- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
1 haftaya kadar öyleydim ama artik birazda olsun durdurabiliyorum kendimi o zaman bir dilimin yarısini kendime ödül veriyorumkimi insan vardır çatalın ucuyla tadar bırakır, bense tadına baktığım bir şeyi asla tadında bırakamıyorum, doyana kadar yiyiyorum, benim gibiysen hiç bulaşma derim
çok anlarım ya bende :)))) hahahahakullanmadım ama onların ütü yapılan kısmı kısa oluyo diye hatırlıyorum uzun pantolonları ütülerken sıkıntı yaratabilir , bide benim en çok dikkat ettiğim yeri, uç kısmı dar/ince olsun çünkü pantolonlar belden geçirip ütülenmesi daha kolay oluyo, uç kısım kalın/geniş olursa pantolan daha az geçiyo (anlatabildim mi bilmiyorum)
bende yer kaplamasın istiyorum kaldırıp ttekrar kurtmak işgence :)
anneler bu konuda tam br düşmann :))
1 haftaya kadar öyleydim ama artik birazda olsun durdurabiliyorum kendimi o zaman bir dilimin yarısini kendime ödül veriyorum
Yok yookkk gelme en az senin kadar ben de heyecanlıyım yaa sonuç içinYaaa su yapmaa :) Gaza gelip yerim bak1 hafta daha sabretmem lazim :)
Demek ki doyduğumu sanıp doymuyorum ben bide evde işsizlikten böyle oldum:)Az yiyosun tam doymuyosun ve çabuk acıkıyosun
Kızlar bisküvili tatlı 1 dilimi kaç kalori 300 küsur yazıyor doğrumu o doğruysa yarımda yemem ya
Ya su cuğum sana hayranım ayakta alkışlıyorum seni ...Canım kesinlikle tavsiye etmiyorum savunmuyorum da yaptığım şeyi ama ben baya az yedim iki öğün ve protein ağırlıklı hani tatlı hamurişi tadımlık dahi ısırmadım.
Tavuk ciğer yumurta sebzeler bunlardı yediklerim sadece.
Pilav makarna patates falan hiç yemedim.
Koklayıp bırakıyordum:)
Yok yookkk gelme en az senin kadar ben de heyecanlıyım yaa sonuç için
Çok tesekkur ederim şimdiden kendimi ayarlayım çok az yemeliyim çok yuksekmis yarımdan az olacakhttps://www.diyetkolik.com/kac-kalori/pudingli-kolay-pasta/
mozaikse değişir tabi bu sanırım pudingli olandan
ben buldum aynalı ütü masası alıcam duvara monteli oluyo aynanın arkasına saklıyosun :) boy aynası ve ütü masası nasıl ama :)))Büyük ütü odası yapabileceğim boş odan olursa amenna öyle olabilir canım öteki türlü hep kaldırman gerekiyor maalesef
Çok mantıklıymış ilk defa senden duydum canımben buldum aynalı ütü masası alıcam duvara monteli oluyo aynanın arkasına saklıyosun :) boy aynası ve ütü masası nasıl ama :)))
Rica ederiz ne demekkkkAy hadi insallah. vallaha desteginiz icin ne kadar tesekkur etsem az.
Teşekkür ederim güzel sözlerin için Nazcım ama siz dengeli sağlıklı beslenin benim gibi yapmayınYa su cuğum sana hayranım ayakta alkışlıyorum seni ...
Zaten senin gibi olmadığımız sürece şişko kalırız en doğru beslenme şekli bence bu birde uygulaya bilsem ama eninde sonunda olacak canım bende kendime güveniyorum
Mikemmeeellllben buldum aynalı ütü masası alıcam duvara monteli oluyo aynanın arkasına saklıyosun :) boy aynası ve ütü masası nasıl ama :)))
bncedeee :))))Mikemmeeellll
aynenn bende bugün gördüm bakınırkenÇok mantıklıymış ilk defa senden duydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?