- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nehir canım sizin ev eşyaları her şeyiyle kaça maloldu
Allah huzurla sağlıkla aşkla eskitmeyi nasip etsin.Canım beyaz eşyalar içinde fırın yok davlumbaz falan hepsi evde takılıydı çünkü diğerleri = 4900 TL
Salon köşem + berjer + tv ünitesi + tv + yemek masası + raflar + yatak odası + yatak = 12.500 TL
Halılar 1300 TL
Perdeler hediye fiyatını bilmiyorum
Yemek takımım çkb setim tencere setim 4000 TL elektrikli süpürgem 1500 TL diğer elektrikli aletlerim kahvaltı seti oluşturmam teflon tava setlerim ıvır zıvırlar falan rahat = 10 bin tuttu
Yuvarlak hesap 30 bin diyelim
Damatlık(ayakkabısı+gömleği kuşağı) + damat saati = 2000 TL
Düğün mekanı albümleriyle = 7000 TL
Kına kıyafeti kına mekanı dağıtılanlar = 1500 TL
Gelinliğim arkadaşımındı kol eklettim birşeyler ilave ettim taş çatlasın = 200 TL
Dış mekan fotoğraf çekimi = 800 TL
Nikah masrafları 500 TL falan
Oldu mu sana 42 bin
Almaya da devam ediyoruz ama Rabbim büyük herşeyin altından kalkılıyor inan evlenene ev kurana yardım ediyor Allahım
Allah huzurla sağlıkla aşkla eskitmeyi nasip etsin.
Tam hesapladığım gibi benim de o zaman.
Biz nasip olursa kendimiz alcaz da her şeyi ailelere bi şey aldırmıcaz.
İşte onlar altın takacak tabi yemek orkestra falan.
bana 38 azcık kasıyor hala 40 giyiyorum. 36 da gözüm yok, 38 olsun yeter kaç yaşında kadınımSuuuu bende 48 beden giyiyorum
biz de herşeyi kendimiz yaptık zamanla. bence en güzeli. insan aldığı eşyanın kıymetini biliyor, beraber olgunlaşıp ortak bir zevkte karar kılıyorsunuz, harika bir durum.Allah huzurla sağlıkla aşkla eskitmeyi nasip etsin.
Tam hesapladığım gibi benim de o zaman.
Biz nasip olursa kendimiz alcaz da her şeyi ailelere bi şey aldırmıcaz.
İşte onlar altın takacak tabi yemek orkestra falan.
Evettt aynen öyle vallabiz de herşeyi kendimiz yaptık zamanla. bence en güzeli. insan aldığı eşyanın kıymetini biliyor, beraber olgunlaşıp ortak bir zevkte karar kılıyorsunuz, harika bir durum.
Ayy ne güzel ya darısı başımıza inşaallah.Bizde herşeyi kendimiz yaptık canım tabi ki yatak odamı kınayı damatlığı saati falan ailem halletti çok şükür buzdolabımı da aynı şekilde eşimin ailesi sadece yemek masasını ve halıları ödemeye devam ediyor(2000 TL) takı olayı bile saçma oldu bize verdikleri emek 10 bini geçmez yani öyle söyleyeyim neyse o konulara girmeyeyimMutfak eşyalarım 10 bin tuttu diyen kısmı ben zaten 3 sene içinde yapmıştım onunda borcu kalmadı Düğün mekanını takılan paralarla ödedik zaten diğer altınları da bozdurduk çok şükür ev kredimize yatırdık daha güzel boşver eşinin ailesi yapmayınca minnette duymuyorsun senin ailen yapınca öyle olmuyor da
tamam süper :) gruba mı attın?Evettt aynen öyle valla
Ve ben olabildiğince az ve öz eşya alcam neyi kullanacaksam sadece onlar olacak inşaallah.
Mavimli canım foto attım bakmak istersen:)
Henüz bizim değil tabi bankanınAyy ne güzel ya darısı başımıza inşaallah.
Bak evinizi de almışsın maşallah
oooo fıstık fıstık maşallah
Amiiinnnnn:))))Henüz bizim değil tabi bankanınama çok şükür ufak minnak tam bizlik amerikan mutfaklı bir evim var Rabbim herkese nasip etsin
Teşekkür ederim bebişşşş:)))oooo fıstık fıstık maşallah
Ya canım maşallah sana
Olur :)Canim instagram face falan hic bi şey yok benim ama istersen önceki sonraki halimi ozelden atayim sana
Ay Can'ım kusura bakma :)Canım yanlış etiketlemişsin beni sayfayı takip etmesem denk gelemeyecektim nickime bakarak etiketlersen kaçırmam
Maşallah sporla destekledin galiba çok fitsin çünkü :)K Kafkanistan canım buraya attım önce ve sonra halimi.
Aynen :) bakalım pazartesiye kadar aramızdaki fark açılacak mı kapanacak mı ??AYNIYIZ YA O KDR KİLODAN SONRA İNSAN yoruluyor haklısın benimde basen malesef almş başını gidiyo . sana ha veriyorum heeki bu havalar iyice mayıştıyıoo bizi
kuzum ben bu p.tesi bildirim yapmıyıcam izinliyim haftaya artık kendim bişeyler yapmaktan yorulduğum için diyetisyene başladım haftaya p.tesi yapıcam bildirimimiAynen :) bakalım pazartesiye kadar aramızdaki fark açılacak mı kapanacak mı ??
inş hayırlısıyla tez zamanda Allah gönlüne göre verirselam kızlar
toplam kalorim 699nehirnil111
karbonhidrat 64 gr
protein 30 gr
pek giremiyorum son zamanlarda ,adapte olamıyorum spor yapamıyorum işte hamilelik vardır diye ,ne kadar az yersem sporsuz olmuyor neyse 6 şubat adet günüm tam gaz devam edicem adet olursam, inşallah olmam artık adet olursam da korkulu rüyam hsg yi çektircem dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?