Maaşallah canım ya ne güzel vermişsin öylePazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9
Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
Çok teşekkür ederim canım benimtebrikler summm
Günlük bildirim yapmanın sana iyi geleceğini düşünüyorum canım ben de1 hafta ara verdim diyelim ben de ve bu hafta basladigim yere dondum. Hemde fazlasi ile
85.5 kg +1 kg aldim....
neyse bu hafta bende günlük bildirim yapacam.insaallah faydasi olsun ve hedefim de 83 olmak
Tabiki canım şöyle ayrıntılı bir şekilde yazayım inşaallahcanım sen de uygun olduğunda hikayeni yazar mısın? güzel kilo vermişsin çünkü zaman zaman ihtiyacımız oluyor.
ben de ikizlerim kii
senin adına çok sevindim ve mutlu oldum ben versem bu kadar mutlu olmazdımPazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9
Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
gerçi ben herkesi sevdim ki bu gruptakiii...ondan sevmişim ki ben ikinizi... teraziler ve ikizlerle iyi anlaşırım ben..
Evet canim kurtulduk hayirlusikadin bebi bakici durumuna dusurdu kendisi annesi gibi davranmaya baslamisti ariyorum gordum ama acmadim fala. Diyodu. Daha neler neler. Baya sabrettom ama olmadi. Enim oglum 18 aylik kres icin kucuk hayirlisi bakalim olacagi varmus olduAMİN CANIM, geçmiş olsun diyeyim
neyse ki kurtulmuşsunuz...
bizim bakıcı da Allah var iyi kadın ama, tuvalet eğitimi döneminde destek olmadı pek, benim de ona canım sıkılmıştı...
eylül gigi kreş düşünüyoruz artık, henüz 30 aylık, kreş için erken gibi ama bol bol hastalanacak da olsa kreş her durumda
bakıcıdan iyi gibi...
kuzucuğun da hakkında hayırlısı olur inşallah...
Anne sütü öyle bir mucize ki diye başlamak istiyorum :) su içmemesi ondan ben de her emmek istediğinde tamam desem benim kızım da süt içmiycek galiba bu yaşta :) ama bir haftadır gece kalkıp süt içicem demeye başladı çok mutluyum bakma sen milletin lafına zaten kızın da aç olduğu için emmek istemiyo hep çocuklar ilgi istiyo o da en doğal hakları.değerleri iyiymis en azindan bende bu hafta baktircam esim musait olsunda. ya aslinda konu nasil gelisti anlamadim ama ben fazla rahatim taktigim yok sadece surekli emmek istemesi beni güçsüz düşürüyor . suda içmiyor içmediği icin korkuyorum bobreklerine bisey olmasn. halalarim teyzelerim hep kilolu yatkinlik var bizde kizimin kilolu olmasini hic istemem kimse istemez tek amacim vitaminsiz kalmasin bende cok vitamin kaybetmiyim artik. kemiklerimin ölçümüde yaptircam bi ara alternatif tip merkezinde baktirdim 50 yasindakinin kemikleri gibi dedi vs hatta onada devlette hemen baktiriyimda paylasrm ne durumda . kizim ikiser lokma yese biseylerden cesit cesit vitamin alacak doymasini hic dusunmuyrm hedefim vitamin. bez konusunda da rahatim aslinda böyle çevre hep bir yas civarı tuvalete alıştıryr goruyrm bende hic ugras yok pekte rahatim diyrm acaba ne düşünüyorlr hakkimda annemde alistr detip duruyor o sebeple alistirym.diye dusunmeye basladim madem öyle tamam vazgectim bende boyle keyfim zaten iyi kusura bakma.gece gece kafamda.yorgun.bugun uzunca tekrarlarla.yazms bulundm konsantrasynm bozuk tlfnda.sıkıntılı. pazartesi kilolarm giriym sali.tamire gondercem
Zaten bu örnekler olmasa biz yeni anneler ne yapardık bilmiyorum :) gerçekten bize teselli oluyo rahatlatıyo teşekkürlerrr.27 yaşımdayım. nohut fasülyeye 18 yaşımda başladım yemeye. çoğu sebzeye de son 2-3 yıldır yiyorum. hala balık yemiyorum. gayette iyiym :)) hep makarna tavuk kızartma veya yemek sularından banıyordum. çok da bişi olmuyor gayette sağlıklıyım :) örnek vermek istedim
Bence sporun az arttırsan fazla da yesen veriyosunJohnny Depp
Yumurtadan o kadar biktim ki artikhic yiyesim gelmiyor su siralar
Yine iyi yaptin yorumunu sbedencim ben onu da yapamiyorum
Ben sadece sabah uyanınca tartılıyodum az mı ki :)aynen cnım ya günde 100 kere çıkıyorum ahah :) aynen artı çıkmaya yüzüm yok :)
ikizlere bayılırımmmm eşim dostum ikizlerdir hep.ben de ikizlerim kii
ya evet ne güzel vermiş milad seni tebrik ediyoruzMaaşallah canım ya ne güzel vermişsin öyle
Şu patatesli börek yapan komşun dimi pisss :) hep diyeti o bozduruyo sana al onu bi gün 1 değil 2 saat yürüt daha börek mörek yapmazz :)Bu arda gecen pazar gunu komsum sayesinde bozdum diyeti. Tekrardan 83 leri gormeye cok az kalmisti. Ama artik ne olursa ve kim olursa olsun bozmamaya karar verdim. Hayir diyecegim.bugunden itibaren tekrar basladim.
2 ay cok dikkatli olmam lazim memlekete gidecegim cunki.
Malum bozdugum icin de giremedim. Okudumama yazmaya yuzum olmadi kizlar.okuyordum ama
Ben de gunluk bildirimlerle ilerleyecegim haftaya.
Olmaz çünkü çok kilosu olanlar daha çabuk verebiliyo bir de genç olanlarr :)Aslında gruplamayı bulunduğumuz kiloya göre değilde vermemiz gereken kilolara göre yapsaydık sanki daha iyi olurdu. 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo, 25 kilo verecekler gibi o zaman aynı grupta olurduk.
ben genç değilim malesef bir de çok kilo kaç kilo oluyor? mesela ben sekiz kilo daha vermek istiyorum. çok kilo dimi buOlmaz çünkü çok kilosu olanlar daha çabuk verebiliyo bir de genç olanlarr :)
canım evde öle yaparım dışarda da bakıcaz çaresine ya bide yemekler yapmak istiyorum babama yiyorum şimdilik . :) benimde yırtma isteğim varmış diyetten ahah
Bence sporun az arttırsan fazla da yesen veriyosun
ben genç değilim malesef bir de çok kilo kaç kilo oluyor? mesela ben sekiz kilo daha vermek istiyorum. çok kilo dimi buçabucak versem bari o zaman
Evet bozuluyorum diye yapiyr en iyisi artık bozulmamak bunu düşünmemiştim gercekten gulucem gecicem artik deger mi keyfimi kacirmaya sisman demis dememis amaaann cayimi icer keyfime bakarim . Bende onunla karsilik olarak dalga geciyorum o guluyor ayy cok komiksin diyoAyy profil fotona kadar karistim ya kendimi suclu hissettim bi an
Guzel oldu boylee deme piskinligini de yapicam
Canim mesela boyle tabagina aldigin yemegi yavas yavas yesen, bolca salata yogurt falan yesen, baban hic yemedigini soyleyince de salatayi falan gisterip hepsini ben yedim baksana baba yemek de yedim bir suru doydum artik nasil yiyim tok karna falan desen olmaz mi?
Sen bozuluyorsun diye yapiyordur bence esin canim. Takmamayi dene. Esin zayifsa o sana oyle seyler soyleyince celimsiz çırpı bacak iskeletor dur bakiyim surda 5.kaburgan mi ne falan de sakayla karisik ben gayet guzelim boyle sen kiskancligindan catla falan de. Belki birakir takilmayi. Boyle zayif noktamizi bulduklarinda oymadan birakmiyorlar pesini cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?