- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Günaydııın hoşgeldinn sayıyorum 20 veya 30 olunca bırakıp bir kağıda yazıyorum birkaç saniye nefes alıp tekrar başlıyorum bakıyorum 40 dk olmuş tv izlerken daha iyi oluyo tabii vakit çabuk geçiyobravo valla...
canım kesintisiz mi atlıyorsun 40 dk boyunca???
Günaydııın hoşgeldinn sayıyorum 20 veya 30 olunca bırakıp bir kağıda yazıyorum birkaç saniye nefes alıp tekrar başlıyorum bakıyorum 40 dk olmuş tv izlerken daha iyi oluyo tabii vakit çabuk geçiyo
Pazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9
Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak
sağol canım...
ben de severim ip atlamayı, bugün de başlamayı düşünüyorum da..
görecem bakalım performansımı...
bi de 1saat ip atlamak 1000 kcal yaktırıyormuş ya, seninki süper valla...
ben de 2mile leslie ve atlayabildiğim kadar ip diyorum bugün...
vayyy dişli bir rakibimiz daha oldu...
hoşgeldin canım....
Yaaa ne tesadüf hem Dünya Çevre Günü bugün benim için anlamlıdoğum günün de kutlu olsun bu aradamiraycan84 . annemin de doğum günü bugün :)
tatlım tambağım yetiştim sana bak, elini çabuk tut... bi de milad eklendi aramıza, bu motivasyonla bizi de geçer o, korktum ben...1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak
Sağolasın canım elhamdulillah Sizlerin de sayesinde. Hoşbuldum:)
Farklı şeyler dene ben de hep çorba vermeye çalışırdım bebek ya ama benim kızım kuru ekmek patates kızartması eliyle tutup yiyebileceği şeyleri yemek istermiş ne biliyim ben de anneme gidince farkettimseriyorum onune bişeyler koyuyorum yemeyi sevmiyor oynuyor bisey demiyorum. malesef ara öğün gibi bile degil dün 4 kasik corba findik kadar karpuz zorla yedi ve su gunde yarim.bardak bile icmiyor 18 aylik hep emmek istiyor buna can mi dayanir gücüm olmuyor bir yururken dinclesiyrm sonrasinda daha fena oluyroum.
Kizlar cok kotu hafta sonu gecirdim oglumun bakicisiyla problem yasadim ve cok sinirlendim hastanelik oldum malesefve stresten sinirden resmen yemeye. Sarildim gecen hafta 67.7 bu hafta 68.8
Neyse olur boyle seyler bakiciyi postaladim bundan sonra gunluk kilo bildirimi yapicam ins hayatta boyle bi sey yasamam rabbim herkesi iyi ve hayirli insanlarla karsiladtursin
Teşekkür ederim. Maaşallah sen çok sabırlıymışsın gerçekten o kadar sorumluluğu herkes alamazdı.nice senelere
Teşekkür ederim canımmmnice güzel yaşlara :)
canımmm tebrik ederim çok sevndim ya :)Pazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9
Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
denizcim mutlu yıllar, demek sen de ikizlersin... ben de 10 haziranlıyım..Yaaa ne tesadüf hem Dünya Çevre Günü bugün benim için anlamlı
aa geçmiş olsun. iyi misin şimdiKizlar cok kotu hafta sonu gecirdim oglumun bakicisiyla problem yasadim ve cok sinirlendim hastanelik oldum malesefve stresten sinirden resmen yemeye. Sarildim gecen hafta 67.7 bu hafta 68.8
Neyse olur boyle seyler bakiciyi postaladim bundan sonra gunluk kilo bildirimi yapicam ins hayatta boyle bi sey yasamam rabbim herkesi iyi ve hayirli insanlarla karsiladtursin
ben de ikizlerim kiidenizcim mutlu yıllar, demek sen de ikizlersin... ben de 10 haziranlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?