♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım bunun seninle ne alakası var resmen acısından sana sarmış senin üzerine atmış suçu yok artık ne kadar vicdansızca yapılan bir şey acısına veriyorum yani Sen o sebepten bırakma bizleri sanalda konuşulanları bu kadar takan kişileri maalesef bilemiyorum

Sabah; 07:50 - 1 orta boy krep + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:40 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase kuru fasulye + 1 büyük salatalık turşusu

Şuan ki kalorim 457

evet cnm tartılmadım haftaya 8 şubatta tartılıcam ama imkansız yani 8 şubat hedefime ulaşmam :)
bu gidişle bende ulaşamıyacam, bide 3-4 güne regl olabilirim tamda regli zamanıma gelcek + lara çıkmasam bari

yanlız 8 şubat hedefine baktımda biraz uçuk daha makul bişey yapsaydın keşke

afiyet olsun, bende bugün kuru fasulye yedim, geçen hafta nohut vardı ve gördüm ki kuru fasulye nohuttan yaklaşık 2,5 kat daha masum, nohutta 2,5 kat daha fazla karbonhidrat var, ama protein olarakta kuru fasulyeden 3 kat daha protein li

İş yerinde pekte güzel yapmamışlar ama yedim mecburen nescafemi içeceğim birazdan akşamı hafif atlatmak istiyorum kahvaltılık türü falan kendimi de hiç yorasım yok 1 dilim de evde yaptığım kakaolu kekimi yerim kesin

bizimki çok lezzeliydi az daha olsa yerdim nohut gibi karbonhidratlı sandım istemedim sonradan farkettim gerçeği sonrada iş işten geçmiş oldu

kekini ye tabi çöpe gitceğine kursağından geçsin nimet sonuçta günahtır (aslında mantıken doğru ama birazda kendimizi kandırmaca tarafı heralde ama olsun hem yemek hemde sevaba girmek güzel bişey )

Atamam zaten canım kardeşlerimi çağırdım gelemiyorlar bize kaldı ne yapayımNohut çok severim pilav üstü hele

bu gidişle bende ulaşamıyacam, bide 3-4 güne regl olabilirim tamda regli zamanıma gelcek + lara çıkmasam bari

yanlız 8 şubat hedefine baktımda biraz uçuk daha makul bişey yapsaydın keşke
65tim güya beş kilo veririm diye düşündüm aynen öle neyse bu ay fazla uçmıyıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…