- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Cok sağol kitaracımcanım çok geçmiş olsun Rabbim korumuş çocuklar çabuk atlatıyorlar çok güçlüler maşallah. kendinize dikkat edin.
aynen biz de. yıllar sonra geçen hafta kestane yedim bende 10 tane falan yedim tıkanacak gibi oldum :)
Çok iyiymiş canımaynenn bende bugün gördüm bakınırken
Sandiviç yemeye devam diyorsun yani canımSABAH
1 bardak süt
1 yumurta sandviç
ARA
1 galeta
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 tabak taze fasulye
AKŞAM
1 dilim kek
1 adet şekerpare
NOT : Akşam yemeği yerine yedim artık saat 16:00 yedim
4 litre su
heycanlanıyorum sankii :)Çok iyiymiş canım
Cok sağok damlacım,senin bebişe de cokk geçmiş olsunnnCanım çok geçmiş olsun allah koruyo bu pamukları yaa bizimkide gecen yataktan düştü kafası falan şişmemiş hiç bakıyorum şişlik yok ertesi gün bezini değiştirdiğimde farkettim poposunun yanı morarmışmeğer poposunun üstüne düşmüş
Çeyiz çok eğlencelidir benim konularımda gördüysen ben 3 sene boyunca çeyiz yaptım çok keyiflidir hala daha evime bir şey aldığımda acayip mutlu oluyorumheycanlanıyorum sankii :)
Sandiviç yemeye devam diyorsun yani canımAkşam yemeğini yeseydin daha iiydi kek ve şekerpare doyurmaz ki insanı resmen karnın guruldayacak akşam
Sandiviç yemeye devam diyorsun yani canımAkşam yemeğini yeseydin daha iiydi kek ve şekerpare doyurmaz ki insanı resmen karnın guruldayacak akşam
Anladım canım afiyet olsun tabi lafım yok kişi kendine göre ayarlıyor bu diyet işini de maalesef koşullarımız nasılsasandiviç kolay geliyor evde kahvaltı yapamıyorum onuda yapmasam iş yerinde simit açma tarzı şeyler yemek zorunda kalcam o da daha kalorili diye düşünüyorum zaten sandiviç ekmeğim küçük kepekli ekmek içinede yada yumurta yada peynir
Haklısın sucum,cok sağol cnm bnmCanımmm çok çok çok geçmiş olsun
Çocuk bu illa oluyor böyle kazalar ama o minikleri rabbim koruyor allahın izniyle ilerde benim kız da şöyle bi şey geçirmişti diye anlatacağınız bi anı olarak kalır.
O şekilde belki dur diyebilirsin tabi yanlış anlama beni vücudun bir süre sonra tutmaya başlar ve kilo vermen zorlaşır az yedikçe ondan dedim canımakşamda süt içerim artık şekersiz biraz türk kahvesi ile tok tutar beni erkende yattım mı tamam acıkmam :) : )
O şekilde belki dur diyebilirsin tabi yanlış anlama beni vücudun bir süre sonra tutmaya başlar ve kilo vermen zorlaşır az yedikçe ondan dedim canım
AAA BKMDMM BKIYIMM HEMENNÇeyiz çok eğlencelidir benim konularımda gördüysen ben 3 sene boyunca çeyiz yaptım çok keyiflidir hala daha evime bir şey aldığımda acayip mutlu oluyorum
Cok sağol nehircim inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim çabucak yarasını kapatsın iyileşsin inşallah
Hepsi şeker ya bakıyorum şuanda oreolarım ahh ahha gitti
Bana da söyleyin bana söyledikçe öğrendim aa neredeymiş o yanlış dedim araştırdım okudum bir ömür sağlıklı beslenmek zorundayız kısa süreli diyette yapsakanladım canım çok teşekkür ederim neden yanlış anlıyayım buraya yediklerimizi paylaşıyoruz ki doğruyu yanlışı görelim
AAA BKMDMM BKIYIMM HEMENN
Cok sağol nehircim inşallah
Nerde senin konun kız bakayım benÇeyiz çok eğlencelidir benim konularımda gördüysen ben 3 sene boyunca çeyiz yaptım çok keyiflidir hala daha evime bir şey aldığımda acayip mutlu oluyorum
Maşallah sana Can'ım :) ben de 65 filan olabilsem harika olurBen de tam 100 den indim canim ama benimki doğum kilosu falan degildi bekarim zaten homidi girtlak kilosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?