- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
anka kuşu görsellerinden buldumAfferin yeme zaten
Tişikkir idirimm
yok canim oyle degil yani üzülerek bakiyorum diyorum kilosuda cok veremiyordur filan filan :)Ayyy o zaman sen beni hic görme dan dan vurursun kafama sisko diye:)) yada görse miydin en azindan yüzüme vururdum utanir az yerdim :))
Sıkılmadim valla bir nefeste okuyorum boyle hikayeleri. Ama neler yaptin mesela bunlardan bahsetmemissin? Birde hamilelik düşüncesi mi tetikledi seni ? Nasil basladin?
Ne guzel bak esin kirmiyor bense 75 lere indim eşim dün gece bana kizdi Yattik iyi geceler Diyecegine canimi acitmak icin şişman dedi uyudu.güler misin aglar misin. Hem komigime gidiyor (suan.sesli.guldum) hemde kiriliyorm Benimle cok ugrasiyr Kilom yüzündenCanım hastalarıma karşı sorumluluk, artık eşimden daha Zayıf olma düşüncem ve ona acımam ( zira ben erkek olsam eşim Fit ve güzel olsun isterdim, şimdi Allah var hiç sorun etmedi gerçekten Görmüş geçirmiş biri ve hiç kompleksli değil, ama bana bak sen doktorsun daha iyi biliyorsun yarın bi sağlık sorunun olsa benim üzülürüm derdi. Belki de beni kırmak istemiyordu bilmiyorum ana tabi ki ona güzel görünme isteğim de çok etkili oldu) ve Dediğin gibi gebelik düşüncesi.. Çünkü Dönüm Noktası reglimin gecikmesi olmuştu. Genelde düzenlidir ve ben Ekim 2014 sonuydu 2 gün gecikmiştim. Hamile miyim? Düşüncesi yani normalde çok sevineceğim bu durum ben bu kiloda mı hamile kaldım? Sorusuna dönüştü ve o gün depresyona girdim:) sonra Allah'tan regli oldum ve rahatladım. Ertesi gün diyetisyene gittim o kararlılıkla... Tabi ki diyetisyenin çok faydası oldu ama bi yerden sonra o da bişey yapamıyo. Kişinin kararlı ve Sabırlı olması gerekiyor bence ... Arada bırakıp bir iki kilo aldıklarım da oldu ve çok şükür bırakmadım . Uzun bi sürede de olsa tam 20,5 kg verdim. Spor çok önemli ama bence sürekli olmalı... Ben az ama sürekli Yaptım Leslie 2 mile sadece... Böyle işte canım
Ben hep havadan uçarim gercege uymazAnammmm ivit bugun pazar
Sıkayim bakalim canim daha veremezsem almaya baslarim cunku tekrar
Iyi de laf mi bence gayet guzel. Saglikli verdin sonucta. Senin hedefler haftada 2bucuk kiloyla basladigi icin az geliyor sana bence
Ah bi bulabilsem o motivasyon kaynagimi kendimde
13 agustosa kadar 70ler grubuna bile gelirsin bemce boyle devam edersen
70 lerden 60 lara atladinya sanki.5 kilo vermissin gibi geldi banayok be güzelim 3 hafta durdum 69- 70 arası dinlendimzaten. şimdi verme zamanı.
Ne guzel bak esin kirmiyor bense 75 lere indim eşim dün gece bana kizdi Yattik iyi geceler Diyecegine canimi acitmak icin şişman dedi uyudu.güler misin aglar misin. Hem komigime gidiyor (suan.sesli.guldum) hemde kiriliyorm Benimle cok ugrasiyr Kilom yüzünden
Tamam canim. Kilonu kac yazayim boş kalmasinKizlar ben bu hafta izinli olmak istiyrm esimin kardesinin kiz isteme olaylari falan var cok yogunum evimde kalamiyorm.
Basarimin farkinda 46 48 bedenlerden 40 42 lere düştüm ama üzülüyorum takilma dedikce adam keyf aliyo tükendim takilma demekten
O seni tanıdığından takılıyordur sana canım...
Bakma benim eşimin de hoşuna gitti bu kadar kilo vermiş olmam da...
Şimdi bırakmayacaksın di mi deyip duruyo
Hakkımı yeme ben de yazıyorum topigin en şişmanı olaraktan:))Bir haftada kalici iki kilo almazsin canim yicen bari rahat ye Zaten hemen hedefe ulasmani istemem sonra biz yanliz kaliriz. Zayiflar daha cok yaziyor :)
Bi kac kisi istisnayiz :)) havalar da isininca insanlarin mesguliyetleri artiyor kışın topikler Kayniyo :)Hakkımı yeme ben de yazıyorum topigin en şişmanı olaraktan:))
anka kuşu görsellerinden buldumkuşlu resimler koyarım bir süre
Canim mesela boyle tabagina aldigin yemegi yavas yavas yesen, bolca salata yogurt falan yesen, baban hic yemedigini soyleyince de salatayi falan gisterip hepsini ben yedim baksana baba yemek de yedim bir suru doydum artik nasil yiyim tok karna falan desen olmaz mi?kızlar benim diyet falan kalmad. ben yemeyince babam da yemiyor bende yiyorum. bu hafta en az 2 k,lo alırım
Sen bozuluyorsun diye yapiyordur bence esin canim. Takmamayi dene. Esin zayifsa o sana oyle seyler soyleyince celimsiz çırpı bacak iskeletor dur bakiyim surda 5.kaburgan mi ne falan de sakayla karisik ben gayet guzelim boyle sen kiskancligindan catla falan de. Belki birakir takilmayi. Boyle zayif noktamizi bulduklarinda oymadan birakmiyorlar pesini cunku.Basarimin farkinda 46 48 bedenlerden 40 42 lere düştüm ama üzülüyorum takilma dedikce adam keyf aliyo tükendim takilma demektenben iyice zayifliymda kiskansin catlasin
HosgeldinnMerhaba bayanlar boyum 1.68 ve kilom 61 sizlerle başlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?