- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Evet sporsuz bol yemeli günlere veda ediyorum pes eder miyim 77 kiloyu gören ben elbetteki aldıklarımı vericem bugün başlıyorum kalori bildirimi de yapıcam değilse kendimi kontrol edemiyorumYeni bir ay yeni bir hafta canım pes etme o vücut direnci kırılacak vermeye devam edeceksin
Benim de 52 li bir tartı resmim vardı bakıyim ne zamanmışBen geldim herkese hayırlı haftalar inşallah mükemmel bir ay olur Şubat genelde çabuk geçiyor kısa sürüyor bol bol kilo vereceğimiz sağlıklı bir ay olsun hepimiz için
Cumartesi kalorim 788
Pazar kalorim 699
Kaloriler az ama içinde poğaça, krep, brownie kek, fanta falan var misafir ağırladım ama hiç boş durmadım öyle söyleyeyim hep ev işi cumartesi rahat 4-5 saat ayaktaydım
@CallanPinckneybegum75 @kitara_84 @elma_sekerim01 @zambak86 @kitap_asigi @mavimli @beyaz lotus @damlasr @Kafkanistan hadi bakalım kızlar eksiksiz kalorilerinizi bekliyorum haftayı kapatalım haftalık gruptan çıkanlar üstüne alınmasın
sbeden canım güncel kimon 52.4 Fark -1.100
Eki Görüntüle 1759842
Evet sporsuz bol yemeli günlere veda ediyorum pes eder miyim 77 kiloyu gören ben elbetteki aldıklarımı vericem bugün başlıyorum kalori bildirimi de yapıcam değilse kendimi kontrol edemiyorum
Benim de 52 li bir tartı resmim vardı bakıyim ne zamanmış
canım haftasonu kalori sayımı yapamadım, evde değildim her gittiğim yerde habire yedim, ne yedim na kadar yedim hatırlamıyorum bile ama çok şükür kilo almamışım, sen yinede yarışma için kalori yazman gerekiyosa 1500 yazabirsin 2 gün için bana, nasılsa birinci olamıyorum en azından bildirimim böyle olsunBen geldim herkese hayırlı haftalar inşallah mükemmel bir ay olur Şubat genelde çabuk geçiyor kısa sürüyor bol bol kilo vereceğimiz sağlıklı bir ay olsun hepimiz için
Cumartesi kalorim 788
Pazar kalorim 699
Kaloriler az ama içinde poğaça, krep, brownie kek, fanta falan var misafir ağırladım ama hiç boş durmadım öyle söyleyeyim hep ev işi cumartesi rahat 4-5 saat ayaktaydım
@CallanPinckneybegum75 @kitara_84 @elma_sekerim01 @zambak86 @kitap_asigi @mavimli @beyaz lotus @damlasr @Kafkanistan hadi bakalım kızlar eksiksiz kalorilerinizi bekliyorum haftayı kapatalım haftalık gruptan çıkanlar üstüne alınmasın
sbeden canım güncel kimon 52.4 Fark -1.100
Eki Görüntüle 1759842
amin canim Sağol öyleAyyy ne tatlı kızın var, Allah bağışlasın, kız çocukları bi başka oluyor zati ya ne güzel
canım haftasonu kalori sayımı yapamadım, evde değildim her gittiğim yerde habire yedim, ne yedim na kadar yedim hatırlamıyorum bile ama çok şükür kilo almamışım, sen yinede yarışma için kalori yazman gerekiyosa 1500 yazabirsin 2 gün için bana, nasılsa birinci olamıyorum en azından bildirimim böyle olsun
senide tebrik ederim ideal kilona 400 gram mı kaldı şimdi, haftaya tamamdır bu iş, bizi bırakıp gitme ama
ayyy bıcır bıcır çok tatlılar ya,hafta sonu kuzenimdeydim onunda 2 yaşında oğlu var, bembeyaz boncuk gözlü, Allahım bir tatlı bir minnoş görme ye ye doyamıyosun, aldım kucağıma selfi yapıcam kameraya bakamıyo utanıyo yandan yandan bakıyo görmen lazım ya bittim zaten,biz oturuyoruz geliyo yanımıza başlıyo arkasına bakıp koşmaya güya yakala beni diyo sıpa yaaaamin canim Sağol öylebu sabah 6 dan beri konuşuyor
Günaydın fıstıkGunaydiiinnnnn benim ülkemin güzel bayanlari
Kahvalti yapip hemen geliyorum siz kaynatadurun:))
ayyy bıcır bıcır çok tatlılar ya,hafta sonu kuzenimdeydim onunda 2 yaşında oğlu var, bembeyaz boncuk gözlü, Allahım bir tatlı bir minnoş görme ye ye doyamıyosun, aldım kucağıma selfi yapıcam kameraya bakamıyo utanıyo yandan yandan bakıyo görmen lazım ya bittim zaten,biz oturuyoruz geliyo yanımıza başlıyo arkasına bakıp koşmaya güya yakala beni diyo sıpa yaaa
Allahım bağışlasın hepsini, nazarlarsan korusun
Yaa boyle resmen gaza getiriyosunuz ama insaniMasallah masallah Allah bagislasin, ne guzel seydir evlat sahibi olmak, Allahin mucizesine sahit olmak,onu tasimak,buyutmek...
Yaa müneccimim kızım bennngünaydın su tam 800 gr vermişim yok artık
Olleeyyy ben de senin kadar heyecanlıyım kızzz tebrik ederimGünaydınnnn kızlarrrrr
Allaha Şükür 80.5 inanamıyorum buralara geldiğime çok mutlu oldum , hiç sporsuz
-800 gr gitmiş , ahh birde spor yapabilseydim çifte katlıcağımdan emindim bu rakamı sağlık olsun yeterki göbiş bebişle dolsun
Şu ana kadar verilen kilo 13 kilo 600 gr olmuş
Valla yaa şurada bari kafa dağıtalımo kişi üzüntüsünden sana çatıyo hiç kafana takma damlanında dediği gibi sanal ortam azcık kafa dağıtmak moral bulmak için geliyoruz buraya neden moralini bozmasına izin veriyosun, bu kadar hassas olma hayatta hep üzülen taraf olursun
Bilirkişi Sayın Su Çokbilmiş
az kaldı kız sabret hayırlısıyla olur seninde, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, inşallah bebişleriniz olduğunda burayı bırakmazsınızda fotoğraflarını paylaşırsınız bizimle
Bilirkişi Sayın Su Çokbilmiş
Yaaa çok çok çok güzel maşallah sana lokumdun şimdiçifte kavruluş fıstıklı lokum oldunFistiklaaaaar herkese gunaydiiiiin :)) Durumu takip edebilmek adina diyetisyenime gittim sabah erkenden. Kadincagiz dayanamadi gorunce cok mutlu oldu ay yesim soylicem ben sana motivasyon olsun dedi
Gecen hafta 69.5 tim reglimin ortalariydi.
Bugun taaam 67.1 olmusuuuum :))
2.1 kg yagdan gitmis 300 gram su kaybi o da odemdir dedi.
Toplamda -2.400 kg :)
ayyy hadi insallah bu hafta daha da azimli olacagiiiim haftaya 65 ya da 66 lar insallah
sbeden
begum75 kiiiiz geliyorum
Yaa deniz sen çok yemiyosun aslında kuzumsbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
25 OCAK 2016: 54.50
01 ŞUBAT 2016: 56.00 Kiloyum düz 56 yani sabah 35 dakika yürüdüm bol yeşillik peynir zeytin 1 dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam üstü de yürüyüp artık az yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?