♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ya bira kalori saymadan denemek istiyorum belki daha sıkı olurum o zaman bazen yediklerim 500 kaloride kalıyo bı sefer şımarıp ödül olarak onu bisküvi çikolata ile 1000 e tamamlıyorum

Hsg nin cd sini ve raporunu almayı unutma canım sonra başka bi hastaneye gittiğinde doktor güvenmeyip tekrar istiyo

Kul sıkılmayınca hızır yetişmezmiş bende histeroskopi için gün aldım ama adet olamadığımdan bi türlü gidemedim sonra öğrendimki hamileyim çok istedim çünkü o ay o kadar dua ettimki ameliyat olmamak için kabul oldu sonunda

Ayy ne mutlu canım ya keşke benimde öyle olsa ah ahhh

Kızlar bayadır yedim durdum 59 kilo oldum geçtiğimiz salı diyete başladım haftada 3 gün plates 2 gün fitnesss yapıyorum 25 şubatta 49 olmak hedefim

Selam fistiklar
Ben bugün baya iyi yedim ya maşallah bana:))
Sabah 2 dilim ispanakli pide 1 zeytin 1 kasik pekmez tahin
Arada 2 baklava
Aksam 1 tabak nohut 1 tabak bulgur
Sonra da 1 hurma 1 mandalina
Hey yabrum hey yaz yaz bitmedi be

canım bir bosluktayim sanki. buraya geliyorum yazmak istiyorum yazamıyorum bile ama gecer kisa bir süreç. sen ne yapiyorsun
Hemencecik geçsin o boşluk inşallah.
Cok hissediyorum yoklugunu.
Muhabbetini azmini neseni hepsini özledim.
Napayim bende yata yata tatil geciriyorum:)

Kızlar uzun sure sonra bub kadar fazlab yedim hala sindiremedim karnım müthiş sis 1 buçuk porsiyon pode 1 porsiyon kısır 5 adet çifte kavrulmuş lokum 1900 kal aldım

Yarin az yiyerek dengeleyeceğim memlekete geldim gezmek için bugünü kendime serbest kılmış oldum inşallah ama yarın midemi rahatlatacagim inşallah

iyi yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…