♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlarrr ogunlerden once mate icmek cokkk ise yariyor tokluk veriyor ve istahi kesiyor.. bilginiz olsun...

İnşallah istediğin kiloya biran evvel ulasip o zaman gebe kalırsın canim.. iki kuzuya cıtır çıtır annelik yaparsın..

Anammmm ivit bugun pazar

canım bünye alırken de verirken de hemen olmuyor. mesela bi ara yedim yedim almadım sonra bi anda birer ikişer aldım. hiç pes etmeden bi iki hafta sık bakalım ne olacak

Sıkayim bakalim canim daha veremezsem almaya baslarim cunku tekrar

Canim 1. 100 gram gerçekten iyi mi kararsiz kaldim

Iyi de laf mi bence gayet guzel. Saglikli verdin sonucta. Senin hedefler haftada 2bucuk kiloyla basladigi icin az geliyor sana bence

Ah bi bulabilsem o motivasyon kaynagimi kendimde
13 agustosa kadar 70ler grubuna bile gelirsin bemce boyle devam edersen

iyi pazarlar,

SABAH
1 dilim kek, domates salatalık, 1 kb kutusu peynir, şekersiz çay

ÖĞLE
yarım karnıyarığın sadece patlıcanı (içini kızlar yedi), 1 dilim çavdar ekmeği

ARA
yeşil elma

AKŞAM
1 kepçe yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt

iki gündür hem misafir ağırladım, hem misafirliğe gittim, abartmadım ama biraz kek, börek falan attım ağzıma o yüzden bugün onları dengelemek istiyorum.eşim de inadına tatlı almış dolabı açtıkça gözüme çarpıyor.
bakalım sabah kaç çıkacağım....

Bugün pazar pazar neler yedim diyeyim size:
Sabah filtre kahve ve iki parmak kadar çikolata
Öğlen eşimle mükellef bir kahvaltı sofrası kurduk peynir zeytin kaymak bal reçel ve ekmek yedim hehe
Akşam bir fincan tam sütlü kahve
Bakalım yarın nolcak?

selam kızlar
dün bütün gün dışardaydım. ve akşam da düğündeydim. dün dünyayı yedim desem bile az demiş olurum :)
yazayım da kurtulayım en iyisi

SABAH
1 dilim su böreği
çay

ÖĞLEN
1 lahmacun
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
salata
ayran

ARA
çay
dondurma

AKŞAM(Düğünde)

başlangıç tabağı
1 küçük biber dolması
1 dilim kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 kaşık rus salatası
1 çatal acılı ezme
2çatal yoğurtlu karışım
salatalık
sıcak yemekler
et
patates püresi
pilav
ayran
salata

tatlı
2 çatal kadayıf
3 çatal düğün pastası
2 yudum gazoz
evet gördüğünüz gibi 3 tane dünya yedim desem daha doğru tabi bunda cuma günü tartıda +700 çıkmış olmamın katkısı çok oldu. acayip moral bozukluğu yaşadım.yanlış yaptım ama olan oldu.
bugünkü menüm

SABAH
2,5 dilim yumurtalı ekmek
domates
salatalık
peynir
çay

Kahvaltıdan sonra daha bir şey yemedim. akşam da yemek yer miyim bilmiyorum. yersem mercimek yemeği yerim sanırım.yarın tartıda + kaç çıkıcam bilmiyorum ve acayip korkuyorum :)
bir de kızlar ben perşembe günü itibariyle onu takip eden 4-5 gün siteye giremeyebilirim. ev boya yapılacak. işim olacak yoğun olarak. bilgisayar açabileceğimi sanmıyorum. ama en azından yemek yiyemem o dönemde. spor zaten yapamam ama hareket halim zaten fazla olacağından spor yapmış gibi olurum. perşembeye kadar günlük kilo paylaşımı yapıcam ben de bu hafta.

Hay maşallah iyi yemişsin dün ama bazen oluyor gerekiyor öyle. Önemli olan bir sonraki gün aynen diyete devam etmek. Sen de öyle yapmışsın zaten arkadaşım.

Hay maşallah iyi yemişsin dün ama bazen oluyor gerekiyor öyle. Önemli olan bir sonraki gün aynen diyete devam etmek. Sen de öyle yapmışsın zaten arkadaşım.
maşallah dimi
evet bugün sabah yediklerim dışında yemedim. sıvı tüketiyorum. acıkmazsam akşam yemeği de yemicem.

menun cok hafif olmuş canim

Ayy inşallah canim en azindan 79 olsam sahane olacak..

Anammmmm nettin sen boylee

Cezacibasi kendine bi ceza kes de gorek

Moralini bozma canim cok yogun spor yaptin bence ondandi o +700 ve suyu da ihmal ettin. Bence bu saatten sonra aciksan da ayran veya sut falan ic. Yemek yeme
Bugun toparlamissin allahtan

cezamı spor olarak değil yemek olarak kestim bilem :) yemiyorum. yemicem zaten 1 haftalık yedim dün

Bi de GonulSenligim rumuzunla profil foton hic uymuyor ya. Profil fotonu degistir bence. O ney oyle sirineden disianka mi olurmus
Melekimsiyle uyumluydu mesela. Ama rumuz disianka olunca boyle daha azametli iddiali bi seyler goresim geliyor
seni mi kırcam değişirim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…