- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bendee hele bugün 400 kcal şaka gibiBenim de 1349 almam lazımmış bu süper birşey ama ben daha az alıyorum((
bir gün bende böyle söylerim inşallah . emeklerinin karşılığıni aldin canim :)Sorma canım ya süper duygu gerçekten fiziğimin yanı sıra suratımda o gıdılar gitti kibar bi yüz oldu yaa
Giydiklerim gercekten gösteriyor artık çok mutluyum
Inşallah canım neden söylemeyesin , evet alıyorum çok şükür özellikle üstüme bişey alırken mutluluğu başka oluyormuş , bugün dedem gördü beni kalabalıktı yaklaştı kulağıma kızım sıkıntın mı var sen eriyon günden güne diyor Kıyamam ya güldürdü beni çokbir gün bende böyle söylerim inşallah . emeklerinin karşılığıni aldin canim :)
İyiyim şükür bebişim sen nasılsınAy canım nasılsın
Ben seni özlüyorum yahu daha sık yaz lütfen
Maşallah çok güzel gidiyosun zaten tatlım 75 e inince de bi foto isterimEvet canım ya amaca giden yolda çekilen çile kutsaldır:) diyorum ben , bak senin emeklerine nasıl değmiş ve korumak büyük başarı inşallah bende senin gibi emelime ulaşırım su'cum
Sağolasın canımcımaferin sana doğum günü kızı mutlu yıllar :)
Aynen öyle:) Allah kabul etsin Can'ım bana da dua etSelam kajularrr:))
Mis gibi duşumu abdestimi aldım namaza başlıcam inşaallah namazın verdiği huzuru başka hiç bi şey vermiyor ya
Ben akşama kadar 900 e kadar tamamlarım inşallahBendee hele bugün 400 kcal şaka gibiama mecburiyet den oldu yarın eşitlicem
olmuyo şeker benim hayatımÇayda kahvede şekeri bırakmak diyetin ilk şartı
Alıştıktan sonra şekerli nekadar iğrençmiş nasıl içiyormuşum diyeceksin
sus rakip beni yumuşatamazsın haftaya görüşelim :)sende hiç kilo vermemiş sayılmazsın gayet iyi
bende bi kaşığa düşüreyim bari :) amaann seninki de kilo mu haaa bu arada bu verdiğim kilo senin içindi (ya tutamıycam sırrımı söleyimmi)16 kaloriymis. ben bugün azaltmaya başladım . 3 ten 2 ye indirdim. sen ne zaman azaltacaksin.
guzell gelismeler var sende :) bende de ayri bi rahatlik yukari dogru
:)) kaldı canım ben ankaradayım sınıf öğretmeniyim yeni gelebildim eş durumuyla buraya ama öğretmenlikte 9. yılımSağolasın canımcım
Sen de mi öğretmensin
Nerdesin hangi branştasın
Alper tunga öldi mi
Issız ajun kaldı mu:)))
Yaa maşallah ben de sınıfçıyım:):)) kaldı canım ben ankaradayım sınıf öğretmeniyim yeni gelebildim eş durumuyla buraya ama öğretmenlikte 9. yılım
Allah razı olsun kuzumAynen öyle:) Allah kabul etsin Can'ım bana da dua et
Erzurum canımYaa maşallah ben de sınıfçıyım:)
Nerden geldin canım
inşallah canım koyarım tabiMaşallah çok güzel gidiyosun zaten tatlım 75 e inince de bi foto isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?