♥haftalık kilo verme yarışması♥

1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak
Günlük bildirim yapmanın sana iyi geleceğini düşünüyorum canım ben de

Pazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9

Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
senin adına çok sevindim ve mutlu oldum ben versem bu kadar mutlu olmazdım beni gerçekten şaşırttın tebrik ederim
inş ramazana kadar biraz daha 90 dan uzaklaşırsın

Evet canim kurtulduk hayirlusikadin bebi bakici durumuna dusurdu kendisi annesi gibi davranmaya baslamisti ariyorum gordum ama acmadim fala. Diyodu. Daha neler neler. Baya sabrettom ama olmadi. Enim oglum 18 aylik kres icin kucuk hayirlisi bakalim olacagi varmus oldu

Anne sütü öyle bir mucize ki diye başlamak istiyorum :) su içmemesi ondan ben de her emmek istediğinde tamam desem benim kızım da süt içmiycek galiba bu yaşta :) ama bir haftadır gece kalkıp süt içicem demeye başladı çok mutluyum bakma sen milletin lafına zaten kızın da aç olduğu için emmek istemiyo hep çocuklar ilgi istiyo o da en doğal hakları.

Zaten bu örnekler olmasa biz yeni anneler ne yapardık bilmiyorum :) gerçekten bize teselli oluyo rahatlatıyo teşekkürlerrr.
Arkadaşımın 8 yaşında oğlu var sadece şekerli yoğurtla beslenmiş anne sütünü bırakınca 1 yıl :)

Şu patatesli börek yapan komşun dimi pisss :) hep diyeti o bozduruyo sana al onu bi gün 1 değil 2 saat yürüt daha börek mörek yapmazz :)

Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.
Olmaz çünkü çok kilosu olanlar daha çabuk verebiliyo bir de genç olanlarr :)

canım evde öle yaparım dışarda da bakıcaz çaresine ya bide yemekler yapmak istiyorum babama yiyorum şimdilik . :) benimde yırtma isteğim varmış diyetten ahah

Ölçülü yırt madem

Bence sporun az arttırsan fazla da yesen veriyosun

Evet sporumu da artiracagim

ben genç değilim malesef bir de çok kilo kaç kilo oluyor? mesela ben sekiz kilo daha vermek istiyorum. çok kilo dimi bu çabucak versem bari o zaman

Oyle degil
Mesela 50 kilo olan biri daha zor kilo verebilirken 120 kilo olan daha kolay verir.
Ama senin mantik da guzelmis insallah cabuk cabuk veririz

Evet bozuluyorum diye yapiyr en iyisi artık bozulmamak bunu düşünmemiştim gercekten gulucem gecicem artik deger mi keyfimi kacirmaya sisman demis dememis amaaann cayimi icer keyfime bakarim . Bende onunla karsilik olarak dalga geciyorum o guluyor ayy cok komiksin diyo bende gulucem. Ben ona moruk diyorum cirkin diyroum aynaya baktin mi hic diyrm celimsiz diyrorm hakediyo onun baba dedikleri daha fena neyse artik taktik degistiriym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…