemiş yemiyorum. en son 2 hafta önce leblebi yedim o da gaz yaptı bıraktım
un şeker kapsamına giren tek şey yediğim kraker bisküvi atıştırmalıklarım. beni mahveden de o . 3 gün yemiyorsam 4.gün atıyorum ağzıma. hatamı biliyorum. o yüzden de 5 aydır aynı kiloda sayıyorum.
yok canım valla bıraksam kendimi 2 kilo yerim ekmeksiz ben balık manyağıyım.. ayrıca hacim büyük olunca midede büyük oluyo
Sen bu menü ile 500 kalori filan mı aldın Can'ım çok güzel beslenmişsin :)Yoğunluktan bugün ki menüyü de yazmamışım bak
Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım tabak orman kebabı + 1 ufacık portakal
Ara;13:00 - 2 kupa demlenme limonlu ıhlamur
Ara; 16:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
16 kaloriymis. ben bugün azaltmaya başladım . 3 ten 2 ye indirdim. sen ne zaman azaltacaksin.valla ortalama 10 bardak içiyorum büyük çay bardaklarıyla içine iki çay kaşığı şeker ettimi 20 çay kaşığı..her kaşık 10 kalori desek 200, 15 kalori desek 300 kalori alıyorum ama kalori hesaplarken onuda katıyorum hesaplamaya ortalama 800- 900 kalori adıysam 1000- 1200 civarı diyorum nehire
guzell gelismeler var sende :) bende de ayri bi rahatlik yukari dogruben bu hafta adet olduğum için 600 gram gittiama haftaya en az 1 1.5 kilo gider gibisbeden
Şuanda 432 canım akşama makarna var ama eşime yedirebilirsem ben markete uğrarsam kereviz salatası yapacağım kendimeSen bu menü ile 500 kalori filan mı aldın Can'ım çok güzel beslenmişsin :)
Anladım Can'ım bende henüz 180 kalori ama öğle ve akşam var daha :)Şuanda 432 canım akşama makarna var ama eşime yedirebilirsem ben markete uğrarsam kereviz salatası yapacağım kendime
Sen nasıl durabiliyorsun o kadar aç canım yaAnladım Can'ım bende henüz 180 kalori ama öğle ve akşam var daha :)
Senin boy kilo Nasıl ortalama kaç kalori alıyorsun :)
Sorma canım ya süper duygu gerçekten fiziğimin yanı sıra suratımda o gıdılar gitti kibar bi yüz oldu yaacanim yeni fiziğine alıştın mi hergun aynada bakiniyor musun
Bende haftanın bir günü protein agirlikli ve az kalorili besleniyorum neredeyse 1 kilo gidiyor o bir günü yapmasam daha az kilo veririm1-3 gün spor yazdım,yaş 29, 700 civarı cıktı,haftada 1 vermek için
zaten normalde ben hiç veremiyorum, 2 ün proteinle veriyorum ancak ve sporla tabi..protein günleri olmasa kilo veremem
bu arada protein günlerinde 1000 kcalı geçiyorum ama genelde 1günde yarım kilo veriyorum.demekki daha önemli olan karbonhidratı kesmek
Yaa benim 1400 kcal almam lazımmış haftada 1 kilo vermek için süpermiş
Aslında çok aç değilim işlerimi bitirip yemeğimi yiyeceğim bugün çamaşır günü 3 makine yıkama üç makibe kurutma derken 3-5 kere Bodrum'a inip çıkacağım şayet vaktim kalırsa halılarımı da yıkayacağım üstüne iki bebiş bir de eşin bitmeyen ihtiyaçları derken yarına kadar bir kilo yakarımSen nasıl durabiliyorsun o kadar aç canım yaBoyum 155 şuanda 52.9 kilodayım kedefim ilk başta 52 olacağım eğer kötü durmazsa 50 kiloya düşeceğim Günde normalde ortalama 800-900 alıyorum canım ama 2 haftadır 1000 e bile çıktığım oldu regl olamadığımdan
Bence en ideal 1200 kcal canım sen gayet iyi almışsınkızlar napıyonuz yahu hiçbirşey yemiyonuz böyleben günde 900- 1000 kalori alıyorum diye seviniyorum bide
Benim de 1349 almam lazımmış bu süper birşey ama ben daha az alıyorumYaa benim 1400 kcal almam lazımmış haftada 1 kilo vermek için süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?