♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba bayanlar boyum 1.68 ve kilom 61 sizlerle başlıyorummm
Aramiza hosgeldin canim hedef kilo kac canim
64.2 ciktim su an

Cok mutluyum

Umarim sabah arti bir sey gormem tartida, kirilsin su direncim artik da ben de eskilere baslayim tekrar
kirilacaaak
Mecbur

Hayirli gunler kizlarrr... Kilo bildirimimi yapayim ben de 58.9 kilom elhamdulillah. Yani 900 gr. vermisim kizlar.
waw

Evet tatlim. Seni de goremeyince buralarda motivasyan da gitti. Malum 80 lerden kimse yazmiyor fazla... rakibe istiyorum kendime.
miladim da geldi iyi oldu

Şu patatesli börek yapan komşun dimi pisss :) hep diyeti o bozduruyo sana al onu bi gün 1 değil 2 saat yürüt daha börek mörek yapmazz :)

Aslinda o da kilolu basla dedim ama yaparmi bilemem. Hatta sabah kahvaltiya cagirdim diyet yapıyorum o yuzden kizartma tatli hamur isi yok dedim. Ve sağlıklı bir kahvalti yaptik....ramazana kadar full dikkat lazim

Ayy profil fotona kadar karistim ya kendimi suclu hissettim bi an

Guzel oldu boylee deme piskinligini de yapicam

ayyy tatlım ne demek karış tabi ben mutlu oluyorum aksine :) beğenmediysen söyle çekinme valla değişirim

Maaşallah canım ya ne güzel vermişsin öyle

çok sağol canım benim. Sen cok buyuk bir örneksin bana.. umarım basariya ulasana kadar birakmaz sin bizi

ondan sevmişim ki ben ikinizi... teraziler ve ikizlerle iyi anlaşırım ben..

Senjn burcun ne canım benimki aslan. :)

senin adına çok sevindim ve mutlu oldum ben versem bu kadar mutlu olmazdım beni gerçekten şaşırttın tebrik ederim
inş ramazana kadar biraz daha 90 dan uzaklaşırsın

Cokk mutlu oldum bu sözlere. Sagol canım benim. .umarim hepimiz hayal ettigimiz bedene kavusuruz..

ya evet ne güzel vermiş milad seni tebrik ediyoruz

tesekkur ederim canım. Sende cok güzel verdin böyle devam :)

Miladcim farkindayim. Bu haftayi 83 le kapatmak hedefim inşâallah...
benim koşu başladı

İnşallah canim iki gunde bile 83 varirsin tanıyorum artık seni. Yeter ki sen iste..

Evet tatlim. Seni de goremeyince buralarda motivasyan da gitti. Malum 80 lerden kimse yazmiyor fazla... rakibe istiyorum kendime.
miladim da geldi iyi oldu

Evet artik 80 ler daha aktif olacak:))

evet evet kırıldı bence bundan sonra çok güzel vereceksin eminim

Ah insallah insallah

işte budur haftaya 63 olacaksın ki
Hep birlikte hizli hizli duseliiim
ayyy tatlım ne demek karış tabi ben mutlu oluyorum aksine :) beğenmediysen söyle çekinme valla değişirim

Benim canim

kilo bildirimi

1 haziran:53,2
8 haziran: 54,1

+900

neyse artık günlük bildirime başlıyorum ben de . bakalım yarın nasıl olcak.

Asıl bu haftaa. Arti cikinca moral bozmadan devam et. Olabilir boyle seyler demeye calis kuzum

Asıl bu haftaa. Arti cikinca moral bozmadan devam et. Olabilir boyle seyler demeye calis kuzum

dimi canım yaaa. valla zaten bu topik olmasa var ya çoktan yemenin dibine vurmuştum. cumartesi günü yediğim şekli hergün yerdim. ama cumartesi yedikten sonraki günler topladım. az yiyorum.sizler sayesinde

Kizlar bu hafta 51,5 kiloyum. bazi srbeplerden giremiyorum, kusuruma bakmayin :/
1 kiloya yakın almışsın canım sen de. stresli bir dönemde misin ki. inşallah önemli bir şey yoktur. ne kusuru
ama özlendin bil

ya ben bu 53-54 aralığında çok tıkandım yaaa. 52,9 un altını göremedim zaten . bu aralıkta verip alıyorum sürekli. direnç oluştu galiba. kırmam lazım
Valla baya sabirli olman lazim canim. Ben 3 haftadir 64.6 cikiyorum her gun. 200 gram oynamalar disinda hicbir fark goremedim. Ama kilo aldigim sureler 64te cok uzun kalmistim. Bunu bekliyodum yani hazirlikliydim ona ragmen sinirlerim bozuldu baya. Booool bol sabir diliyorum olmuyo diye sakin birakma. Pes etme eninde sonunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…