- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Maşallah cnm yavas giden kilo geri gelmez
canim 3 ten 2 ye düşürdüm mutluyum şimdilik. haftaya pazartesi
1 e indircem
meyve suyu eve almiyoruZ kola da almiyoruz. inşallah canim kiloyu geçtim sağlık için bunu yapacam .bir liste hazırladım kendime eglence olsun diye fotosunu cekip atarim birazdan. bu sefer basaririm belki isin ucunda para var yaz için kiyafet parasi olurlar.
Yok beee kilon ne ki karnın olsun.. Ben aslında bu hafta 2 kilo verdim hemde senin için ama kilom 99.200 çünkü ben bi ara kilo aldım 101.300e kadar çıktım ama sen 100 grubunu kapattığına çok sevinmiştin ve seni tekrar üzmek istemediğim için sölemedim yani aslında gecen pazartesi 101.300 geliyodm... Kızma ama senin için yaptım bu üçkağıtçılığı..
Ben geldiiim
4 ay kadar oncesinde ben de yarisiyordum aranizda. Sonrasinda dugunum oldu ve ben tasinma yerlesme evlilige alisma derken gelemedim hic foruma. Tabi verdigim kiloyu da bi guzel geri aldim geldim. 168 boyum. 68 de guncel kilom. Küsüratı da vardi ama su an hatirlamiyorum hatirlamak istemiyorum
Demir ilaci kullaniyorum bu arada cok fena istah yapiyor
Daha aktif olmak istiyorum artik.
Bence hepsini yağdan vermişsindirbaya yavaş gidiyor. şimdi ben bu durumda verdiğim 9 kilonun 6 sını yağdan mı vermiş oluyorum
Çok az canım ya halsiz kalmada bugün toparlarsın363 kcalnehirnil111 ama 400 e tamamlıcam meyveyle , yarın da güzel beslenmeyi düşünüyorum 1200 kcal falan alıcam bugün böyle oldu artık.
Maşallah canım bayağı iş yapmışsın yaAslında çok aç değilim işlerimi bitirip yemeğimi yiyeceğim bugün çamaşır günü 3 makine yıkama üç makibe kurutma derken 3-5 kere Bodrum'a inip çıkacağım şayet vaktim kalırsa halılarımı da yıkayacağım üstüne iki bebiş bir de eşin bitmeyen ihtiyaçları derken yarına kadar bir kilo yakarım
Çok iyi canım
nehirnil111 istemeyerek de olsa yemek yiyemedim vakitsizlik diyelim 18 ocak pzt kalori 756
begum75 C CallanPinckney sabah tartı fotomu çektim.
04 nisan ( diyetimin ilk haftalarıydı sanırım) kilo 81.4 yağ 36.9
19 ocak ( 9,5 ay olmuş) kilo 73.0 yağ 30,5 ( mesela dün 29 küsür çıktı) çok sağlıklı sonuç değil gibi.
Tuvalete çıktın mıgünaydın kızlar. dün 1000 kalori bile almamışımdır ama bugün tartıda artı 400 gram çıktım. hem de vermeyi bekliyordum üff
Maalesef öyle oldu canım 430 kcal ile kapattım yatmadan cevizde yedimAyy 400 kaloriylemi kapattın günü
Cnm metebatur yeni geldiÇok az canım ya halsiz kalmada bugün toparlarsın
Maşallah canım bayağı iş yapmışsın ya
Çok iyi canımNickini falan mı değiştirdin sen tanıyamadım
Gayet iyisin canım maşallah sanaBence gayet iyi sonuç neden öyle düşünüyorsun
Teşekkür ederim Evet gerçekten öyle canım çok ilgili dir, Kıyamam ben ona.Ay senin deden cok tatlı yaaaa
Tamam canım not ettim hemen bende acaba nickmi değiştirdi bir arkadaş dedimCnm metebatur yeni geldi
Seni etiketlemiştik kalori yarışına katılabilir mi diye
nehirnil111 istemeyerek de olsa yemek yiyemedim vakitsizlik diyelim 18 ocak pzt kalori 756
begum75 C CallanPinckney sabah tartı fotomu çektim.
04 nisan ( diyetimin ilk haftalarıydı sanırım) kilo 81.4 yağ 36.9
19 ocak ( 9,5 ay olmuş) kilo 73.0 yağ 30,5 ( mesela dün 29 küsür çıktı) çok sağlıklı sonuç değil gibi.
Günaydın canım ben sadece pazartesileri tartılıyorum sende öyle yap bence hergün tartılmak iyi değilgünaydın kızlar. dün 1000 kalori bile almamışımdır ama bugün tartıda artı 400 gram çıktım. hem de vermeyi bekliyordum üff
Beni geçmişsin yaKizlar herkese gunaydin.nehirnil111 dunku kalorim 746.
yok çıkmadım canım. zaten bende bu büyük bir sorun. haftada iki anca sormaTuvalete çıktın mı
Çıkmadıusan dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?