♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydin Can'larrr
Sabah 312 kalorilik kahvaltımı yaptım
Bu hafta hiiiiç spor yapamadım malum konudan eğer yarın _500 gr kadar vermişsem benden mutlusu olmıycak , bi 80 li rakam göreyim artık yaw

Hemencecik geçsin o boşluk inşallah.
Cok hissediyorum yoklugunu.
Muhabbetini azmini neseni hepsini özledim.
Napayim bende yata yata tatil geciriyorum:)
insallah canım benimgecer bu durgunlukta. hep evdeyim sıkıldım. yürüyüş bandi bunaltiyor. disari cikip yurumelere baslamak istiyorum ama daha zaman var yani havalar soğuk :/ sporsuzda zayiflanmiyor evde egzersizde hic biseyde istemiyorum stabil durumum

Günaydın böcuklerim :)
bugun kendime sebze günü ilan ettim. yarin tarti günü olduğu icin bugun cok dikkat edip su içiyorum. iki gündür fena kacirdim. bugun ot yiyerek toparlamam lazim.
sabah 1 koca marul dereotu eksimen yikadim. gun boyu aciktikca yayilcam artik

Canim ben telefon da tablette izleyemedigim dizileri açıyorum you tubeden muzik dinliyorum hadise yaz gunu otilia nin müziklerinde cok güzel yurunuyo,sıkılmaya firsatin olmuyo bide boyle dene istersen

Anaaammm bu ne böyle bir güncük girmedim hemen nerdeyse 2.sayfaya düşüyormuşmuşuz:)))
Bugün dışardaydım ben kızlar çok güzel bi gün geçirdim hem mağaza gezdim hem arkadaşlarla buluştum. Az önce eve girdim.
Menüm şöyle
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış patates 2 zeytin ( ekmeğe yağ da sürdüm ısıtıp ohhh)
Akşam 1 kase nohut 1 çörek 1 dilim muhallebi
Sporum da
1.5 saat yürüyüş

Az kaldı inşallah 2 aya dışarılara atarız kendimizi:))
Ya dişianka yı sorcam sana nerde o özelden falan mesaj attı mı sana

iyi akşamlar kızlar
896 kcal nehirnil111
81 gr karbonhidrat
38 gr protein almışım ve inanılmaz tokum şükür,inşallah yarın kilo vermiş gözükürüm,hiç sporsuz düzenli beslenmeyle ne kadar verilir göreceğizzz:)

hım anladım cnm :) spor şart ben gbi üşengeçler bir mucize bekiyo ama :)
Bi süre sonra duruyor kilo verme sporsuz.
Bak benim menüleri görüyorsun baya yiyorum ama kilo almıyorum bunun sebebi de sporla metabolizmamı hızlandırmam.
İkimizin evliliği de yakın nasip olursa sonra çay yanına çeşit çeşit çerezler tatlılar gezmeler bi rehavet kilo yapacak bunları düşün hemen kilo verip korumaya geç bebiş anlaştık mııı

anlaştık ama inşallah veririm yapıştı inmiyo lanetler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…