♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydiiinnnnn
Nasilsiniz minik kuşlar keyifler iyidir inşaallah
günaydın su'cum, iyiyim çok şükür, ben işteyim şuanda hem çalışıyorum hem burda takılıyorum işte her zamanki gibi

bizde kırmızı eti büyük marketten değilde bi kasabımız var köyde kendisi kesiyo hayvanı ondan alıyoruz, en azından içimize siniyo, köy tavuğuda satıyo ama ondan hiç almadık, bir keresinde anneler vermişti demen gibi zor pişiyo, ama haşladımda suyunu küçük top top poşetlere koydum kullanıyorum

Ohhh süper olmuş valla

valla güzel oldu bu sene mezgit bol karadeniz de

Pazarlari mi tatil senin canim
Aa cok iyi yapmissin valla ya yemeklerde kullanirsin suyunu hele o bulyon yerine pilava koysan ne güzel olur
Kiz sen karadenizli misin karadeniz de mi yasiyorsun

Nerde senin konun kız bakayım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/

Bu canım konum eskiler geldi aklıma şimdi

nehirnil111
Can'ım dünkü kalorim 1050
Not aldım canım sağol
Bir önceki gün ki kalorin yok bende canım yanlış mı etiketledin yoksa ben mi göremedimProteinin bayağı iyi o yüzden kalori oranın süper
ben bugün tam tamına 1000 kalori yaptım nehirnil111
Çok iyi canım
nehirnil111 canımcım ben kısa bi süreliğine kalorş saymadan çıkabilirmiyim rica etsem

Tabi ki canım nasıl istersen istediğin zaman gelebilirsin ama çıkmanın sebebi nedir biraz rahatlamak mı yemeyi düşünmeden hareket etmek mi

Sabah; 07:50 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:15 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden biraz fazla şehriye çorbası + Yarım porsiyondan biraz fazla tavuk döner + 100 ml ayran
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; Yarım kase kuru fasulye + 1 ad.salatalık turşusu + 2 ufak tombul acı biber turşusu
Ara; 20:00 - 1 ad.sütlü nuriye(bitti) + 1 ince dilim ev yapımı brownienin yarısı (ben yaptım misafirlerime ikram edeceğim bugün tadayım dedim duramadım)

Kalorim 1049

begum75 C CallanPinckney @kitara_84 mavimli K Kafkanistan @beyaz lotus elma_sekerim01

Pazarlari mi tatil senin canim
Aa cok iyi yapmissin valla ya yemeklerde kullanirsin suyunu hele o bulyon yerine pilava koysan ne güzel olur
Kiz sen karadenizli misin karadeniz de mi yasiyorsun

evet pazarları tatil canım
ohh misss pilavda pek severim tavuk suyunu
karadenizde yaşıyorum canım bartındayım, yazın gel beklerim amasra, inkum gezeriz

Tamamdir bugun inceleyeyim senin.konuyu.
Seni yanlis etiketliyor arkadaslar ondan sorun oluyo tatlim nehirnil deyip birakiyorlar:))

evet pazarları tatil canım
ohh misss pilavda pek severim tavuk suyunu
karadenizde yaşıyorum canım bartındayım, yazın gel beklerim amasra, inkum gezeriz
Karadeniz e hic gitmedim ya yazin tura katilip gezelim diyoruz ama turlara da guvenemiyorum pek

Karadeniz e hic gitmedim ya yazin tura katilip gezelim diyoruz ama turlara da guvenemiyorum pek
neden güvenemiyosun canım bence görmek istiyosan tur en güzeli, bir kere turla gel gör daha sonra Allah nasip eder de tekrar gelmek istersen kendin gelirsin daha bilinçli gezersin

Tamamdir bugun inceleyeyim senin.konuyu.
Seni yanlis etiketliyor arkadaslar ondan sorun oluyo tatlim nehirnil deyip birakiyorlar:))
Yemek konumda var konularımdan bulabilirsin acayip tarifler var ama önermem girme o sayfayaEvet bende farkettim o yüzden tekrardan kalorilerini istiyorum

Ayy bende geceden menüyü kafamda belirlemiştim fırında kanat yapacaktım yada bütün tavuk dolduracaktım ama ben kalkmadan annem nohut ıslamış
Nohut yiyeceksiniz o zaman canım maalesef yarın yaparsın olsunBende marketten soslu şekilde alacağım evde soslamayla uğraşmayacağım onları tavada kızartacağım

neden güvenemiyosun canım bence görmek istiyosan tur en güzeli, bir kere turla gel gör daha sonra Allah nasip eder de tekrar gelmek istersen kendin gelirsin daha bilinçli gezersin
Sanki 5er dakika ancak gezdireceklermiş gibi geliyor da:)))
Ama doğru diyorsun tatlım önce turla bi gidip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…