- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Fırında kanat daha az mi kalori olurFırında kanat yap kız
aferin kuzucum :)8 aylık bir maraton bazen koşarak bazen sürünerek devam ettim çok şükür bu halime :) XL lardan kurtuldum ya S ye az kaldı
but alcam çok severim :))Fırında kanat yap kız
but alcam çok severim :))
Tavuk ve balık candır gece gece acikmayalim simdi
Çok merak ettim seni Can'ım instagramda görebilir miyim seni :) motive olurum belki :)Bende 48 bedenden 36 ya indim ya öyle böyle değildim
Suuuu bende 48 beden giyiyorumBende 48 bedenden 36 ya indim ya öyle böyle değildim
Kiz sen zateeen öle tavuk yemiyor muydun daha neye çekti canın tavukda antibiyotik hatta artık gdo vartavuk tavuk dediniz canım çekti yarın tavuklu yemek yapacağım
Begüşşş ne yedin kız kavurmalı yımırta mı mis gibi kızartma mı:)))
yok canım hiçbirisi, akşam çarşıya çıkınca baktık balık var mezgit aldık yanınada salata yedim
Kiz sen zateeen öle tavuk yemiyor muydun daha neye çekti canın tavukda antibiyotik hatta artık gdo var
Cok iyi yapiyorsun canim ya yedigimiz ekmege kadar her şey dogalliktan cikmis durumda malesef.evet malesef bende sırf buyüzden evime tavuk sokmuyorum, ancak bi misafir geldiğinde alıyorum onun haricinde hiç yiyemiyoruz
Ohhh süper olmuş vallayok canım hiçbirisi, akşam çarşıya çıkınca baktık balık var mezgit aldık yanınada salata yedim
Ayy zayiflayinca benim düştüğüm hataya sende düşme.Suuuu bende 48 beden giyiyorum
Canim instagram face falan hic bi şey yok benim ama istersen önceki sonraki halimi ozelden atayim sanaÇok merak ettim seni Can'ım instagramda görebilir miyim seni :) motive olurum belki :)
Tamam kiz al:))but alcam çok severim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?