♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi aksamlar :)
sabah 1 kase kelle paca corbasi
ogle 2 haslanmis yumurta 1 salatalik yesil cay
ara 1 mandalina 1 yaprak cikolata
aksam kocaman 1 tabak yogurt ev yogurdu. 1 buyuk elma tarcin.
iş yogundu. yorucuydu 21.00da eve geldim.
bu paça corbasini aksam icecektim kalorialsi yüksek oldugu icin sabah tukettim. gayette tok tuttu

canim 3 ten 2 ye düşürdüm mutluyum şimdilik. haftaya pazartesi
1 e indircem
meyve suyu eve almiyoruZ kola da almiyoruz . inşallah canim kiloyu geçtim sağlık için bunu yapacam .bir liste hazırladım kendime eglence olsun diye fotosunu cekip atarim birazdan. bu sefer basaririm belki isin ucunda para var yaz için kiyafet parasi olurlar.

soyleee lutfennn
tabi canim benim ki hiç kilo değil. 7 aylik gibi Karnım var
Yok beee kilon ne ki karnın olsun.. Ben aslında bu hafta 2 kilo verdim hemde senin için ama kilom 99.200 çünkü ben bi ara kilo aldım 101.300e kadar çıktım ama sen 100 grubunu kapattığına çok sevinmiştin ve seni tekrar üzmek istemediğim için sölemedim yani aslında gecen pazartesi 101.300 geliyodm... Kızma ama senin için yaptım bu üçkağıtçılığı..

Ben geldiiim

4 ay kadar oncesinde ben de yarisiyordum aranizda. Sonrasinda dugunum oldu ve ben tasinma yerlesme evlilige alisma derken gelemedim hic foruma. Tabi verdigim kiloyu da bi guzel geri aldim geldim. 168 boyum. 68 de guncel kilom. Küsüratı da vardi ama su an hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum

Demir ilaci kullaniyorum bu arada cok fena istah yapiyor

Daha aktif olmak istiyorum artik.

hoşgeldin canım yeniden görmek güzel seni evlilik nasıl gidiyor

Merhaba hoşgeldin :) hatırlıyoruz seni tabii ki. tebrikler , evlilik yaradı desene :) erken tedbir iyidir. biz hala aynıyız devam

nehirnil111 istemeyerek de olsa yemek yiyemedim vakitsizlik diyelim 18 ocak pzt kalori 756

begum75 C CallanPinckney sabah tartı fotomu çektim.

04 nisan ( diyetimin ilk haftalarıydı sanırım) kilo 81.4 yağ 36.9
19 ocak ( 9,5 ay olmuş) kilo 73.0 yağ 30,5 ( mesela dün 29 küsür çıktı) çok sağlıklı sonuç değil gibi.

Ay senin deden cok tatlı yaaaa

Maşallah cnm yavas giden kilo geri gelmez

1 aya squat bitecek sonra açarım bakalım :))))
Kilo alma saakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…