- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
amin canım çok teşekkürlerinş hayırlısıyla tez zamanda Allah gönlüne göre verir
Ya bira kalori saymadan denemek istiyorum belki daha sıkı olurum o zaman bazen yediklerim 500 kaloride kalıyo bı sefer şımarıp ödül olarak onu bisküvi çikolata ile 1000 e tamamlıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/
Bu canım konum eskiler geldi aklıma şimdi
Not aldım canım sağol
Bir önceki gün ki kalorin yok bende canım yanlış mı etiketledin yoksa ben mi göremedimProteinin bayağı iyi o yüzden kalori oranın süper
Çok iyi canım
Tabi ki canım nasıl istersen istediğin zaman gelebilirsin ama çıkmanın sebebi nedir biraz rahatlamak mı yemeyi düşünmeden hareket etmek mi
Hsg nin cd sini ve raporunu almayı unutma canım sonra başka bi hastaneye gittiğinde doktor güvenmeyip tekrar istiyoselam kızlar
toplam kalorim 699nehirnil111
karbonhidrat 64 gr
protein 30 gr
pek giremiyorum son zamanlarda ,adapte olamıyorum spor yapamıyorum işte hamilelik vardır diye ,ne kadar az yersem sporsuz olmuyor neyse 6 şubat adet günüm tam gaz devam edicem adet olursam, inşallah olmam artık adet olursam da korkulu rüyam hsg yi çektircem dua edin kızlar
Kul sıkılmayınca hızır yetişmezmiş bende histeroskopi için gün aldım ama adet olamadığımdan bi türlü gidemedim sonra öğrendimki hamileyim çok istedim çünkü o ay o kadar dua ettimki ameliyat olmamak için kabul oldu sonundaselam kızlar
toplam kalorim 699nehirnil111
karbonhidrat 64 gr
protein 30 gr
pek giremiyorum son zamanlarda ,adapte olamıyorum spor yapamıyorum işte hamilelik vardır diye ,ne kadar az yersem sporsuz olmuyor neyse 6 şubat adet günüm tam gaz devam edicem adet olursam, inşallah olmam artık adet olursam da korkulu rüyam hsg yi çektircem dua edin kızlar
Tamam canım teşekkür ederimHsg nin cd sini ve raporunu almayı unutma canım sonra başka bi hastaneye gittiğinde doktor güvenmeyip tekrar istiyo
Ayy ne mutlu canım ya keşke benimde öyle olsa ah ahhhKul sıkılmayınca hızır yetişmezmiş bende histeroskopi için gün aldım ama adet olamadığımdan bi türlü gidemedim sonra öğrendimki hamileyim çok istedim çünkü o ay o kadar dua ettimki ameliyat olmamak için kabul oldu sonunda
canım bir bosluktayim sanki. buraya geliyorum yazmak istiyorum yazamıyorum bile ama gecer kisa bir süreç. sen ne yapiyorsunsbeden canım nerelerdesin napıyosun
Anladım Can'ım inşallah herşeyin hayırlısı olsun :)kuzum ben bu p.tesi bildirim yapmıyıcam izinliyim haftaya artık kendim bişeyler yapmaktan yorulduğum için diyetisyene başladım haftaya p.tesi yapıcam bildirimimi
Hemencecik geçsin o boşluk inşallah.canım bir bosluktayim sanki. buraya geliyorum yazmak istiyorum yazamıyorum bile ama gecer kisa bir süreç. sen ne yapiyorsun
Olacak allahin izniyle sen inan dua et bol bol canim benimAyy ne mutlu canım ya keşke benimde öyle olsa ah ahhh
Evet canim spor yaptim hala da yapiyorum.Maşallah sporla destekledin galiba çok fitsin çünkü :)
Bakalım benim kollar da böyle incelecek mi
Evet canim spor yaptim hala da yapiyorum.Maşallah sporla destekledin galiba çok fitsin çünkü :)
Bakalım benim kollar da böyle incelecek mi
Esra nasil gidiyor diyet fıstıkkuzum ben bu p.tesi bildirim yapmıyıcam izinliyim haftaya artık kendim bişeyler yapmaktan yorulduğum için diyetisyene başladım haftaya p.tesi yapıcam bildirimimi
Sağol su' Cum inşallahhOlacak allahin izniyle sen inan dua et bol bol canim benim
Kızlar uzun sure sonra bub kadar fazlab yedim hala sindiremedim karnım müthiş sis 1 buçuk porsiyon pide 1 porsiyon kısır 5 adet çifte kavrulmuş lokum 1995 kal aldımnehirnil111
Yarin az yiyerek dengeleyeceğim memlekete geldim gezmek için bugünü kendime serbest kılmış oldum inşallah ama yarın midemi rahatlatacagim inşallah
iyi yemişsinKızlar uzun sure sonra bub kadar fazlab yedim hala sindiremedim karnım müthiş sis 1 buçuk porsiyon pode 1 porsiyon kısır 5 adet çifte kavrulmuş lokum 1900 kal aldım
Yarin az yiyerek dengeleyeceğim memlekete geldim gezmek için bugünü kendime serbest kılmış oldum inşallah ama yarın midemi rahatlatacagim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?