- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
iyi yemişsin
insallah canım benimHemencecik geçsin o boşluk inşallah.
Cok hissediyorum yoklugunu.
Muhabbetini azmini neseni hepsini özledim.
Napayim bende yata yata tatil geciriyorum:)
Az kaldı inşallah 2 aya dışarılara atarız kendimizi:))insallah canım benimgecer bu durgunlukta. hep evdeyim sıkıldım. yürüyüş bandi bunaltiyor. disari cikip yurumelere baslamak istiyorum ama daha zaman var yani havalar soğuk :/ sporsuzda zayiflanmiyor evde egzersizde hic biseyde istemiyorum stabil durumum
nasıl gidebilir skıcı :)Esra nasil gidiyor diyet fıstık
Önce yürüyüşle başladım fıstık sonra evde leslie yaptımnasıl gidebilir skıcı :)
kız sana bişey sorucam ben sen zayıflarken spor olarak ne yaptın zayıflarken ama şuann yaptığını sormuyorum :)
amin inşallahAnladım Can'ım inşallah herşeyin hayırlısı olsun :)
hım anladım yavrum leslie kaç kioda başladınÖnce yürüyüşle başladım fıstık sonra evde leslie yaptım
Yanlış hatırlamıyorsam 80 li kilolarda başladımhım anladım yavrum leslie kaç kioda başladın
hım anladım cnm :) spor şart ben gbi üşengeçler bir mucize bekiyo ama :)Yanlış hatırlamıyorsam 80 li kilolarda başladım
Bi süre sonra duruyor kilo verme sporsuz.hım anladım cnm :) spor şart ben gbi üşengeçler bir mucize bekiyo ama :)
anlaştık ama inşallah veririm yapıştı inmiyo lanetler :)Bi süre sonra duruyor kilo verme sporsuz.
Bak benim menüleri görüyorsun baya yiyorum ama kilo almıyorum bunun sebebi de sporla metabolizmamı hızlandırmam.
İkimizin evliliği de yakın nasip olursa sonra çay yanına çeşit çeşit çerezler tatlılar gezmeler bi rehavet kilo yapacak bunları düşün hemen kilo verip korumaya geç bebiş anlaştık mııı
Yapışır onlar ne fenalar ıyyy:)))anlaştık ama inşallah veririm yapıştı inmiyo lanetler :)
800 gram garanti bence:))kızlar meraklardayım acaba ne kadar verdim bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?