♥haftalık kilo verme yarışması♥

o kişi üzüntüsünden sana çatıyo hiç kafana takma damlanında dediği gibi sanal ortam azcık kafa dağıtmak moral bulmak için geliyoruz buraya neden moralini bozmasına izin veriyosun, bu kadar hassas olma hayatta hep üzülen taraf olursun

Canim beniiim insanlar bu tip mutsuzluk ve buyuk yikim aninda ne yaptiklarini bilemez. Bizim orda da oyledir,genelde boyledir. Hatta daha dun esim bebegimiz olsun ufak odayi onun odasi yapariz hayatim dedi kayinvalidem de guldu ay hadi insallah ama daha ogrenir ogrenmez yapmayin evladim dunya hali bu belli olmaz Allah korusun dedi. Simdi ben Allah korusun birsey olsa kayinvalideme bisey deme hakkina sahip miyim? Asla... Ayni sekilde anneanneme kuzenimin hamile oldugunu soyledigimizde gulumsedi sadece hayirlisi dedi. Ben cok sasirmistim anneanne ne oldu sevinmedin mi? Dedim. Kizim daha Rabbim mucizenin haberini vermis hele bir dogsun gorelim saglikcakla insallah o zaman seviniriz dedi. Yani onceden boyleymis sen cok haklisin bende ayni fikirdeyim. Sen hic uzme tatli canini ne olur

MAŞALLAH İNŞALLAH BENDE O 8 Lİ rakamları görürüm ne kadar sürede verdiniz

Fistiklaaaaar herkese gunaydiiiiin :)) Durumu takip edebilmek adina diyetisyenime gittim sabah erkenden. Kadincagiz dayanamadi gorunce cok mutlu oldu ay yesim soylicem ben sana motivasyon olsun dedi
Gecen hafta 69.5 tim reglimin ortalariydi.
Bugun taaam 67.1 olmusuuuum :))
2.1 kg yagdan gitmis 300 gram su kaybi o da odemdir dedi.
Toplamda -2.400 kg :)

ayyy hadi insallah bu hafta daha da azimli olacagiiiim haftaya 65 ya da 66 lar insallah
sbeden
begum75 kiiiiz geliyorum

Tebrik ederim az yemek bol spor işe yaradı tabii daha ne olsun

gel anacım gel ben kaplumbağa hızında vermeye devam ediyorum bu haftaki rekorum -100 gr
sbeden cim kilomuda bildirmiş olayım 64,6
8 şubata 64 hedefim vardı bu hızda tutarmı bilmem

yeşim seni tebrik ederim süper gidiyosun bence başka arkadaşlarda duysun esraas

Kızlar 1 gün 10.oo0 adım attım dışarda 2 gün homu gırtlak yedim kilo vermem durdu derken 1 günde 500 gram daha eksilmiş toplam 1200 gitmiş ben sok oldum D damlasr arada kaçamak lar olur önemli olan devam etmek boşver yedigine asla üzülme

sbeden 59.6 olmuşum

Tesekkurler tatlim insallah bu haftada boyle guzel giderde 66 yi gorurum en azindan diyorum.Esim bile farketti yaa sen kilo verdin bence diyodu dun. :) Esraaaa duy sesimizi :)

Ay Can'ım kusura bakma :)
Sorun değil canım sizin eksik kalıyor
Cuma gün ki kalorin yok canımİnşallah olmazsan dualarım seninle tatlım hayırlı haberlerle gel
bugün eşim de evdeydi tam bir diyet olamadı. tahin helva falan yedim. neyseki akşam bir saat yürüdüm. hızlı tempo yürümek çok iyi geliyor.
nehirnil111 1150 kalori
Toparlarsın canım bir şey olmaz
Ya bira kalori saymadan denemek istiyorum belki daha sıkı olurum o zaman bazen yediklerim 500 kaloride kalıyo bı sefer şımarıp ödül olarak onu bisküvi çikolata ile 1000 e tamamlıyorum
Tabi ki biraz da böyle dene canım

Not aldım canım ben uzun süredir spor yapmıyorum veriliyor ama spor yapmalıyım vücudum hoş değil sanki
İnşallah düşersin canım bazen vücut tutuyor olur öyle
Tamam canım not ettim güzel bir ay güzel bir hafta bugün

Yeni bir ay yeni bir hafta canım pes etme o vücut direnci kırılacak vermeye devam edeceksin

deniz 60 da buluşalım :))
sen bi ara güzel ip atlıyodun ona başlasan belki faydasını görürsün
Yazın salonda atlıyordum ipi iyi oluyordu şimdi küçük odadayız kızımı bırakıp da salona gidip ip atlamak zor geliyor değilse akşamları vaktim var bir de korkum terleyip soğumak yazın problem değil de kışın her duş almam da genzim akmaya başlıyor hasta olmaktan korkuyorum sabah yürüyüşlerimi biraz arttırıcam bir de akşamları yemiycem yaa ye ye nereye kadar

Eeevet sabahları 12000 adım attığım günler de ben de 52 kilolardaydım 1 ay yürüyemedim bugün ki kilom 56

Ben geldim herkese hayırlı haftalar inşallah mükemmel bir ay olur Şubat genelde çabuk geçiyor kısa sürüyor bol bol kilo vereceğimiz sağlıklı bir ay olsun hepimiz için

Cumartesi kalorim 788
Pazar kalorim 699

Kaloriler az ama içinde poğaça, krep, brownie kek, fanta falan var misafir ağırladım ama hiç boş durmadım öyle söyleyeyim hep ev işi cumartesi rahat 4-5 saat ayaktaydım

C CallanPinckney begum75 @kitara_84 elma_sekerim01 zambak86 @kitap_asigi mavimli halacocuksun D damlasr K Kafkanistan hadi bakalım kızlar eksiksiz kalorilerinizi bekliyorum haftayı kapatalım haftalık gruptan çıkanlar üstüne alınmasın

sbeden canım güncel kimon 52.4 Fark -1.100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…