♥haftalık kilo verme yarışması♥

iner iner üzülme, hatta regl de kalorini böyle güzel tutarsan regl sonrası çok güzel kilo bile vermiş olursun canım

Ama spor yapamadim dun cok halsizim
Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerse
iner iner üzülme, hatta regl de kalorini böyle güzel tutarsan regl sonrası çok güzel kilo bile vermiş olursun canım

Spor yapamıyorum çok ağrım var korkuyorum kalacak öyle diye

Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerse

Spor yapamıyorum çok ağrım var korkuyorum kalacak öyle diye
kalmaz sen korkma, hatta kendini yorma bu dönemde vücut zaten hassas kalıcı hasar bırakma vücudunda, bu arada dünkü kalori 1408

kalmaz sen korkma, hatta kendini yorma bu dönemde vücut zaten hassas kalıcı hasar bırakma vücudunda
Yok zaten yapmam canım 2 haftadır regl olamıyorum diye bırakmıştım sporu inşallah önümüzdeki hafta tam bırakmamak şartıyla devam edeceğim sporuma kaldığım yerden şuanda akşamları evimde puzzle yapıp kafa dağıtıyorum

doğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)

begümcüm çok teşekkürler inşallah.. benim de sevindiğim nokta pes etmemem. bazen bırakacak gibi oluyorum moralim bozuluyor ama hemen toparlanıyorum. 7 li rakamlardan çok sıkıldım ama olmuyor daha fazlasını irade ile alakalı. dün k.validem geldi uşaktan.bir kova dolusu haşhaşlı çörek , bir tepsi börek, patlayan mısır getirmiş. ve ben 3 haftadır mısır almıyordum yememek için. ayyy dedim bunlar ne. eşim diyor ki; anne naptın 1 ay börek yeriz artık, tuğba yemiyor bunları dedi. neyse ayıp olmasın diye bir tane haşhaşlıdan yedim. yesen ayrı dert,yemesen ayrı dert. dedim ki başladı sınav tuğba. had hayırlısı. kazasız belasız biter inşallah o çörekler

Hahaha misafir falan geldiginde yap cayi koy corekleri hashaslilari tez zamanda bitsin Ben oyle yapiyorum vallaha ne yalan soyleyeyim. Annemde kayinvalidem de efsanedir bu konuda. Getirdiklerinde ya ofise getiriyorum arkadaslar yesin kahvaltida cay saatinde falan diye ya da eltilerimi falan cagiriyorum onlari sismanlatiyorum

bence sen onları komşulara falan dağıt ben kesin öyle yapardım kayınvaliden sizdeyse yapamazsın tabi de

ayy canım tam üstüne mum dikmiş diyetinin üfle ve yemeeee
kesinlikle pes etmemek senin için avantaj ben bu topiğinde bunda etkisinin çok olduğuna inanıyorum, birbirimizi gördükçe tam salacakken bişeyleri aman diyoruz,
sen o börekleri, çörekleri işyerine getir dağıt arkadaşlara yavaş yavaş elden çıkarmaya bak

Ben unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6 sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin
Allahım acil şifalar versin sonuçlarınız güzel çıkar da evinize mutlu dönersiniz inşallah.

canım kalori tablosu mu çıkarıyorsun? ben de katılabilir miyim?
Tabi ki katılabilirsin canım dün ki kalorini yaz bu haftadan başla
doğru düzgün yemek yiyemedim. yani çorba meyve su ile günü kapattım gibi ondan. pazar akşamı misafir olmanın etkisi pazartesi sabah 73.6 iken bu sabah 73.0 ben diyorum pazartesi sendromu yaşıyorum diye :)
Sana pazartesileri yaramıyor anlaşıldıBende Cuma günü güzel vermiş oluyorum
Hiç heveslenmeyin ben hepinizi geçtim rekor kırdım 430 kcal ile, ama bugün de alma rekoru kırcam galiba

Niye hatırlatıyorsun seni görmemezlikten geliyordum

Ben unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6 sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız çabucak toparlar oğlun dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…