♥haftalık kilo verme yarışması♥

Fırında pişmiyor niyeyse anlamadım bir de ben yanına hazır soslu patatesten kızartacağım o sebeple fırın olmaz yoksa fırına patateslerle beraber verirdim
Ya ben hiç hazır soslu yemedim biliyon mu hep kendim evde salça baharat yoğurtla sosladım nasıl oluyo ki hazır utandım bak şimdi

Ya ben hiç hazır soslu yemedim biliyon mu hep kendim evde salça baharat yoğurtla sosladım nasıl oluyo ki hazır utandım bak şimdi
Bende evde yoğurtlu salçalı yaparım normalde ama tadını tam tutturamam bunu baharatlamışlar aynı evdeki gibiydi kv gelirken almıştı direk tavada ters düz çevirip kızarttım

Aaa el

tin bugün mü geliyodu senin
Tatlı ne yaptın
Evet bugün akşam geliyorlar kalacaklar yarında kahvaltı yapacağız öyle gideceklerTatlı olarak ıslak kek yaptım dolaba kaldırdım inşallah akşama tadı değişmezyanına da yiğenimizin çok sevdiği pudingli irmikli hindistan cevizine batırılmış toplardan yaptım gittiğimde üzerine çikolata eritip dökeceğim ufaktan bulunsun çikolata da diye
Ne giysem karar veremedim kız:))
Vücudunu belli edecek dar pantolon canım

Elbiseli vardı onu attım artık belli vücut yine de ama.
Değişmez değişmez tadı daha da güzelleşir.

Elbiseli vardı onu attım artık belli vücut yine de ama.
Değişmez değişmez tadı daha da güzelleşir.
Aman Allahım farka bakar mısın resmen bambaşka birine dönüşmüşsün canım yüzünü göremesem de bu belli maşallah sana azmine hayran kaldımİnşallah güzelleşir canım o ıslaklığı gitmesin diye korkuyorum yoksa tadı çok güzel olmuştu üzerine çikolata sosu mu döksem bu sefer fazla olur herhalde

Teşekkür ederiimmm:)))
Evet ağır olabilir ben soslu severim ama herkes yiyemiyor öyle ağır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…