bana yazdığı msj bu:çok sinirim bozuldu gerçekten
Gözün aydın bebeğim öldü. Bir eşya ile bağlanacak kadar imanı zayıf biri değilim ve ilk cümlemiz elhamdulillah oldu eşimle. Ama sen bu sevinci kaç aylık arkadaşlarım ile yaşamamı çok gördün. Bak ben en azından sözümde durdum girmedim gruba sen güya kadınlar kulübünü bile bırakacaktın. Allah seni büyük konuştukların ile sınamasın inşallah. Bu arada bebeğim için hazırladığım şeyleri yetimler için göndereceğim herkes rızkına ulaşır bu dünyada ne de olsa
bana yazdığı msj bu:çok sinirim bozuldu gerçekten
Gözün aydın bebeğim öldü. Bir eşya ile bağlanacak kadar imanı zayıf biri değilim ve ilk cümlemiz elhamdulillah oldu eşimle. Ama sen bu sevinci kaç aylık arkadaşlarım ile yaşamamı çok gördün. Bak ben en azından sözümde durdum girmedim gruba sen güya kadınlar kulübünü bile bırakacaktın. Allah seni büyük konuştukların ile sınamasın inşallah. Bu arada bebeğim için hazırladığım şeyleri yetimler için göndereceğim herkes rızkına ulaşır bu dünyada ne de olsa
Günaydınnnn kızlarrrrr
Allaha Şükür 80.5 inanamıyorum buralara geldiğime çok mutlu oldum , hiç sporsuz
-800 gr gitmiş , ahh birde spor yapabilseydim çifte katlıcağımdan emindim bu rakamı sağlık olsun yeterki göbiş bebişle dolsun
Şu ana kadar verilen kilo 13 kilo 600 gr olmuş
4 ay canımMAŞALLAH İNŞALLAH BENDE O 8 Lİ rakamları görürüm ne kadar sürede verdiniz
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
25 OCAK 2016: 54.50
01 ŞUBAT 2016: 56.00 Kiloyum düz 56 yani sabah 35 dakika yürüdüm bol yeşillik peynir zeytin 1 dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam üstü de yürüyüp artık az yiycem
Tebrik ederim az yemek bol spor işe yaradı tabii daha ne olsunFistiklaaaaar herkese gunaydiiiiin :)) Durumu takip edebilmek adina diyetisyenime gittim sabah erkenden. Kadincagiz dayanamadi gorunce cok mutlu oldu ay yesim soylicem ben sana motivasyon olsun dedi
Gecen hafta 69.5 tim reglimin ortalariydi.
Bugun taaam 67.1 olmusuuuum :))
2.1 kg yagdan gitmis 300 gram su kaybi o da odemdir dedi.
Toplamda -2.400 kg :)
ayyy hadi insallah bu hafta daha da azimli olacagiiiim haftaya 65 ya da 66 lar insallah
sbeden
begum75 kiiiiz geliyorum
Fistiklaaaaar herkese gunaydiiiiin :)) Durumu takip edebilmek adina diyetisyenime gittim sabah erkenden. Kadincagiz dayanamadi gorunce cok mutlu oldu ay yesim soylicem ben sana motivasyon olsun dedi
Gecen hafta 69.5 tim reglimin ortalariydi.
Bugun taaam 67.1 olmusuuuum :))
2.1 kg yagdan gitmis 300 gram su kaybi o da odemdir dedi.
Toplamda -2.400 kg :)
ayyy hadi insallah bu hafta daha da azimli olacagiiiim haftaya 65 ya da 66 lar insallah
sbeden
begum75 kiiiiz geliyorum
Yine hafta sonu evden çıkmadım ve ne bulduysam yedim kışları hiç ama hiç sevmiyorumGunaydin fistik. Acaba regl donemi falan mi? Odem mi oldu acaba?
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00 Kiloyum düz 56 yani sabah 35 dakika yürüdüm bol yeşillik peynir zeytin 1 dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam üstü de yürüyüp artık az yiycem
Tebrik ederim az yemek bol spor işe yaradı tabii daha ne olsun
Sorun değil canım sizin eksik kalıyorAy Can'ım kusura bakma :)
Cuma gün ki kalorin yok canımselam kızlar
toplam kalorim 699nehirnil111
karbonhidrat 64 gr
protein 30 gr
pek giremiyorum son zamanlarda ,adapte olamıyorum spor yapamıyorum işte hamilelik vardır diye ,ne kadar az yersem sporsuz olmuyor neyse 6 şubat adet günüm tam gaz devam edicem adet olursam, inşallah olmam artık adet olursam da korkulu rüyam hsg yi çektircem dua edin kızlar
Toparlarsın canım bir şey olmazbugün eşim de evdeydi tam bir diyet olamadı. tahin helva falan yedim. neyseki akşam bir saat yürüdüm. hızlı tempo yürümek çok iyi geliyor.
nehirnil111 1150 kalori
Tabi ki biraz da böyle dene canımYa bira kalori saymadan denemek istiyorum belki daha sıkı olurum o zaman bazen yediklerim 500 kaloride kalıyo bı sefer şımarıp ödül olarak onu bisküvi çikolata ile 1000 e tamamlıyorum
Not aldım canım ben uzun süredir spor yapmıyorum veriliyor ama spor yapmalıyım vücudum hoş değil sankiiyi akşamlar kızlar
896 kcalnehirnil111
81 gr karbonhidrat
38 gr protein almışım ve inanılmaz tokum şükür,inşallah yarın kilo vermiş gözükürüm,hiç sporsuz düzenli beslenmeyle ne kadar verilir göreceğizzz:)
İnşallah düşersin canım bazen vücut tutuyor olur öylebugün 1150 kalori ile kapadım.nehirnil111
tabi bir buçuk saat yürüyüş yaptım hava çok güzeldi. inşallah yarın 71.9 çıkarımşu 72 den bir kurtulsam bayram edeceğim. iki haftadır takıldım kaldım.
Tamam canım not ettim güzel bir ay güzel bir hafta bugünnehirnil111 31 ocaga kafadan 2000 yazabilirmisin 2 gün misafirlikteydim kendimi kısıtlamadım akışına bıraktım sadece aksam 20.0o den sonra yenilen tatlilara ve meyvelere kuruyemislere eslik etmedim ama.kilom ayni degismemis korumakta önemli sonuçta degilmi yarından itibaren tam gaz devam
Günaydın arkadaşlar;
Yazın salonda atlıyordum ipi iyi oluyordu şimdi küçük odadayız kızımı bırakıp da salona gidip ip atlamak zor geliyor değilse akşamları vaktim var bir de korkum terleyip soğumak yazın problem değil de kışın her duş almam da genzim akmaya başlıyor hasta olmaktan korkuyorum sabah yürüyüşlerimi biraz arttırıcam bir de akşamları yemiycem yaa ye ye nereye kadardeniz 60 da buluşalım :))
sen bi ara güzel ip atlıyodun ona başlasan belki faydasını görürsün
Eeevet sabahları 12000 adım attığım günler de ben de 52 kilolardaydım 1 ay yürüyemedim bugün ki kilom 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?