- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
oyy kuzum yasbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
25 OCAK 2016: 54.50
01 ŞUBAT 2016: 56.00 Kiloyum düz 56 yani sabah 35 dakika yürüdüm bol yeşillik peynir zeytin 1 dilim ekmekle güzel bir kahvaltı yaptım öğle ve akşam üstü de yürüyüp artık az yiycem
Bende öyleyim çok severim zaten senin dediğin gibi neyi sevmem diye düşünmüyor değilimöyleymiş yaa bayılırım bendedüşünüyorumda sevmediğim şey pekte yok zaten neden bu hale geldiğimi anlamak çokta zor değil
yok be kuzum merak etme büyük ihtimal aynı zamanda hedefe ulaşmış olucaz
yok yaa kaplumbağa bile beni geçerdi, 8 şubat hedefime ulaşırsam ayda 1 kilo vermiş olcam o zaman ince bir hesapla ramazan başlarken haziranda 60 kilo olurum keşke olabilsem bence süper
tam sevilecek zamanlari. 1 2 3 yaşlar. sonradan ukalaliklar simarikliklar baslayinca durum farklilasirayyy bıcır bıcır çok tatlılar ya,hafta sonu kuzenimdeydim onunda 2 yaşında oğlu var, bembeyaz boncuk gözlü, Allahım bir tatlı bir minnoş görme ye ye doyamıyosun, aldım kucağıma selfi yapıcam kameraya bakamıyo utanıyo yandan yandan bakıyo görmen lazım ya bittim zaten,biz oturuyoruz geliyo yanımıza başlıyo arkasına bakıp koşmaya güya yakala beni diyo sıpa yaaa
Allahım bağışlasın hepsini, nazarlarsan korusun
bu gidişle 54 olacan çook zayifladin tatlimKahvaltımı yaptım da geldim minik kuşlar.
Kilom biraz az kızlar sabah 3 kere falan tuvalete çıktım ishaldim birazcık ondan yoksa o kadar düşük değil.
55.4sbeden
tebrik ederim tatlim. zayifliyoruz. gelecek haftaya en azindan 86 sin ama 85 buçuk olsan süper olur sık dişini tamam mi artik kiyafetlerin vs değişsin. bende bu hafta 78.200 çıktım ama 6 dan sonra lokma bile yemedim cok sabrettim zorlandim cay bile icmedim sadece şekersiz kahve.Günaydın kızlar bu hafta herkes için iyi geçmiş kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlere pes etmek yok hızla yolumuza devam diyorum.....
sbeden canım 89dan sonra tam tamına 87 geldim Allah sonumuzu hayır etsin
tebrik ederim tatlim. zayifliyoruz. gelecek haftaya en azindan 86 sin ama 85 buçuk olsan süper olur sık dişini tamam mi artik kiyafetlerin vs değişsin. bende bu hafta 78.200 çıktım ama 6 dan sonra lokma bile yemedim cok sabrettim zorlandim cay bile icmedim sadece şekersiz kahve.
koşu bandına devam etmiyosun heralde, aslında yapabilsen metabolizman hızlanır canım
haklısın çocuklara cevap vermeye yetişemiyor insansoğudum ondan ev isleri yeterince boguyor kizimin sorularina cvp verirkende cok yakiyorum bide kpss cikti basima
türk kahvesi iç şekersiz, yada kaynar suya kayısı incir varsa küçük doğra içine at ılıyınca iç, incirle kayısıyı ye çok zordaysan sinameki içeren karışık bitki çayı iç, aklıma gelenler bunlararkadaşlar kabızım şuan iş yerindeyim ve çok kötüyüm ne yapabilirm
türk kahvesi iç şekersiz, yada kaynar suya kayısı incir varsa küçük doğra içine at ılıyınca iç, incirle kayısıyı ye çok zordaysan sinameki içeren karışık bitki çayı iç, aklıma gelenler bunlar
denemedim ama sanmıyorum canımnescafe sade şekersiz içsem olur mu
evet canim. sagol bu sene ilk olacak kendimi denicem. seneye öğretmenlik sinavina da girip denicem bu sene giremiyorum.haklısın çocuklara cevap vermeye yetişemiyor insan
kpss miiAllah zihin açıklığı versin canım
ayy çok kötü bende o kadar su içiyorum fayda etmiyor bu ara kabiz korkulu rüyaarkadaşlar kabızım şuan iş yerindeyim ve çok kötüyüm ne yapabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?