♥haftalık kilo verme yarışması♥

SABAH
1 bardak süt
1 yumurta sandviç

ARA
1 galeta

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 tabak taze fasulye

AKŞAM
1 dilim kek
1 adet şekerpare

NOT : Akşam yemeği yerine yedim artık saat 16:00 yedim

4 litre su
Sandiviç yemeye devam diyorsun yani canım Akşam yemeğini yeseydin daha iiydi kek ve şekerpare doyurmaz ki insanı resmen karnın guruldayacak akşam

Cok sağok damlacım,senin bebişe de cokk geçmiş olsunnn(((

Sandiviç yemeye devam diyorsun yani canım Akşam yemeğini yeseydin daha iiydi kek ve şekerpare doyurmaz ki insanı resmen karnın guruldayacak akşam

sandiviç kolay geliyor evde kahvaltı yapamıyorum onuda yapmasam iş yerinde simit açma tarzı şeyler yemek zorunda kalcam o da daha kalorili diye düşünüyorum zaten sandiviç ekmeğim küçük kepekli ekmek içinede yada yumurta yada peynir

Anladım canım afiyet olsun tabi lafım yok kişi kendine göre ayarlıyor bu diyet işini de maalesef koşullarımız nasılsa

akşamda süt içerim artık şekersiz biraz türk kahvesi ile tok tutar beni erkende yattım mı tamam acıkmam :) : )
O şekilde belki dur diyebilirsin tabi yanlış anlama beni vücudun bir süre sonra tutmaya başlar ve kilo vermen zorlaşır az yedikçe ondan dedim canım

anladım canım çok teşekkür ederim neden yanlış anlıyayım buraya yediklerimizi paylaşıyoruz ki doğruyu yanlışı görelim
Bana da söyleyin bana söyledikçe öğrendim aa neredeymiş o yanlış dedim araştırdım okudum bir ömür sağlıklı beslenmek zorundayız kısa süreli diyette yapsak
AAA BKMDMM BKIYIMM HEMENN

Cok sağol nehircim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…