Alkışşş fit fi yuuuuBen geldim herkese hayırlı haftalar inşallah mükemmel bir ay olur Şubat genelde çabuk geçiyor kısa sürüyor bol bol kilo vereceğimiz sağlıklı bir ay olsun hepimiz için
Cumartesi kalorim 788
Pazar kalorim 699
Kaloriler az ama içinde poğaça, krep, brownie kek, fanta falan var misafir ağırladım ama hiç boş durmadım öyle söyleyeyim hep ev işi cumartesi rahat 4-5 saat ayaktaydım
@CallanPinckney @begum75 @kitara_84elma_sekerim01 @zambak86 @kitap_asigi mavimli @beyaz lotus @damlasr @Kafkanistan hadi bakalım kızlar eksiksiz kalorilerinizi bekliyorum haftayı kapatalım haftalık gruptan çıkanlar üstüne alınmasın
sbeden canım güncel kimon 52.4 Fark -1.100
Eki Görüntüle 1759842
Yerler o tatlis bilirkisiyi :)))
Genelde hizmet ettim o yüzden yiyesim gelmedi ama daha da giderdi yedim aslındaAlkışşş fit fi yuuuu
Çok güzel kız maşallah hemi de misafir akınına rağmen
Ayy iyi iyi yiyerek kilo veriyorum diyosun havaya bak havayaaaGenelde hizmet ettim o yüzden yiyesim gelmedi ama daha da giderdi yedim aslında
Sanmam canım abartı yemedim ondan yoksa veremezdim cumartesi 4-5 saat iş yaptım ayakta durmak sanırım verdirdiAyy iyi iyi yiyerek kilo veriyorum diyosun havaya bak havayaaa
Ya evet ben de okuldayken hep ayaktayım ya fena kalori yaktırıyor.Sanmam canım abartı yemedim ondan yoksa veremezdim cumartesi 4-5 saat iş yaptım ayakta durmak sanırım verdirdi
Yediğin yerleşmiyor bu güzel bir şeyYa evet ben de okuldayken hep ayaktayım ya fena kalori yaktırıyor.
Yaaa çok çok çok güzel maşallah sana lokumdun şimdiçifte kavruluş fıstıklı lokum oldun
falcı bacı söle bakim üç ay sonra kaç kilo olcamYaa müneccimim kızım bennn
Abe fak bakılır kısmet açılır be yaa
İnşaallahOyyy yerim seniii cok tesekkurler tatlim beniim. Insallah daha daha iyi olcak :)
En kötü ihtimal 65 diyorum nassıılll:))falcı bacı söle bakim üç ay sonra kaç kilo olcam
iyiymişEn kötü ihtimal 65 diyorum nassıılll:))
valla tebrik ederimmm begümcümmmm inanılmazsın böle böle altan altan geçtin hepimizi unutma kamlumğa tavşanı geçmişti ben o hikakyi çok severim hızlı gitmek hiç bi işe yaramıyo bebeğim sennki kalıcı en azından . tebrikler
elma_sekerim01 canım 1. sayfaya bak sanırım yanlışlıkla senin yeni kilon 85 yazılmış :)
Canım çok sevindim maşallah sana çok çok iyi olmuşFistiklaaaaar herkese gunaydiiiiin :)) Durumu takip edebilmek adina diyetisyenime gittim sabah erkenden. Kadincagiz dayanamadi gorunce cok mutlu oldu ay yesim soylicem ben sana motivasyon olsun dedi
Gecen hafta 69.5 tim reglimin ortalariydi.
Bugun taaam 67.1 olmusuuuum :))
2.1 kg yagdan gitmis 300 gram su kaybi o da odemdir dedi.
Toplamda -2.400 kg :)
ayyy hadi insallah bu hafta daha da azimli olacagiiiim haftaya 65 ya da 66 lar insallah
sbeden
@begum75 kiiiiz geliyorum
valla tebrik ederimmm begümcümmmm inanılmazsın böle böle altan altan geçtin hepimizi unutma kamlumğa tavşanı geçmişti ben o hikakyi çok severim hızlı gitmek hiç bi işe yaramıyo bebeğim sennki kalıcı en azından . tebrikler
bu arada Y YESIMBOZ valla tebrik ederim seni muhteşemsinnn bravoooooooooo
umarım devamı gelir inşallahh yağdan gitmesi ayrı sevindirdi beni hadi inşallah bebeğim güzel güzel gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?