♥haftalık kilo verme yarışması♥

Insanlar nasilda dikkatli gercekten bunlari duymak güzeldir.

Ev
evet canim ben Fırsat buldukca girerim oyle ara vermeleri sevmiyorum soguyorum buraya karsi sorumluluk hissediyorum.
Iyi soyledin bende ne yiceksem olcuyle tabagima Alayim bide hurma yemeyi ihmal etmeyelim vitaminsiz kalmayiz

canım sen de uygun olduğunda hikayeni yazar mısın? güzel kilo vermişsin çünkü zaman zaman ihtiyacımız oluyor.

suuu su gibi hatun oldun :)

Insanlar nasilda dikkatli gercekten bunlari duymak güzeldir.

Insanlar gercekten dikkatli. Biz kilolu halimize alışık olduğumuz için herkes öyle sanıyoruz.. ama bizim fazlaliklarimiz baskalarina daha çok batıyor..bu gerçeği kabul etmek lazim. Ben gözümü kapatıp gerçeği gormemeyi tercih etmekle hata ettim simdiye dek

o zaman bizi düşünerek ye :) elimizde sopalarla beklediğimizi ahah :)
o zaman aralıklı yyelim yavaş yavaş

Ben bile sismanlara bakip ayy ne sisman diyorum kendi halimi unutup suyu 2 bucuk litre icsen yeter.

Kızlar ben de biraz mazinden bahsetmek istiyorum;
Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, ailem Başlarda zorlarda büyük porsiyon tabaklarımızı bitirmeye ama sonra baktılar ki ben genç bir kız Olduğum halde kilo almış başını gitmiş, bu kez de kısıtlama yoluna gittiler.. Ama artık çok geçti ben yasaklandıkça daha çok yedim
Sonra üniversiteyi de kilolu bitirip, kilolu Evlenip (88-89 kilo), kilolu hamile kalıp (90), kilolu doğum yapıp (107) kilolu bir emzirme dönemi geçirdim(95) emzirme dönemi bittiğinde ben (105 ) gene kilolu idim. Çok fazla kilolu lafı geçiyor di mi, aslında tam olarak Hayatım böyle geçti ben hep arkadaşlarımdan, ailemden daha kiloluydum bu benim psikolojimi hep bozdu ve ben o moral bozukluğu ile hep yedim. Bi de doktorum ve hastalarıma kilo vermen gerek diyemiyordum, beraber zayıflayalım diye güya espri yapıyordum ve bu beni çok üzüyordu. Ve eşim evlendiğimizde de benden zayıftı şimdi de ama ben farkı çok azalttım ve onun kilosunun altına muhakkak düşeceğim. Şimdi ilk hedefim 78 e ulaşıp hamile kalmak ve 90 olmadan doğum yapmak. Doğumdan sonra da 63 e ulaşmak istiyorum, belki hedefine yani 63e Ulaş da öyle gebe kal diyeceksiniz ama ben zaten 7 aydır bunun için uğraşıyorum ve kendimi Fazlasıyla hazır hissediyorum 2. Kuzuma Rabbimin izniyle... Biraz gevşemiştim 89-88 Lerde... Bu ara hedef ve bu topic beni tekrar hızlandırdı... Gerçekten 20 kilo vermiş olmak çok güzel insana müthiş bir Özgüven veriyor, hastalarımın hayranlığı ve onlara örnek olmak da çok güzel... Ben artık 105 kiloydum o dönem demekten hiç utanmıyorum, çünkü artık o kilo benim değil ve ben de o rakamlara esir Değilim. Bir gün bu lafları 80 ler için Söylemek istiyorum ve başaracağımı da biliyorum...

Offf ne kadar uzun yazmışım, sıkmadım inşallah...

ben de hikayemi yazayım. lise 1 den itibaren kilom 55-60 arasında gidip geldi. vücudum orantıız göbek ve göğüsler fazla alt bedenim ince. o nedenle hep kilolu olarak görüldüm. 2013 ayı ramazanında fazlasıyla yedim içtim 58le ramazana girip 62-63 le çıktım. 15 ağustos 2013 arkadaşımın oğlununun sünnet düğünü vardı ve ben giyecek hiç bişeymi bulamadım l beden hiç bi üstüm olmuyor ve sıkıyordu. kilo aldığım o zaman dank etti.

eylül de okulların açılmasıyla dikkat etmeye başladım önce 2-3 kilo gitti. sonra 2-3 kilo derken derken şubat gibi 52 leri gördüm. herkes tebrik etmeye başladı nası zayıfladığımı sormaya falan çok mutlu olmuştum :) istediğim beden kıyafet alabiliyordum göğüslerimin izin verdiği ölçüde :) alış veriş ızdıraptan çok zevk halini aldı 10 kilo çok şey değiştirdi.

2014 şubattan sonra normal hali me döndüm 52-55 arasında gidip geldim. bu sene bi baktım bir kaç ay önce 55leri geçemeye başladığım an durdurdum kendimi yine dikkat etmeye başladım. sizle beraber devam ediyorum işte :)

derdim rakam değil derdim orantılı olmak ve sağlıklı olmak. 10 kiloyu verirken asla şok diyet yapmadım.
su içtim
yeşil çay içtim
kahvaltı yapmaya başladım
şe evden yemek götürdüm
dışardan sağlıklı şeyler yedim
yemeklerimi adam akıllı yaptım
abur cuburu azalttım.

Ben bile sismanlara bakip ayy ne sisman diyorum kendi halimi unutup suyu 2 bucuk litre icsen yeter.

Ayyy o zaman sen beni hic görme dan dan vurursun kafama sisko diye:)) yada görse miydin en azindan yüzüme vururdum utanir az yerdim :))
Offf ne kadar uzun yazmışım, sıkmadım inşallah...

Sıkılmadim valla bir nefeste okuyorum boyle hikayeleri. Ama neler yaptin mesela bunlardan bahsetmemissin? Birde hamilelik düşüncesi mi tetikledi seni ? Nasil basladin?

canım tebrik ederim inşallah daha azını da göreceğiz birlikte. haklısın şimdi doktor bana kilo ver dese ve kendi kilolu olsa ciddiye almam acı ama gerçek. ( tam gaz devam canım :)

canım tebrik ederim inşallah daha azını da göreceğiz birlikte. haklısın şimdi doktor bana kilo ver dese ve kendi kilolu olsa ciddiye almam acı ama gerçek. ( tam gaz devam canım :)
Di mi canım... Şimdi de bak ben 20 kg verdim, daha da veriyorum sen de vereceksin diyorum. Inan çok güzel bi mutluluk...
Aynen canım hiç bırakır mıyım sizler de çok güzel ilham oluyorsunuz bana..

Di mi canım... Şimdi de bak ben 20 kg verdim, daha da veriyorum sen de vereceksin diyorum. Inan çok güzel bi mutluluk...
Aynen canım hiç bırakır mıyım sizler de çok güzel ilham oluyorsunuz bana..

Agriya tayinin cikmaz mi senin canim? Hastan olmak istiyorum :))

Canım hastalarıma karşı sorumluluk, artık eşimden daha Zayıf olma düşüncem ve ona acımam ( zira ben erkek olsam eşim Fit ve güzel olsun isterdim, şimdi Allah var hiç sorun etmedi gerçekten Görmüş geçirmiş biri ve hiç kompleksli değil, ama bana bak sen doktorsun daha iyi biliyorsun yarın bi sağlık sorunun olsa benim üzülürüm derdi. Belki de beni kırmak istemiyordu bilmiyorum ana tabi ki ona güzel görünme isteğim de çok etkili oldu) ve Dediğin gibi gebelik düşüncesi.. Çünkü Dönüm Noktası reglimin gecikmesi olmuştu. Genelde düzenlidir ve ben Ekim 2014 sonuydu 2 gün gecikmiştim. Hamile miyim? Düşüncesi yani normalde çok sevineceğim bu durum ben bu kiloda mı hamile kaldım? Sorusuna dönüştü ve o gün depresyona girdim:) sonra Allah'tan regli oldum ve rahatladım. Ertesi gün diyetisyene gittim o kararlılıkla... Tabi ki diyetisyenin çok faydası oldu ama bi yerden sonra o da bişey yapamıyo. Kişinin kararlı ve Sabırlı olması gerekiyor bence ... Arada bırakıp bir iki kilo aldıklarım da oldu ve çok şükür bırakmadım . Uzun bi sürede de olsa tam 20,5 kg verdim. Spor çok önemli ama bence sürekli olmalı... Ben az ama sürekli Yaptım Leslie 2 mile sadece... Böyle işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…