♥haftalık kilo verme yarışması♥

merhabalarrr.
bugun arkadaslarla gorustuk.
sabah hafif kahvalti icin.
1 sb süt. 2yk yulaf kepegi
3 gun kurusu 1 incir ile musli yaptim sizden ogrendigim tariflerle :)
ogle yemegi olarak 1 dilim cheseekek. kucucuk bi kase Çin pilavi ve yarim pogaca yedim.
bu yuzden aksam yemegimi brokoli ve yogurt olarak 18.30 da yedim.
bol su. ve yuruyus yapmayi planliyorum.

Arkadaşlar arastiriyorum ama.neden bulamiyorum yani bi tane buldum ama yüreğim bu rakamı kabul etmiyor tavuk kanat 6 adet kızartılmış ama asla yağ atmadan kizarttim kendi yağında boyutları da bence küçük ama.garanti olsun büyük hesaplarsak kac kalori eder

dur bakiiimmm
canım büyük ihtialle 350 kalori civarıdır çünkü 6 tane de bir porsiyon yapıyor.
Sen kaç kalori bulmuştun

dur bakiiimmm
canım büyük ihtialle 350 kalori civarıdır çünkü 6 tane de bir porsiyon yapıyor.
Sen kaç kalori bulmuştun

Tanesini 65 kal buldum o kadar çok olamaz kendi yaginda sonuçta öyle degilmi illa haslamam mi gerekti keske haşlasaydım

Ayy haşlanık da hiç güzel olmaz kanat yemişken ağzının tadıyla ye pişman olma.
Bi yerde de 40 kalori buldum canım

Çok tesekkur ederim 50 den hesaplayim en iyisi ortası olsun doğru midem rahat sonuçta tika basa dolu değilim pilav yemedim sonucta daha ne olsun

Tavuk 365 kal hesapladim artik garanti olsun neyse protein deposu aslında üzülmem normalde ama bugün ilk defa birincilege oymayım dedim düşükte gidiyordum ama yine olmadı nasip

1136 kal birde yatarken yarim avuç kuru üzüm yerim onuda.hesapladım bisküvi tatlısından yemeyeceğim

83 karbon 68 protein

nehirnil111

67YDİM GEÇEN P.TESİ DAHA TARTILMADIM
Maşallah benden daha çıtırsın o Zaman :) benim kollarımda biraz fazlam var o çok zayıf hallerime dönmek istemiyorum gözlerimin altı çöküyor
Ama şu kollardan ve karından bir üç kilo daha gitse
O zaman bırakırken diyeti :)
Çok yorulduk artık
Hastayım üç gündür
Çocuklarda ilgi bekliyor daha mutfağımı toplamadım kalksm iki dakika ama kalkasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…