- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kızlar hatırlarsınız ben bir ara kadınlar klubunden ayrılmıştım.
Sebebi suydu,yeni hamile bir bayan bebeğine giysi almış, ben de istersen doğmamış bebeğe giysi alma dedim,bizim buralarda öyle yapılır ben de öyle yaptım dedim.bana demediği kalmamıştı...
Şimdi bana msj atmış,bebeğimi düşürdüm artık mutlu olabilirsin yazmış,büyük konustukların başına gelsin yazmış..beddualar falan..
Sinirden elim ayağım titriyor
Gerçekten suan kadınlar klubunden de nefret ettim,hiç gelesim yok buraya
Bir sürü gelmezsem beni affedin
bana yazdığı msj bu:çok sinirim bozuldu gerçekten
Gözün aydın bebeğim öldü. Bir eşya ile bağlanacak kadar imanı zayıf biri değilim ve ilk cümlemiz elhamdulillah oldu eşimle. Ama sen bu sevinci kaç aylık arkadaşlarım ile yaşamamı çok gördün. Bak ben en azından sözümde durdum girmedim gruba sen güya kadınlar kulübünü bile bırakacaktın. Allah seni büyük konuştukların ile sınamasın inşallah. Bu arada bebeğim için hazırladığım şeyleri yetimler için göndereceğim herkes rızkına ulaşır bu dünyada ne de olsa
aynen benm gbi olmasın sonun yağdan veriyorm sanıp kastan gitmesi ayrı bi facia :)))Insallah canim beniiim aynen yaa yagdan gitsin de :)
esra tartılmadın mı sen??? 9 unda mı tartılcaktın öyle bişey hatırlıyorum amaaynen benm gbi olmasın sonun yağdan veriyorm sanıp kastan gitmesi ayrı bi facia :)))
evet cnm tartılmadım haftaya 8 şubatta tartılıcam ama imkansız yani 8 şubat hedefime ulaşmam :)esra tartılmadın mı sen??? 9 unda mı tartılcaktın öyle bişey hatırlıyorum ama
bu gidişle bende ulaşamıyacam, bide 3-4 güne regl olabilirim tamda regli zamanıma gelcek + lara çıkmasam barievet cnm tartılmadım haftaya 8 şubatta tartılıcam ama imkansız yani 8 şubat hedefime ulaşmam :)
Sabah; 07:50 - 1 orta boy krep + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:40 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase kuru fasulye + 1 büyük salatalık turşusu
Şuan ki kalorim 457
afiyet olsun, bende bugün kuru fasulye yedim, geçen hafta nohut vardı ve gördüm ki kuru fasulye nohuttan yaklaşık 2,5 kat daha masum, nohutta 2,5 kat daha fazla karbonhidrat var, ama protein olarakta kuru fasulyeden 3 kat daha protein li
İş yerinde pekte güzel yapmamışlar ama yedim mecburen nescafemi içeceğim birazdan akşamı hafif atlatmak istiyorum kahvaltılık türü falan kendimi de hiç yorasım yok 1 dilim de evde yaptığım kakaolu kekimi yerim kesin
Atamam zaten canım kardeşlerimi çağırdım gelemiyorlar bize kaldı ne yapayımbizimki çok lezzeliydiaz daha olsa yerdim nohut gibi karbonhidratlı sandım istemedim sonradan farkettim gerçeği sonrada iş işten geçmiş oldu
kekini ye tabi çöpe gitceğine kursağından geçsin nimet sonuçta günahtır (aslında mantıken doğru ama birazda kendimizi kandırmaca tarafı heralde ama olsun hem yemek hemde sevaba girmek güzel bişey )
Merhaba hanımlar
SABAH
1 yumurta kepekli sandiviç ekmek arası
ARA
1 kepekli galeta
ÖĞLE
1 mantar çorba
100 gr kadar arnavut ciğeri
şuana kadar 2 litre su
şuan ki kalorim 592
bu kadarcık şey nerdeyse 600 kalori yapmış
bu gidişle bende ulaşamıyacam, bide 3-4 güne regl olabilirim tamda regli zamanıma gelcek + lara çıkmasam bari
yanlız 8 şubat hedefine baktımda biraz uçuk daha makul bişey yapsaydın keşke
Arnavut ciğeri canımbu kadarcık şey nerdeyse 600 kalori yapmış
nasıl gidiyo peki uyabiliyomusun programına kendinde bir değişiklik hissediyomusun?65tim güya beş kilo veririm diye düşündüm aynen öle neyse bu ay fazla uçmıyıcam bakalım :)
uyuyuorum ama ben kendimde değişiklik hisetmeyli baya oldunasıl gidiyo peki uyabiliyomusun programına kendinde bir değişiklik hissediyomusun?
öyleymiş yaa bayılırım bendeArnavut ciğeri canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?