♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım...
ben de severim ip atlamayı, bugün de başlamayı düşünüyorum da..
görecem bakalım performansımı...
bi de 1saat ip atlamak 1000 kcal yaktırıyormuş ya, seninki süper valla...

ben de 2mile leslie ve atlayabildiğim kadar ip diyorum bugün...
Pazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9

Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn

vayyy dişli bir rakibimiz daha oldu...

hoşgeldin canım....

1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak

Yaklaşıyorum sana tambakcim koş yoksa yakalarim:))

Sağolasın canım elhamdulillah Sizlerin de sayesinde. Hoşbuldum:)

Merhaba bayanlar,

Kahvaltı :
1 dilim ekmek,
1 yağda yumurta,
yarım kk peynir

Tartıldım ve kilom +500 gösterdi 69 çıktım. Önemli değil yeni başladım sayılır cumadan bugüne. dilerim haftaya pazartesite 67 - 67,5 ları görürüm.

Şimdi gidip sporumu yapayım.

Kizlar cok kotu hafta sonu gecirdim oglumun bakicisiyla problem yasadim ve cok sinirlendim hastanelik oldum malesef ve stresten sinirden resmen yemeye. Sarildim gecen hafta 67.7 bu hafta 68.8
Neyse olur boyle seyler bakiciyi postaladim bundan sonra gunluk kilo bildirimi yapicam ins hayatta boyle bi sey yasamam rabbim herkesi iyi ve hayirli insanlarla karsiladtursin

1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak
tatlım tambağım yetiştim sana bak, elini çabuk tut... bi de milad eklendi aramıza, bu motivasyonla bizi de geçer o, korktum ben...
Sağolasın canım elhamdulillah Sizlerin de sayesinde. Hoşbuldum:)

evet ya burası bana da çok hız ve heyecan verdi...

YAŞASIN TOPİĞİMİZ!!!!!!!!!!!

Farklı şeyler dene ben de hep çorba vermeye çalışırdım bebek ya ama benim kızım kuru ekmek patates kızartması eliyle tutup yiyebileceği şeyleri yemek istermiş ne biliyim ben de anneme gidince farkettim

AMİN CANIM, geçmiş olsun diyeyim
neyse ki kurtulmuşsunuz...

bizim bakıcı da Allah var iyi kadın ama, tuvalet eğitimi döneminde destek olmadı pek, benim de ona canım sıkılmıştı...
eylül gigi kreş düşünüyoruz artık, henüz 30 aylık, kreş için erken gibi ama bol bol hastalanacak da olsa kreş her durumda
bakıcıdan iyi gibi...

kuzucuğun da hakkında hayırlısı olur inşallah...

aa geçmiş olsun. iyi misin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…