- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
ayy çok kötü bende o kadar su içiyorum fayda etmiyor bu ara kabiz korkulu rüya
activya yoğurt varya onu ye . al marketen bitane sade olanı akşama kalmaz lavodasınarkadaşlar kabızım şuan iş yerindeyim ve çok kötüyüm ne yapabilirm
Hafta sonu beni bitirdi börekler pilavlar kuru fasulye makarna çok yemişim be şimdi yazınca farketttimoyy kuzum ya(
Bu hafta sonu gerçekten çok yemişim yani karbonhidrat bombası olmuşYaa deniz sen çok yemiyosun aslında kuzum
Ben de cumartesi akşam yapmıştım kuru fasulye 2 gündür yiyorum şişti de şişti sanki göbek fıtığı oldumafiyet olsun, bende bugün kuru fasulye yedim, geçen hafta nohut vardı ve gördüm ki kuru fasulye nohuttan yaklaşık 2,5 kat daha masum, nohutta 2,5 kat daha fazla karbonhidrat var, ama protein olarakta kuru fasulyeden 3 kat daha protein li
Yok yaa 1 dilimden bir şey olmuyor da iş 1 dilimle kalabilmekte ben kalamayanlardanımbizimki çok lezzeliydiaz daha olsa yerdim nohut gibi karbonhidratlı sandım istemedim sonradan farkettim gerçeği sonrada iş işten geçmiş oldu
kekini ye tabi çöpe gitceğine kursağından geçsin nimet sonuçta günahtır (aslında mantıken doğru ama birazda kendimizi kandırmaca tarafı heralde ama olsun hem yemek hemde sevaba girmek güzel bişey )
Bol acılı bulgur pilavı, acılı sivri biber, bol acılı cips, ılık su kayısı, gün kurusu kayısı, beyaz leblebi, yeşil çay, limonlu az haşlanmış brokoliarkadaşlar kabızım şuan iş yerindeyim ve çok kötüyüm ne yapabilirm
Canım kalori yarışmasına katılmak istiyorsan beni etiketle kaçırmayayım gayet iyi menün ama pilavları tamamen bırak derim bulgur neyse de pirinç sokma ağzına bir süreKızlar Bugün ki Menüm;
Kahvaltı
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Beyazpeynir (yağlı) 196,50 calori
1 x Adet Domates (adet) 14,00 calori
1 x Porsiyon Yağsız Salata 19,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (beyaz) 80,00 calori
Öğlen Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Pirinç Pilavı 163,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Etli Kuru Fasulye 180,50 calori
Ara
2 x Adet Petibör Bisküvi adet 58,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Bulgur Pilavı 291,00 calori
1 x Porsiyon Cacık Yağlı 114,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 1116,00 calori
Akşam yemeği 6 da yiyip sonrasında hiç bir şey yemiyceeem
Aynen aynen kızım ve eşimin yemek seçimlerini ve de sevmedikleri şeylerden bir lokma bile almadıklarını gördükçe ben de halimi anlıyorumöyleymiş yaa bayılırım bendedüşünüyorumda sevmediğim şey pekte yok zaten neden bu hale geldiğimi anlamak çokta zor değil
40 000. mesajkendimden çok seni merak ediyorum, @YESIMBOZ la beni geçerseniz kendimi oturduğum sandalyeden atlayarak intahar etemeye karar verdim
40 000. mesaj ve de 4000. sayfanın son mesajıkendimden çok seni merak ediyorum, @YESIMBOZ la beni geçerseniz kendimi oturduğum sandalyeden atlayarak intahar etemeye karar verdim
40 000. mesaj ve de 4000. sayfanın son mesajıkendimden çok seni merak ediyorum, @YESIMBOZ la beni geçerseniz kendimi oturduğum sandalyeden atlayarak intahar etemeye karar verdim
Ben de 6 ya kadar yemeğimi yiyim bari gidincetebrik ederim tatlim. zayifliyoruz. gelecek haftaya en azindan 86 sin ama 85 buçuk olsan süper olur sık dişini tamam mi artik kiyafetlerin vs değişsin. bende bu hafta 78.200 çıktım ama 6 dan sonra lokma bile yemedim cok sabrettim zorlandim cay bile icmedim sadece şekersiz kahve.
Soğukta metabolizma durdu resmen ben su da içemedim yaa hep çay hep çayayy çok kötü bende o kadar su içiyorum fayda etmiyor bu ara kabiz korkulu rüya
Ben de Lahana çorbası denemeye karar verdim yapıcam akşambende nerdeyse 4 litre su içiyorum yemeklerimde mutlaka çorba var sıvı olarak ama bana mısın demiyor
Canım kalori yarışmasına katılmak istiyorsan beni etiketle kaçırmayayım gayet iyi menün ama pilavları tamamen bırak derim bulgur neyse de pirinç sokma ağzına bir süre
Tamam canım not ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?