♥haftalık kilo verme yarışması♥

dökme canım, ıslak kek 1 gün dolapta bekleyince tadı oturur daha lezzetli olur, şu irmikli topun tarifini yada linki varsa verirmisin canım?

Yaaa annem gibi konuştun o da hala ne güzeldi eski halin kollar yumuşacık yanaklar sıkılmalıktı şimdi avının peşinde olan çita gibisin diyo:))
Yaa çok şükür iyi oldum canım giyimim duruşum hayata bakışım bile değişti
Ve çok şükür sarkma olmadı

Teşekkür ederiimmm:)))
Evet ağır olabilir ben soslu severim ama herkes yiyemiyor öyle ağır geliyor
Evet canım ağır gelebilir haklısın bana sosu azmış gibi geldi ama bilemedim tabi gittiğimde bir bakayım çatalla tadına nasıl durumda ona göre ayar çekerim
dökme canım, ıslak kek 1 gün dolapta bekleyince tadı oturur daha lezzetli olur, şu irmikli topun tarifini yada linki varsa verirmisin canım?

İnşallah daha iyi olmuştur canım sosu az geldi niyeyse tarifte ki gibi koydum ama bilemedim de gittiğimde bakacağm tadına olmadı üzerine sos yapmışım gibi çikolatalı sos dökerim çizgi şeklindeYiyen bayılıyor tarifini istiyor öyle söyleyeyimTarif alttaki gibi canım ben o pudingleri 2 çeşit yapıyorum hem muzlu hem çilekli çok güzel oluyor bayağı çıkıyor ben dün mesela sadece yarısını yaptım muzlu yaptım üzerine çikolata sosu da çok yakışıyor bu güzelliklerin

SULTAN LOKUMU

MALZEMELER;
1 kg süt
10 yemek kaşığı irmik
10 yemek kaşığı şeker
1-2 yemek kaşığı tereyağ
2 paket muzlu puding - çilekli de çok yakışıyor 2 çeşit şeklinde ayrı ayrı da yapabilirsiniz
100 gr hindistan cevizi

YAPILIŞI;
Süt,2 paket puding,irmik ve şeker tencereye alınır ve sürkli karıştırarak yaklaşık 15-20 dk pişirilir...ocağın altı kapanır ve 2 yemek kaşığı tereyağ eklenir iyice yedirilir.
daha sonra bu karışım soğumaya alınır,arzu eden dipfrizindede hızlıca dondurabilir ama benimkinde yer yok diye ben buzdolabımda soğuttum..
iyice soğuduğuna emin olduğumuz zaman 2 paket hindistan cevizini geniş düz bir tabağa döküyoruz,bir kaseye ellerimizi ıslatmak için su koyuyoruz...
avuçlarımızı ıslatarak hazırlamış olduğumuz harcdan ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlayıp hindistan cevizli tabağa koyuyor yuvarlayarak heryerine bulanmasını sağlıyoruz ve bu işlem malzeme bitene kadar devam ediyor..
ardından isterseniz eğer kürdanda batırabilirsiniz her lokuma...ama benimkiler kürdan tutmazdı sanırım biraz irice yaptım çünkü ceviz büyüklüğü kadar..ama daha küçük fındık gibi yaptığımda kürdan batırıyorum her birine ve o şekildede şık bir sunum oluyor...

ayy kız süper gözüküyo bu, malzemeleri yarı yarıya kullanarak denemek istiyorum en kısa zamanda fotoğrafını çektim bilem :))

Buyur canım tabi ki
Ben senin topiğine baktım çok hoşuma gitti eşyaların.
İşte yemek masası koltuk takımı yatak odasını da merak ediyorum.
Eğer senin için mazuru yoksa odanın fotolarından atar mısın
Özele de atabilirsin benim
Ama istemiyorsan da tanıdık çıkar falan diyorsan da hiç sorun değil tatlım

1243 kal canım b

1243. Unuttum galiba

Ben yapcam bunuuuuu

Canımcım begüşe de atacağım pazartesi bugün evimi temizledikten sonra çeker atarım tabi ki özelden ikinize de ne mahsuru olabilir ki

Yap canım çok leziz bir şey

Canımcım begüşe de atacağım pazartesi bugün evimi temizledikten sonra çeker atarım tabi ki özelden ikinize de ne mahsuru olabilir ki

Yap canım çok leziz bir şey
Çok teşekkür ederim çok modern şeyler senin eşyalar benim zevkimle çok uyuyor.
Seninkileri örnek alcam eşyalarımı alırken:)))

AYNIYIZ YA O KDR KİLODAN SONRA İNSAN yoruluyor haklısın benimde basen malesef almş başını gidiyo . sana ha veriyorum heeki bu havalar iyice mayıştıyıoo bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…