♥haftalık kilo verme yarışması♥

yavaş yavaş yapınca alışırsın canım hiç üzülme, bunun tadı yok ayyy ne iğrenç deme sakın insan öyle bir alışıyoki şekersiz çayın tadı sana kendinden şekerli bi tadı var gibi geliyo, hatta ve hatta öyle bişeyki evde alıştığın bi çay markası varsa başka yerde içtiğinde o çaydaki tat farkını kalitesini çok daha iyi anlayabiliyosun
bu çabalarının karşılığını göreceksin yakında

damlaaaa kız sırrın bu muydu yoksa

canım demir hapını bende kullanıyorum gece yatmadan 1 saat önce falan alıyorum o zaman çok iştah yapmıyo, sen ne zaman alıyosun?

bu arada tekrar hoşgeldin...tabi sbeden e sormak lazım

363 kcal nehirnil111 ama 400 e tamamlıcam meyveyle , yarın da güzel beslenmeyi düşünüyorum 1200 kcal falan alıcam bugün böyle oldu artık.
Çok az canım ya halsiz kalmada bugün toparlarsın
Maşallah canım bayağı iş yapmışsın ya
nehirnil111 toplam kalori 1225. Leslie 1 saat 350 cal çık
Çok iyi canım Nickini falan mı değiştirdin sen tanıyamadım

Gayet iyisin canım maşallah sana Bence gayet iyi sonuç neden öyle düşünüyorsun

Cnm metebatur yeni geldi
Seni etiketlemiştik kalori yarışına katılabilir mi diye

Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım tabak orman kebabı + 1 ufacık portakal
Ara;13:00 - 2 kupa demlenme limonlu ıhlamur
Ara; 16:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe

Akşam; 19:15 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 3 ymk kaşığı salçalı makarna
Ara; 20:30 - 3 ad.oreo + 1 çay bardağı demirhindi şerbeti(regl ganimetleri)

Kalorim 751

Bu sabah tartıda 53.6 çıktım karnım davuliner dimi iner

C CallanPinckney begum75 esraas Y YESIMBOZ elma_sekerim01 D damlasr H Heart of Gold zambak86 @beyaz lotus M Metebatur

kesinlikle süper bir sonuç yağdan kilo vermek, aslında kendine çokta haksızlık etme canım, ayda yaklaşık 1 kilo vermiş görünüyosun bu bazılarına göre az gibi gözüksede herkesin metabolizma hızı aynı değil ve geriye doğru baktığında 8,4 kilo bence çok çok iyi bir sonuç, odak noktanı değiştir verdiğin süreye değil kiloya bak ve bunun 6 kilosu yağdan gitmiş bu çok güzel bir sonuç (sen o tartıda görünene çokta bakma, yaptığın spor ve beslenmeyle hepsi yağdan gitmiştir o kiloların)

ve bu 6 kilo yağın vücuduna sağlık olarak etkisi o görünen rakamdan çok daha fazlası emin ol,ve bence bu tabloya bak, fatsecrat ta kalori hesabına devam et,öğlen spora devam ve sonuç yaza kadar çok daha fazla şey başarcaksın ben buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…