♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yeni bir ay yeni bir hafta canım pes etme o vücut direnci kırılacak vermeye devam edeceksin
Evet sporsuz bol yemeli günlere veda ediyorum pes eder miyim 77 kiloyu gören ben elbetteki aldıklarımı vericem bugün başlıyorum kalori bildirimi de yapıcam değilse kendimi kontrol edemiyorum

Benim de 52 li bir tartı resmim vardı bakıyim ne zamanmış

Evet sporsuz bol yemeli günlere veda ediyorum pes eder miyim 77 kiloyu gören ben elbetteki aldıklarımı vericem bugün başlıyorum kalori bildirimi de yapıcam değilse kendimi kontrol edemiyorum

Benim de 52 li bir tartı resmim vardı bakıyim ne zamanmış

Yap canım bildirimini de katıl bize bir şekilde yerleşmeden geri ver 52 kiloları görmüşsün sonuçta

canım haftasonu kalori sayımı yapamadım, evde değildim her gittiğim yerde habire yedim, ne yedim na kadar yedim hatırlamıyorum bile ama çok şükür kilo almamışım, sen yinede yarışma için kalori yazman gerekiyosa 1500 yazabirsin 2 gün için bana, nasılsa birinci olamıyorum en azından bildirimim böyle olsun

senide tebrik ederim ideal kilona 400 gram mı kaldı şimdi, haftaya tamamdır bu iş, bizi bırakıp gitme ama

Tamam canım o şekilde not ederim Evet canım hedefime o kadar kaldı ama ben 50 leri zorlamak istiyorum zaten ona bile ulaşsam burayı asla bırakmam buradayım sizleri çok sevdim ve daha bunun sabitlenmesi var var da var

amin canim Sağol öyle bu sabah 6 dan beri konuşuyor
ayyy bıcır bıcır çok tatlılar ya,hafta sonu kuzenimdeydim onunda 2 yaşında oğlu var, bembeyaz boncuk gözlü, Allahım bir tatlı bir minnoş görme ye ye doyamıyosun, aldım kucağıma selfi yapıcam kameraya bakamıyo utanıyo yandan yandan bakıyo görmen lazım ya bittim zaten,biz oturuyoruz geliyo yanımıza başlıyo arkasına bakıp koşmaya güya yakala beni diyo sıpa yaaa

Allahım bağışlasın hepsini, nazarlarsan korusun

Yaa boyle resmen gaza getiriyosunuz ama insani Masallah masallah Allah bagislasin, ne guzel seydir evlat sahibi olmak, Allahin mucizesine sahit olmak,onu tasimak,buyutmek...

Yaa boyle resmen gaza getiriyosunuz ama insani Masallah masallah Allah bagislasin, ne guzel seydir evlat sahibi olmak, Allahin mucizesine sahit olmak,onu tasimak,buyutmek...

az kaldı kız sabret hayırlısıyla olur seninde, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, inşallah bebişleriniz olduğunda burayı bırakmazsınızda fotoğraflarını paylaşırsınız bizimle

Olleeyyy ben de senin kadar heyecanlıyım kızzz tebrik ederim

Valla yaa şurada bari kafa dağıtalım

Insallaah kuzum kismetse Mart itibariyle hayirlisini bekleyecegiz Eveet hamilelikte de birakmam burayii muthis motivasyon yaa. Inan arada bakiyorum yazdiklarinizi goruyorum bugun biraz daha fazla yuruyeyim hedefe az kaldi falan diyorum

Yaaa çok çok çok güzel maşallah sana lokumdun şimdiçifte kavruluş fıstıklı lokum oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…