Insanlar nasilda dikkatli gercekten bunlari duymak güzeldir.Kızlar bizde arkadaşla oy kullanmaya gittik dönüşte markete uğradık bayan dedi siz çok kilolu değil miydiniz naptınız da böyle oldunuz şimdi dedi.
Arkadaşınızdan daha zayıfsınız dedi.Ki arkadaşım 55 kilo birisi.
Dedim spor diyet hareket hareket hareket...
Ya o anki mutluluk her şeye bedel
evet canim ben Fırsat buldukca girerim oyle ara vermeleri sevmiyorum soguyorum buraya karsi sorumluluk hissediyorum.canim ben corba ve salata tarzi yiyemem sadece. Yüksekten ucup oyle hayaller kurmayayim. Ama burda birbirimizin sayesinde daha aktif olup ramazani basariyla atlatacagiz inşallah..
Buyrun er meydanina diyorsun:))
Bende iyi planlamayi düşünüyorum. Küçük bir tatli tabagi alip icine çeşitlerden koyarım ve bu bana sınır olur bitti mi artık fazlası yok.. ben hemen tikaniyorum ilk gunlerde fazla yiyemem ama alisinca fena oluyorum:))
Kendime hakim olmayi öğreneceğim bu ramazan..
Aynen oyle sen annenlere gidince aktif olabilicek misin canim??
canım sen de uygun olduğunda hikayeni yazar mısın? güzel kilo vermişsin çünkü zaman zaman ihtiyacımız oluyor.Evet canım ben bu yıla kadar hep o acelecilerdendim malesef ve 5 kg verince bi şey oldum zannedidip diyeti bırakmalar havalara girmeler, yılların kilosunu iki ayda vereceğim sanmalar.
Ama çok şükür bu yıl anladım ve zamana yayarak verdim kilolarımı sporsuz olmayacağını anladım.
suuu su gibi hatun oldun :)Veee menülerimi sporlarımı yazayım
Sabah 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim, 2 zeytin
Öğle 1 dilim elmalı turta
Akşam ton balıklı salata
Spor daaa...
100 sguat
2 saat yürüyüş acaip ter attım bugün ki çok zor terleyen biriyimdir.
Insanlar nasilda dikkatli gercekten bunlari duymak güzeldir.
o zaman bizi düşünerek ye :) elimizde sopalarla beklediğimizi ahah :)canim ben corba ve salata tarzi yiyemem sadece. Yüksekten ucup oyle hayaller kurmayayim. Ama burda birbirimizin sayesinde daha aktif olup ramazani basariyla atlatacagiz inşallah..
Buyrun er meydanina diyorsun:))
Bende iyi planlamayi düşünüyorum. Küçük bir tatli tabagi alip icine çeşitlerden koyarım ve bu bana sınır olur bitti mi artık fazlası yok.. ben hemen tikaniyorum ilk gunlerde fazla yiyemem ama alisinca fena oluyorum:))
Kendime hakim olmayi öğreneceğim bu ramazan..
Aynen oyle sen annenlere gidince aktif olabilicek misin canim??
terliyorsan vücuttan atıyorsundue canım. yeşilçay fln içiyo musun ?2.25 lt su ictim aksama daha var ben cok mu su içiyorum acaba??
o zaman bizi düşünerek ye :) elimizde sopalarla beklediğimizi ahah :)
o zaman aralıklı yyelim yavaş yavaş
Ben bile sismanlara bakip ayy ne sisman diyorum kendi halimi unutupInsanlar gercekten dikkatli. Biz kilolu halimize alışık olduğumuz için herkes öyle sanıyoruz.. ama bizim fazlaliklarimiz baskalarina daha çok batıyor..bu gerçeği kabul etmek lazim. Ben gözümü kapatıp gerçeği gormemeyi tercih etmekle hata ettim simdiye dek
terliyorsan vücuttan atıyorsundue canım. yeşilçay fln içiyo musun ?
Offf ne kadar uzun yazmışım, sıkmadım inşallah...Kızlar ben de biraz mazinden bahsetmek istiyorum;
Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, ailem Başlarda zorlarda büyük porsiyon tabaklarımızı bitirmeye ama sonra baktılar ki ben genç bir kız Olduğum halde kilo almış başını gitmiş, bu kez de kısıtlama yoluna gittiler.. Ama artık çok geçti ben yasaklandıkça daha çok yedim
Sonra üniversiteyi de kilolu bitirip, kilolu Evlenip (88-89 kilo), kilolu hamile kalıp (90), kilolu doğum yapıp (107) kilolu bir emzirme dönemi geçirdim(95) emzirme dönemi bittiğinde ben (105 ) gene kilolu idim. Çok fazla kilolu lafı geçiyor di mi, aslında tam olarak Hayatım böyle geçti ben hep arkadaşlarımdan, ailemden daha kiloluydum bu benim psikolojimi hep bozdu ve ben o moral bozukluğu ile hep yedim. Bi de doktorum ve hastalarıma kilo vermen gerek diyemiyordum, beraber zayıflayalım diye güya espri yapıyordum ve bu beni çok üzüyordu. Ve eşim evlendiğimizde de benden zayıftı şimdi de ama ben farkı çok azalttım ve onun kilosunun altına muhakkak düşeceğim. Şimdi ilk hedefim 78 e ulaşıp hamile kalmak ve 90 olmadan doğum yapmak. Doğumdan sonra da 63 e ulaşmak istiyorum, belki hedefine yani 63e Ulaş da öyle gebe kal diyeceksiniz ama ben zaten 7 aydır bunun için uğraşıyorum ve kendimi Fazlasıyla hazır hissediyorum 2. Kuzuma Rabbimin izniyle... Biraz gevşemiştim 89-88 Lerde... Bu ara hedef ve bu topic beni tekrar hızlandırdı... Gerçekten 20 kilo vermiş olmak çok güzel insana müthiş bir Özgüven veriyor, hastalarımın hayranlığı ve onlara örnek olmak da çok güzel... Ben artık 105 kiloydum o dönem demekten hiç utanmıyorum, çünkü artık o kilo benim değil ve ben de o rakamlara esir Değilim. Bir gün bu lafları 80 ler için Söylemek istiyorum ve başaracağımı da biliyorum...
Ben bile sismanlara bakip ayy ne sisman diyorum kendi halimi unutupsuyu 2 bucuk litre icsen yeter.
Offf ne kadar uzun yazmışım, sıkmadım inşallah...
canım tebrik ederim inşallah daha azını da göreceğiz birlikte. haklısın şimdi doktor bana kilo ver dese ve kendi kilolu olsa ciddiye almam acı ama gerçek.Kızlar ben de biraz mazinden bahsetmek istiyorum;
Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, ailem Başlarda zorlarda büyük porsiyon tabaklarımızı bitirmeye ama sonra baktılar ki ben genç bir kız Olduğum halde kilo almış başını gitmiş, bu kez de kısıtlama yoluna gittiler.. Ama artık çok geçti ben yasaklandıkça daha çok yedim
Sonra üniversiteyi de kilolu bitirip, kilolu Evlenip (88-89 kilo), kilolu hamile kalıp (90), kilolu doğum yapıp (107) kilolu bir emzirme dönemi geçirdim(95) emzirme dönemi bittiğinde ben (105 ) gene kilolu idim. Çok fazla kilolu lafı geçiyor di mi, aslında tam olarak Hayatım böyle geçti ben hep arkadaşlarımdan, ailemden daha kiloluydum bu benim psikolojimi hep bozdu ve ben o moral bozukluğu ile hep yedim. Bi de doktorum ve hastalarıma kilo vermen gerek diyemiyordum, beraber zayıflayalım diye güya espri yapıyordum ve bu beni çok üzüyordu. Ve eşim evlendiğimizde de benden zayıftı şimdi de ama ben farkı çok azalttım ve onun kilosunun altına muhakkak düşeceğim. Şimdi ilk hedefim 78 e ulaşıp hamile kalmak ve 90 olmadan doğum yapmak. Doğumdan sonra da 63 e ulaşmak istiyorum, belki hedefine yani 63e Ulaş da öyle gebe kal diyeceksiniz ama ben zaten 7 aydır bunun için uğraşıyorum ve kendimi Fazlasıyla hazır hissediyorum 2. Kuzuma Rabbimin izniyle... Biraz gevşemiştim 89-88 Lerde... Bu ara hedef ve bu topic beni tekrar hızlandırdı... Gerçekten 20 kilo vermiş olmak çok güzel insana müthiş bir Özgüven veriyor, hastalarımın hayranlığı ve onlara örnek olmak da çok güzel... Ben artık 105 kiloydum o dönem demekten hiç utanmıyorum, çünkü artık o kilo benim değil ve ben de o rakamlara esir Değilim. Bir gün bu lafları 80 ler için Söylemek istiyorum ve başaracağımı da biliyorum...
Di mi canım... Şimdi de bak ben 20 kg verdim, daha da veriyorum sen de vereceksin diyorum. Inan çok güzel bi mutluluk...canım tebrik ederim inşallah daha azını da göreceğiz birlikte. haklısın şimdi doktor bana kilo ver dese ve kendi kilolu olsa ciddiye almam acı ama gerçek.( tam gaz devam canım :)
Di mi canım... Şimdi de bak ben 20 kg verdim, daha da veriyorum sen de vereceksin diyorum. Inan çok güzel bi mutluluk...
Aynen canım hiç bırakır mıyım sizler de çok güzel ilham oluyorsunuz bana..
Canım hastalarıma karşı sorumluluk, artık eşimden daha Zayıf olma düşüncem ve ona acımam ( zira ben erkek olsam eşim Fit ve güzel olsun isterdim, şimdi Allah var hiç sorun etmedi gerçekten Görmüş geçirmiş biri ve hiç kompleksli değil, ama bana bak sen doktorsun daha iyi biliyorsun yarın bi sağlık sorunun olsa benim üzülürüm derdi. Belki de beni kırmak istemiyordu bilmiyorum ana tabi ki ona güzel görünme isteğim de çok etkili oldu) ve Dediğin gibi gebelik düşüncesi.. Çünkü Dönüm Noktası reglimin gecikmesi olmuştu. Genelde düzenlidir ve ben Ekim 2014 sonuydu 2 gün gecikmiştim. Hamile miyim? Düşüncesi yani normalde çok sevineceğim bu durum ben bu kiloda mı hamile kaldım? Sorusuna dönüştü ve o gün depresyona girdim:) sonra Allah'tan regli oldum ve rahatladım. Ertesi gün diyetisyene gittim o kararlılıkla... Tabi ki diyetisyenin çok faydası oldu ama bi yerden sonra o da bişey yapamıyo. Kişinin kararlı ve Sabırlı olması gerekiyor bence ... Arada bırakıp bir iki kilo aldıklarım da oldu ve çok şükür bırakmadım . Uzun bi sürede de olsa tam 20,5 kg verdim. Spor çok önemli ama bence sürekli olmalı... Ben az ama sürekli Yaptım Leslie 2 mile sadece... Böyle işte canımAyyy o zaman sen beni hic görme dan dan vurursun kafama sisko diye:)) yada görse miydin en azindan yüzüme vururdum utanir az yerdim :))
Sıkılmadim valla bir nefeste okuyorum boyle hikayeleri. Ama neler yaptin mesela bunlardan bahsetmemissin? Birde hamilelik düşüncesi mi tetikledi seni ? Nasil basladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?