günaydın su'cum, iyiyim çok şükür, ben işteyim şuanda hem çalışıyorum hem burda takılıyorum işte her zamanki gibiGunaydiiinnnnn
Nasilsiniz minik kuşlar keyifler iyidir inşaallah
Cok iyi yapiyorsun canim ya yedigimiz ekmege kadar her şey dogalliktan cikmis durumda malesef.
Biz kirmizi eti kendimiz kesip dolaba koyuyoruz.
Tavugu da bazen sevgilim tarafi yolluyor ama çoğunluk hazir mlesef.
Ki zaten hazir tavuk 15 dakikada piserken digeri kaynat kaynat zor pisiyor kirmizi et gibi.suyu bile şifalı ekmek dogra ye
Ohhh süper olmuş valla
Canim instagram face falan hic bi şey yok benim ama istersen önceki sonraki halimi ozelden atayim sana
Pazarlari mi tatil senin canimgünaydın su'cum, iyiyim çok şükür, ben işteyim şuanda hem çalışıyorum hem burda takılıyorum işte her zamanki gibi
bizde kırmızı eti büyük marketten değilde bi kasabımız var köyde kendisi kesiyo hayvanı ondan alıyoruz, en azından içimize siniyo, köy tavuğuda satıyo ama ondan hiç almadık, bir keresinde anneler vermişti demen gibi zor pişiyo, ama haşladımda suyunu küçük top top poşetlere koydum kullanıyorum
valla güzel oldubu sene mezgit bol karadeniz de
Tamam atim bugün buraya:))bizede at yine görelimde seni motivasyonumuz artsın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/Nerde senin konun kız bakayım ben
Not aldım canım sağol
Bir önceki gün ki kalorin yok bende canım yanlış mı etiketledin yoksa ben mi göremedimTavuk 365 kal hesapladim artik garanti olsun neyse protein deposuaslında üzülmem normalde ama bugün ilk defa birincilege oymayım dedim düşükte gidiyordum ama yine olmadı nasip
1136 kal birde yatarken yarim avuç kuru üzüm yerim onuda.hesapladım bisküvi tatlısından yemeyeceğim
83 karbon 68 protein
nehirnil111
Çok iyi canımben bugün tam tamına 1000 kalori yaptımnehirnil111
nehirnil111 canımcım ben kısa bi süreliğine kalorş saymadan çıkabilirmiyim rica etsem
Pazarlari mi tatil senin canim
Aa cok iyi yapmissin valla ya yemeklerde kullanirsin suyunu hele o bulyon yerine pilava koysan ne güzel olur
Kiz sen karadenizli misin karadeniz de mi yasiyorsun
Tamamdir bugun inceleyeyim senin.konuyu.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/
Bu canım konum eskiler geldi aklıma şimdi
Not aldım canım sağol
Bir önceki gün ki kalorin yok bende canım yanlış mı etiketledin yoksa ben mi göremedimProteinin bayağı iyi o yüzden kalori oranın süper
Çok iyi canım
Tabi ki canım nasıl istersen istediğin zaman gelebilirsin ama çıkmanın sebebi nedir biraz rahatlamak mı yemeyi düşünmeden hareket etmek mi
Karadeniz e hic gitmedim ya yazin tura katilip gezelim diyoruz ama turlara da guvenemiyorum pekevet pazarları tatil canım
ohh misss pilavda pek severim tavuk suyunu
karadenizde yaşıyorum canım bartındayım, yazın gel beklerimamasra, inkum gezeriz
neden güvenemiyosun canım bence görmek istiyosan tur en güzeli, bir kere turla gel gör daha sonra Allah nasip eder de tekrar gelmek istersen kendin gelirsin daha bilinçli gezersinKaradeniz e hic gitmedim ya yazin tura katilip gezelim diyoruz ama turlara da guvenemiyorum pek
Yemek konumda var konularımdan bulabilirsin acayip tarifler var ama önermem girme o sayfayaTamamdir bugun inceleyeyim senin.konuyu.
Seni yanlis etiketliyor arkadaslar ondan sorun oluyo tatlim nehirnil deyip birakiyorlar:))
Bende bugün soslu tavuk yapacağım misafirlerimetavuk tavuk dediniz canım çekti yarın tavuklu yemek yapacağım
@nehirnill
Bugünki kalorim 962 Can'ım
Ayy bende geceden menüyü kafamda belirlemiştim fırında kanat yapacaktım yada bütün tavuk dolduracaktım ama ben kalkmadan annem nohut ıslamışBende bugün soslu tavuk yapacağım misafirlerime
Görsellerden az mı yemek resimlerine bakıp uyudum be diyetteyken hey gidi günler heeyyy:)))Yemek konumda var konularımdan bulabilirsin acayip tarifler var ama önermem girme o sayfayaEvet bende farkettim o yüzden tekrardan kalorilerini istiyorum
Nohut yiyeceksiniz o zaman canım maalesef yarın yaparsın olsunAyy bende geceden menüyü kafamda belirlemiştim fırında kanat yapacaktım yada bütün tavuk dolduracaktım ama ben kalkmadan annem nohut ıslamış
Sanki 5er dakika ancak gezdireceklermiş gibi geliyor da:)))neden güvenemiyosun canım bence görmek istiyosan tur en güzeli, bir kere turla gel gör daha sonra Allah nasip eder de tekrar gelmek istersen kendin gelirsin daha bilinçli gezersin
İyice acıkır insan kız öyleGörsellerden az mı yemek resimlerine bakıp uyudum be diyetteyken hey gidi günler heeyyy:)))
Fırına aaattttttt:))))Nohut yiyeceksiniz o zaman canım maalesef yarın yaparsın olsunBende marketten soslu şekilde alacağım evde soslamayla uğraşmayacağım onları tavada kızartacağım
Acıkıyodum zaten köyden indim şehiredeki gibi oluyordum dayanamıyommm dayanamıyom diye:)))İyice acıkır insan kız öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?