günaydın kızlar. dün 1000 kalori bile almamışımdır ama bugün tartıda artı 400 gram çıktım. hem de vermeyi bekliyordum üff
Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase şehriye çorbası + Yarım tabak orman kebabı + 1 ufacık portakal
Ara;13:00 - 2 kupa demlenme limonlu ıhlamur
Ara; 16:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:15 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası + 3 ymk kaşığı salçalı makarna
Ara; 20:30 - 3 ad.oreo + 1 çay bardağı demirhindi şerbeti(regl ganimetleri)
Kalorim 751
Bu sabah tartıda 53.6 çıktım karnım davuliner dimi iner
@CallanPinckneybegum75 esraas Y YESIMBOZ elma_sekerim01 @damlasr H Heart of Gold zambak86 @beyaz lotus @Metebatur
dayanamamkiGünaydın canım ben sadece pazartesileri tartılıyorum sende öyle yap bence hergün tartılmak iyi değil
dimi dimicanım arada öyle +/- değişmeler normaldir, su dengesi, wc faktörü, kaslardaki şişlikler, çokda önemseme moralini bozma
Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerseAma spor yapamadim dun cok halsizim
iner iner üzülme, hatta regl de kalorini böyle güzel tutarsan regl sonrası çok güzel kilo bile vermiş olursun canım
kalmaz sen korkma, hatta kendini yorma bu dönemde vücut zaten hassas kalıcı hasar bırakma vücudunda, bu arada dünkü kalori 1408Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerse
Spor yapamıyorum çok ağrım var korkuyorum kalacak öyle diye
Yok zaten yapmam canım 2 haftadır regl olamıyorum diye bırakmıştım sporu inşallah önümüzdeki hafta tam bırakmamak şartıyla devam edeceğim sporuma kaldığım yerden şuanda akşamları evimde puzzle yapıp kafa dağıtıyorumkalmaz sen korkma, hatta kendini yorma bu dönemde vücut zaten hassas kalıcı hasar bırakma vücudunda
Çok az canım ya halsiz kalmada bugün toparlarsın
Maşallah canım bayağı iş yapmışsın ya
Çok iyi canımNickini falan mı değiştirdin sen tanıyamadım
Gayet iyisin canım maşallah sanaBence gayet iyi sonuç neden öyle düşünüyorsun
kesinlikle süper bir sonuç yağdan kilo vermek, aslında kendine çokta haksızlık etme canım, ayda yaklaşık 1 kilo vermiş görünüyosun bu bazılarına göre az gibi gözüksede herkesin metabolizma hızı aynı değil ve geriye doğru baktığında 8,4 kilo bence çok çok iyi bir sonuç, odak noktanı değiştir verdiğin süreye değil kiloya bak ve bunun 6 kilosu yağdan gitmiş bu çok güzel bir sonuç (sen o tartıda görünene çokta bakma, yaptığın spor ve beslenmeyle hepsi yağdan gitmiştir o kiloların)
ve bu 6 kilo yağın vücuduna sağlık olarak etkisi o görünen rakamdan çok daha fazlası emin ol,ve bence bu tabloya bak, fatsecrat ta kalori hesabına devam et,öğlen spora devam ve sonuç yaza kadar çok daha fazla şey başarcaksın ben buna eminim
canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çocukların direnci yüksek oluyo çabuk atlatırBen unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin
Hiç heveslenmeyin ben hepinizi geçtimBeni geçmişsin ya
doğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)
begümcüm çok teşekkürler inşallah.. benim de sevindiğim nokta pes etmemem. bazen bırakacak gibi oluyorum moralim bozuluyor ama hemen toparlanıyorum. 7 li rakamlardan çok sıkıldım ama olmuyor daha fazlasını irade ile alakalı. dün k.validem geldi uşaktan.bir kova dolusu haşhaşlı çörek , bir tepsi börek, patlayan mısır getirmiş. ve ben 3 haftadır mısır almıyordum yememek için. ayyy dedim bunlar ne. eşim diyor ki; anne naptın 1 ay börek yeriz artık, tuğba yemiyor bunları dedi. neyse ayıp olmasın diye bir tane haşhaşlıdan yedim. yesen ayrı dert,yemesen ayrı dert. dedim ki başladı sınav tuğba. had hayırlısı. kazasız belasız biter inşallah o çörekler
bence sen onları komşulara falan dağıt ben kesin öyle yapardımdoğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)
begümcüm çok teşekkürler inşallah.. benim de sevindiğim nokta pes etmemem. bazen bırakacak gibi oluyorum moralim bozuluyor ama hemen toparlanıyorum. 7 li rakamlardan çok sıkıldım ama olmuyor daha fazlasını irade ile alakalı. dün k.validem geldi uşaktan.bir kova dolusu haşhaşlı çörek , bir tepsi börek, patlayan mısır getirmiş. ve ben 3 haftadır mısır almıyordum yememek için. ayyy dedim bunlar ne. eşim diyor ki; anne naptın 1 ay börek yeriz artık, tuğba yemiyor bunları dedi. neyse ayıp olmasın diye bir tane haşhaşlıdan yedim. yesen ayrı dert,yemesen ayrı dert. dedim ki başladı sınav tuğba. had hayırlısı. kazasız belasız biter inşallah o çörekler
Hiç heveslenmeyin ben hepinizi geçtimrekor kırdım 430 kcal ile, ama bugün de alma rekoru kırcam galiba
doğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)
Allahım acil şifalar versin sonuçlarınız güzel çıkar da evinize mutlu dönersiniz inşallah.Ben unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin
Tabi ki katılabilirsin canım dün ki kalorini yaz bu haftadan başlacanım kalori tablosu mu çıkarıyorsun? ben de katılabilir miyim?
Sana pazartesileri yaramıyor anlaşıldıdoğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)
Hiç heveslenmeyin ben hepinizi geçtimrekor kırdım 430 kcal ile, ama bugün de alma rekoru kırcam galiba
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız çabucak toparlar oğlun dualarım seninleBen unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6sbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?