♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bir haftada kalici iki kilo almazsin canim yicen bari rahat ye Zaten hemen hedefe ulasmani istemem sonra biz yanliz kaliriz. Zayiflar daha cok yaziyor :)
günaydın kızlar sbeden haklısın bende fazla yazmıyorum ama yazılanları okuyorum sizlerle aynı yaş dönemlerinde değiliz sizin sorunlarınız bende yok benimkilerde sizde yok anlıyormusun gülüm siz tuvalet eğitimiyle uğraşıyorsunuz ben ergenlik çağındaki kızım ve oğlumla boğuşuyorum yinede uygun konular oldukça katılmaya çalışıyorum beni hoşgörün ama takipteyim

Günaydın arkadaşlar cumartesim çok güzel geçti
Sabah 7 gibi kalktım 40 dakika kadar ip atladım 2000 sayı olmuş
Az sucuklu 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık çavdar ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
Ara 5-6 kayısı
Akşam üstü 4 köfte bol salata ayran
Akşam 1 tabak meyve ile bitirdim
Yine akşam 7 gibi 40 dk daha ip atladım 2000 sayıyı tamamladım :)

canım evde öle yaparım dışarda da bakıcaz çaresine ya bide yemekler yapmak istiyorum babama yiyorum şimdilik . :) benimde yırtma isteğim varmış diyetten ahah

tebrik ederim canımmm

öle deme canım. ben bekarım mesela eski okulumdaki en yakın iki arkadaımla aramda 20 yaş fark vardı :) her telden konuşabiliriz ki .

Pazarım kötüydü
Sabah kalktım adım atacak halim kalmamış :)
desemde inanmayın sadece ip atlıycak halim yoktu.
1 yumurta peynir zeytin domates salatalık çavdar ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
1 saat kadar temizlik yaptım
Öğlen babaannemize gittik 5-6 yemek kaşığı kısır yanında 2 bardak ayran içtim gözüm kaldı ama bıraktım
Akşam lahmacun vardı 1-2 parça yiyip bıraktım yine bol ayran tabiii bol su
Karar verdim kilo verinceye kadar gezmelere gitmek yok :)

bravo valla...
canım kesintisiz mi atlıyorsun 40 dk boyunca???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…