Aramiza hosgeldin canim hedef kilo kac canimMerhaba bayanlar boyum 1.68 ve kilom 61 sizlerle başlıyorummm
kirilacaaak64.2 ciktim su an
Cok mutluyum
Umarim sabah arti bir sey gormem tartida, kirilsin su direncim artik da ben de eskilere baslayim tekrar
Günaydınlaaarrrrr
İlk bildirimi ben yapayım 61,0. 400 gram gitmiş tüm kendimi yemeğe vurmalarıma rağmen.Önümüzdeki hafta 60'lara inerim herhalde, hayatımda ilk kez kendimi bu kadar zayıf görüyorum ergenlik dönemimden beri
wawHayirli gunler kizlarrr... Kilo bildirimimi yapayim ben de 58.9 kilom elhamdulillah. Yani 900 gr. vermisim kizlar.
Yaklaşıyorum sana tambakcim koş yoksa yakalarim:))
evet evet kırıldı bence bundan sonra çok güzel vereceksin eminimKilo bildirimi yapayim. Su an şoktayim
1 haziran pazartesi:
64.4
8 haziran pazartesi:
64.0
Durdum durdum tam tarti gunu basladim vermeyee
Umarim direncim kirilmistir artik
tatlım tambağım yetiştim sana bak, elini çabuk tut... bi de milad eklendi aramıza, bu motivasyonla bizi de geçer o, korktum ben...
evet ya burası bana da çok hız ve heyecan verdi...
YAŞASIN TOPİĞİMİZ!!!!!!!!!!!
işte budur haftaya 63 olacaksın kiKilo bildirimi yapayim. Su an şoktayim
1 haziran pazartesi:
64.4
8 haziran pazartesi:
64.0
Durdum durdum tam tarti gunu basladim vermeyee
Umarim direncim kirilmistir artik
Günlük bildirim yapmanın sana iyi geleceğini düşünüyorum canım ben de
Şu patatesli börek yapan komşun dimi pisss :) hep diyeti o bozduruyo sana al onu bi gün 1 değil 2 saat yürüt daha börek mörek yapmazz :)
Ayy profil fotona kadar karistim ya kendimi suclu hissettim bi an
Guzel oldu boylee deme piskinligini de yapicam
Maaşallah canım ya ne güzel vermişsin öyle
ondan sevmişim ki ben ikinizi... teraziler ve ikizlerle iyi anlaşırım ben..
senin adına çok sevindim ve mutlu oldum ben versem bu kadar mutlu olmazdımbeni gerçekten şaşırttın tebrik ederim
inş ramazana kadar biraz daha 90 dan uzaklaşırsın
ya evet ne güzel vermiş milad seni tebrik ediyoruz
Miladcim farkindayim. Bu haftayi 83 le kapatmak hedefim inşâallah...
benim koşu başladı
Evet tatlim. Seni de goremeyince buralarda motivasyan da gitti. Malum 80 lerden kimse yazmiyor fazla... rakibe istiyorum kendime.
miladim da geldi iyi oldu
evet evet kırıldı bence bundan sonra çok güzel vereceksin eminim
Hep birlikte hizli hizli duseliiimişte budur haftaya 63 olacaksın ki
ayyy tatlım ne demek karış tabi ben mutlu oluyorum aksine :) beğenmediysen söyle çekinme valla değişirim
kilo bildirimi
1 haziran:53,2
8 haziran: 54,1
+900
neyse artık günlük bildirime başlıyorum ben de . bakalım yarın nasıl olcak.
Asıl bu haftaa. Arti cikinca moral bozmadan devam et. Olabilir boyle seyler demeye calis kuzum
1 kiloya yakın almışsın canım sen de. stresli bir dönemde misin ki. inşallah önemli bir şey yoktur. ne kusuruKizlar bu hafta 51,5 kiloyum. bazi srbeplerden giremiyorum, kusuruma bakmayin :/
Valla baya sabirli olman lazim canim. Ben 3 haftadir 64.6 cikiyorum her gun. 200 gram oynamalar disinda hicbir fark goremedim. Ama kilo aldigim sureler 64te cok uzun kalmistim. Bunu bekliyodum yani hazirlikliydim ona ragmen sinirlerim bozuldu baya. Booool bol sabir diliyorum olmuyo diye sakin birakma. Pes etme eninde sonunda gidecekya ben bu 53-54 aralığında çok tıkandım yaaa. 52,9 un altını göremedim zaten . bu aralıkta verip alıyorum sürekli. direnç oluştu galiba. kırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?