♥haftalık kilo verme yarışması♥

yok canim oyle degil yani üzülerek bakiyorum diyorum kilosuda cok veremiyordur filan filan :)

Ne guzel bak esin kirmiyor bense 75 lere indim eşim dün gece bana kizdi Yattik iyi geceler Diyecegine canimi acitmak icin şişman dedi uyudu.güler misin aglar misin. Hem komigime gidiyor (suan.sesli.guldum) hemde kiriliyorm Benimle cok ugrasiyr Kilom yüzünden

Ben hep havadan uçarim gercege uymaz aşırıliklarimda coktur.

O seni tanıdığından takılıyordur sana canım...
Bakma benim eşimin de hoşuna gitti bu kadar kilo vermiş olmam da...
Şimdi bırakmayacaksın di mi deyip duruyo

sabah 10 gibi
1 tabak patates yumurta sosis kızartma tarzı bişi
peynir
reçel
domates
salatalık
yarım dilim ekmek

saat 15:00
1 kase çorba
1 tabak yoğurt

saat 17:00
2 lokma ekmek
5-6 çatal ciğer
2 kızarmış patates

saat 20 :00
yoğurt
salata
1 köfte
barbunya pilaki

börek içinden tadına bakmak için şu saatte yedim

çok şiş hisseidyorum kendimi

O seni tanıdığından takılıyordur sana canım...
Bakma benim eşimin de hoşuna gitti bu kadar kilo vermiş olmam da...
Şimdi bırakmayacaksın di mi deyip duruyo
Basarimin farkinda 46 48 bedenlerden 40 42 lere düştüm ama üzülüyorum takilma dedikce adam keyf aliyo tükendim takilma demekten ben iyice zayifliymda kiskansin catlasin

anka kuşu görsellerinden buldum kuşlu resimler koyarım bir süre

Ayy profil fotona kadar karistim ya kendimi suclu hissettim bi an

Guzel oldu boylee deme piskinligini de yapicam

kızlar benim diyet falan kalmad. ben yemeyince babam da yemiyor bende yiyorum. bu hafta en az 2 k,lo alırım
Canim mesela boyle tabagina aldigin yemegi yavas yavas yesen, bolca salata yogurt falan yesen, baban hic yemedigini soyleyince de salatayi falan gisterip hepsini ben yedim baksana baba yemek de yedim bir suru doydum artik nasil yiyim tok karna falan desen olmaz mi?

Basarimin farkinda 46 48 bedenlerden 40 42 lere düştüm ama üzülüyorum takilma dedikce adam keyf aliyo tükendim takilma demekten ben iyice zayifliymda kiskansin catlasin
Sen bozuluyorsun diye yapiyordur bence esin canim. Takmamayi dene. Esin zayifsa o sana oyle seyler soyleyince celimsiz çırpı bacak iskeletor dur bakiyim surda 5.kaburgan mi ne falan de sakayla karisik ben gayet guzelim boyle sen kiskancligindan catla falan de. Belki birakir takilmayi. Boyle zayif noktamizi bulduklarinda oymadan birakmiyorlar pesini cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…