♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugün 1150 kalori ile kapadım. nehirnil111
tabi bir buçuk saat yürüyüş yaptım hava çok güzeldi. inşallah yarın 71.9 çıkarım şu 72 den bir kurtulsam bayram edeceğim. iki haftadır takıldım kaldım.

Az kaldı inşallah 2 aya dışarılara atarız kendimizi:))
Ya dişianka yı sorcam sana nerde o özelden falan mesaj attı mı sana
insallah canım bu sefer kizim az daha büyük daha.keyifli ve duygulu olacak. parkta sevincini daha belli edecek konusacak insallah
disianka nisan vs yoğundu ama gelecekti . yazmadi canım
@DisiAnka

Kızlar hatırlarsınız ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
Bir sürü gelmezsem beni affedin

Callan canım ben o olayı biliyordum sırf seni üzmemek için dile getirmedim.
Malesef mesajlaşmalarda jest mimikler olmadığı için yanlış anlaşılabiliyor.
Ki o kişi yanlış bilmiyorsam bir çok defa düşük yapmıştı seninle uzaktan yakından alakası olamaz.
Böyle durumlar tabiki insanın sinirlerini alt üst edebiliyor ama kendini suçlama yada cevap verme bence.
Çünkü şu an düşük yapmasına sebep her ne olursa olsun kırıcı konuşuyordur ve devam da edecektir mesaj atmaya.
İstersen bir süre yazma girme dinlen ama bu çözüm değil.
Yine de en doğrusunu sen bilirsin tatlım

insallah canım bu sefer kizim az daha büyük daha.keyifli ve duygulu olacak. parkta sevincini daha belli edecek konusacak insallah
disianka nisan vs yoğundu ama gelecekti . yazmadi canım
@DisiAnka
Ne kadar güzel bir mutluluk ya rabbim ne büyük.
Allah bana da nasip etsin inşaallah ve isteyen herkese de

Canim sana katılıyorum bizdede öyle derler, ama o kişi bunu yanlış anlamış, ve yaşadıkları yüzünden sanada kızmış, ama bunun icin üzülme sen yanlış bişey soylemedin,buyuklerimizden bizde boyle duyduk ve sen soyledin diyede o kişi bunu yaşamadı kendini uzme,Allah kimseyede bu acıyı yasatmasin, bizide sensiz bırakıp bizi uzme
Lütfen

canim yaa sen onu ciddiye alma. ne takiyorsun Allah aşkına sen çok doğru soylemissin bende öyle biliyorum. bazi insanlar saldirmaya meraklı. bu sitede o tarz insanlara dikkat ediyorum çünkü saclarini yolma sansim yok gercekte olsa direk dalinacak tipler var. sinirlendim simdi negatif insanlari kayda alma. insanliktan nasipsiz şey sanki senle ne alakasi varsa.

Ne kadar güzel bir mutluluk ya rabbim ne büyük.
Allah bana da nasip etsin inşaallah ve isteyen herkese de

arkadaşım o benim . cantanem bitanem ufacık dudagimi buksem gel annem gel deyip sariliyor sonra da bebekleri getirip bak bak diyerek avutuyor beni benim ona yaptığım gibi. çok başka ya. Allahim sana daha güzellerini yasatsin. hepimize huzur afiyet sevgi aile huzuru versin inşallah

Yaaa bundan daha güzel daha anlamlı bir dua ne olabilir ki bin kere milyon kere amiinnnnn:))))

Ayyy ne tatlı kızın var, Allah bağışlasın, kız çocukları bi başka oluyor zati ya ne güzel

bana yazdığı msj bu:çok sinirim bozuldu gerçekten
Gözün aydın bebeğim öldü. Bir eşya ile bağlanacak kadar imanı zayıf biri değilim ve ilk cümlemiz elhamdulillah oldu eşimle. Ama sen bu sevinci kaç aylık arkadaşlarım ile yaşamamı çok gördün. Bak ben en azından sözümde durdum girmedim gruba sen güya kadınlar kulübünü bile bırakacaktın. Allah seni büyük konuştukların ile sınamasın inşallah. Bu arada bebeğim için hazırladığım şeyleri yetimler için göndereceğim herkes rızkına ulaşır bu dünyada ne de olsa

nehirnil111 31 ocaga kafadan 2000 yazabilirmisin 2 gün misafirlikteydim kendimi kısıtlamadım akışına bıraktım sadece aksam 20.0o den sonra yenilen tatlilara ve meyvelere kuruyemislere eslik etmedim ama.kilom ayni degismemis korumakta önemli sonuçta degilmi yarından itibaren tam gaz devam

Canım olayı bilmiyorum ama uzulme lütfen edilen beddualarda kolay kolay kabul olmadığı gibi kisinin kendisinide bulabilir bu yüzden uzulme ...zaten gerçek hayatta insanlari n yeterince sıkıntıları var sanali dert etme keyfine bak engelle gitsin mesaj atmaya devam ederse...ayrıca soylediginde bir şey yok iyi niyetle söylemişsin bence büyüklerimizden duyduğumuz bir şey mantık olarakta ya düşerse bebek eşyalara bakıp daha çok uzulmesin mantığı vardır bence ki bu çok uzer ... benimde bi bebeğim 3 aylık dan büyüktü icimde öldü eğer ona eşya almış olsaydım saklar bakar bakar ağlardım eminim bunu yapardım çünkü ultrason resimlerine bakıp bakıp ağladığımı biliyorum esim bulduğunu çöpe attı sma hala 1 tane saklamayı başardım boyle de psikopatim galiba

Amaaaan şuraya az kafa dağıtmak için rahatlayıp tanımadığımız kişilere derdimizi dökmek için gşriyoruz yeri geliyo çok güzel dostluklarkuruluyo burdada... Ne gereği var bi buranın derdi kaldıydı çekmedik sallllaaaa boşver yaaa C CallanPinckney sıkma canını...
Kız lotus hafta sonu ben benlikten çıktıydım sendemi çıktın ki sen ne azimliydin.. Benimde canım sıkıldı cumartesi keyf yapalım dedik eşimle pazarda kavga ettik bu seferde sinirden yedim ... Ohhh senin anlayacan deliye hergün bayram dedim phhuaa yarını merak ediyorummm kesin aldım

Günaydınnnn kızlarrrrr
Allaha Şükür 80.5 inanamıyorum buralara geldiğime çok mutlu oldum , hiç sporsuz
-800 gr gitmiş , ahh birde spor yapabilseydim çifte katlıcağımdan emindim bu rakamı sağlık olsun yeterki göbiş bebişle dolsun
Şu ana kadar verilen kilo 13 kilo 600 gr olmuş

Eklentiler

• 20160201_080937.webp
    8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…