- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Sen kaç kilosun Can'ımmaşallah aramızda 7 kilo ark varmış :) 100 kiloıyken yani bende 100 kilodan düştüm
Olursun allahın izniyle canım zaten çok bi şey kalmadı dimi yeter ki pes etme 3 ayda olmadı 5 ayda oluversin nolacakMaşallah sana Can'ım :) ben de 65 filan olabilsem harika olur
67YDİM GEÇEN P.TESİ DAHA TARTILMADIMSen kaç kilosun Can'ım
dur bakiiimmmArkadaşlar arastiriyorum ama.neden bulamiyorum yani bi tane buldum ama yüreğim bu rakamı kabul etmiyor tavuk kanat 6 adet kızartılmış ama asla yağ atmadan kizarttim kendi yağında notları da bence küçük ama.garanti olsun büyük hesaplarsak kac kalori eder
dur bakiiimmm
canım büyük ihtialle 350 kalori civarıdır çünkü 6 tane de bir porsiyon yapıyor.
Sen kaç kalori bulmuştun
Ayy haşlanık da hiç güzel olmaz kanat yemişken ağzının tadıyla ye pişman olma.Tanesini 65 kal buldum o kadar çok olamaz kendi yaginda sonuçta öyle degilmi illa haslamam mi gerekti keske haşlasaydım
Ayy haşlanık da hiç güzel olmaz kanat yemişken ağzının tadıyla ye pişman olma.
Bi yerde de 40 kalori buldum canım
Proteinden korkma valla ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün eksi çıkarımÇok tesekkur ederim 50 den hesaplayim en iyisi ortası olsun doğru midem rahat sonuçta tika basa dolu değilim pilav yemedim sonucta daha ne olsun
8 aylık bir maraton bazen koşarak bazen sürünerek devam ettim çok şükür bu halime :) XL lardan kurtuldum ya S ye az kaldıOlursun allahın izniyle canım zaten çok bi şey kalmadı dimi yeter ki pes etme 3 ayda olmadı 5 ayda oluversin nolacak
Maşallah67YDİM GEÇEN P.TESİ DAHA TARTILMADIM
tavuk tavuk dediniz canım çekti yarın tavuklu yemek yapacağımProteinden korkma valla ben ne zaman tavuk yesem ertesi gün eksi çıkarım
Cok sağol cnm ya,inşallah iz kalmazCanım benim çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce iyileşir kapanır yara inşallah benimde küçükken yarılmış çok derin hatta dikiş atılmadı ama iz felan yok
Bende 48 bedenden 36 ya indim ya öyle böyle değildim8 aylık bir maraton bazen koşarak bazen sürünerek devam ettim çok şükür bu halime :) XL lardan kurtuldum ya S ye az kaldı
Fırında kanat yap kıztavuk tavuk dediniz canım çekti yarın tavuklu yemek yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?