- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Fırında pişmiyor niyeyse anlamadım bir de ben yanına hazır soslu patatesten kızartacağım o sebeple fırın olmaz yoksa fırına patateslerle beraber verirdimFırına aaattttttt:))))
Yanlış yapmışsın canım yapılır mı hiç öyleAcıkıyodum zaten köyden indim şehiredeki gibi oluyordum dayanamıyommm dayanamıyom diye:)))
Ya ben hiç hazır soslu yemedim biliyon mu hep kendim evde salça baharat yoğurtla sosladım nasıl oluyo ki hazır utandım bak şimdiFırında pişmiyor niyeyse anlamadım bir de ben yanına hazır soslu patatesten kızartacağım o sebeple fırın olmaz yoksa fırına patateslerle beraber verirdim
Yanlış yapmışsın canım yapılır mı hiç öyle
Bende evde yoğurtlu salçalı yaparım normalde ama tadını tam tutturamam bunu baharatlamışlar aynı evdeki gibiydi kv gelirken almıştı direk tavada ters düz çevirip kızarttımYa ben hiç hazır soslu yemedim biliyon mu hep kendim evde salça baharat yoğurtla sosladım nasıl oluyo ki hazır utandım bak şimdi
Hımm iyi o zaman.Bende evde yoğurtlu salçalı yaparım normalde ama tadını tam tutturamam bunu baharatlamışlar aynı evdeki gibiydi kv gelirken almıştı direk tavada ters düz çevirip kızarttım
Hımm iyi o zaman.
BekliyoruzGiyinip foto çekineyim şimdik:)))
tin bugün mü geliyodu seninİnşallah bulursam beni büyük bir yükten kurtaracak rezim olmayacağım misafirlere tatlıları dünden hazırladım
Ne giysem karar veremedim kız:))Bekliyoruz
Ne giysem karar veremedim kız:))
Evet bugün akşam geliyorlar kalacaklar yarında kahvaltı yapacağız öyle gideceklerAaa el
tin bugün mü geliyodu senin
Tatlı ne yaptın
Vücudunu belli edecek dar pantolon canımNe giysem karar veremedim kız:))
Elbiseli vardı onu attım artık belli vücut yine de ama.Evet bugün akşam geliyorlar kalacaklar yarında kahvaltı yapacağız öyle gideceklerTatlı olarak ıslak kek yaptım dolaba kaldırdım inşallah akşama tadı değişmez yanına da yiğenimizin çok sevdiği pudingli irmikli hindistan cevizine batırılmış toplardan yaptım gittiğimde üzerine çikolata eritip dökeceğim ufaktan bulunsun çikolata da diye
Vücudunu belli edecek dar pantolon canım
Aman Allahım farka bakar mısın resmen bambaşka birine dönüşmüşsün canım yüzünü göremesem de bu belli maşallah sana azmine hayran kaldımElbiseli vardı onu attım artık belli vücut yine de ama.
Değişmez değişmez tadı daha da güzelleşir.
Teşekkür ederiimmm:)))Aman Allahım farka bakar mısın resmen bambaşka birine dönüşmüşsün canım yüzünü göremesem de bu belli maşallah sana azmine hayran kaldımİnşallah güzelleşir canım o ıslaklığı gitmesin diye korkuyorum yoksa tadı çok güzel olmuştu üzerine çikolata sosu mu döksem bu sefer fazla olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?