soyleee lutfennnbende bi kaşığa düşüreyim bari :) amaann seninki de kilo mu haaa bu arada bu verdiğim kilo senin içindi (ya tutamıycam sırrımı söleyimmi)
Ayy hadi darısı başıma:)Erzurum canım
Allah razı olsun tatlımsu321 Allah kabul etsin canım kesinlikle katılıyorum,iç huzuru veriyor
İnşallah hadi bakalım rakip sıkı olması iyi :)sus rakip beni yumuşatamazsın haftaya görüşelim :)
zararın neresinden dönersen kardır, kesinlikle çaya kahveye şeker yok, hazır meyva suları yok bunlar küp küp şeker içeriyo , sbedencim eğer şekersiz sıvı tüketmeye alıştırırsan kendini faydasını kısa sürede görürsün ve uzun vadede sana sağlık olarak geri döner
Yok beee kilon ne ki karnın olsun.. Ben aslında bu hafta 2 kilo verdim hemde senin için ama kilom 99.200 çünkü ben bi ara kilo aldım 101.300e kadar çıktım ama sen 100 grubunu kapattığına çok sevinmiştin ve seni tekrar üzmek istemediğim için sölemedim yani aslında gecen pazartesi 101.300 geliyodm... Kızma ama senin için yaptım bu üçkağıtçılığı..soyleee lutfennn
tabi canim benim ki hiç kilo değil. 7 aylik gibi Karnım var
İnşallah Allah gönlünüze göre verir canım.. Sen nereyi isteyeceksinki bu eş özründe başvurdunmuAyy hadi darısı başıma:)
Of 64 kilo olunca koseyi dönmüs de oluyorsun ayni zamanda
Ayy 400 kaloriylemi kapattın günü363 kcalnehirnil111 ama 400 e tamamlıcam meyveyle , yarın da güzel beslenmeyi düşünüyorum 1200 kcal falan alıcam bugün böyle oldu artık.
hoşgeldin canım yeniden görmek güzel seniBen geldiiim
4 ay kadar oncesinde ben de yarisiyordum aranizda. Sonrasinda dugunum oldu ve ben tasinma yerlesme evlilige alisma derken gelemedim hic foruma. Tabi verdigim kiloyu da bi guzel geri aldim geldim. 168 boyum. 68 de guncel kilom. Küsüratı da vardi ama su an hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum
Demir ilaci kullaniyorum bu arada cok fena istah yapiyor
Daha aktif olmak istiyorum artik.
Ben geldiiim
4 ay kadar oncesinde ben de yarisiyordum aranizda. Sonrasinda dugunum oldu ve ben tasinma yerlesme evlilige alisma derken gelemedim hic foruma. Tabi verdigim kiloyu da bi guzel geri aldim geldim. 168 boyum. 68 de guncel kilom. Küsüratı da vardi ama su an hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum
Demir ilaci kullaniyorum bu arada cok fena istah yapiyor
Daha aktif olmak istiyorum artik.
Ay senin deden cok tatlı yaaaaInşallah canım neden söylemeyesin , evet alıyorum çok şükür özellikle üstüme bişey alırken mutluluğu başka oluyormuş , bugün dedem gördü beni kalabalıktı yaklaştı kulağıma kızım sıkıntın mı var sen eriyon günden güne diyor Kıyamam ya güldürdü beni çok
Maşallah cnm yavas giden kilo geri gelmeznehirnil111 istemeyerek de olsa yemek yiyemedim vakitsizlik diyelim 18 ocak pzt kalori 756
begum75 C CallanPinckney sabah tartı fotomu çektim.
04 nisan ( diyetimin ilk haftalarıydı sanırım) kilo 81.4 yağ 36.9
19 ocak ( 9,5 ay olmuş) kilo 73.0 yağ 30,5 ( mesela dün 29 küsür çıktı) çok sağlıklı sonuç değil gibi.
1 aya squat bitecek sonra açarım bakalım :))))İyiyim şükür bebişim sen nasılsın
Aslında sık sık okuyorum da nadir yazıyorum ama o kadar özeniyorum ki sizin yarışa kilo alıp rakip olasım var:)
Ya callan canım bi spor yarışması açsan yine keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?