Teşekkürler canım
Allah korusun olmayayim ya.bu gidişle 54 olacan çook zayifladin tatlim
Bi haftasonundan olduysa persembe varmaz 55 e rahat inersin canimBu hafta sonu gerçekten çok yemişim yani karbonhidrat bombası olmuş
Lahana Çorbasıyla dengelerim bir haftaya
İnmeliyim yürüyüşlerimi de arttırırsam inerimBi haftasonundan olduysa persembe varmaz 55 e rahat inersin canim
Allah korusun olmayayim ya.
55 ile 60 arasinda gidip geleyim yeter bana ister 56 olsun ister 59
Evet cokca yürü aralarda koş:))İnmeliyim yürüyüşlerimi de arttırırsam inerim
Evet 172 yimBoyun kaçtı senin uzundun degilmi
Maşallah sana ya ama farkindamisin hala çok az yiyorsun doyduğun için mi yoksa formunu korumak için mi .. ben bi ara zayıflamak için değil ama az yemeye karar vermiştim öylesine yemeğe fazla düşümeyim diye ve 1 hafta sonra hic yemek aramaz oldum gerçi o zamanlar zayıftım ama ... yani vücut alışıyor yemesende aramiyorsunEvet 172 yim
Evet cokca yürü aralarda koş:))
Ben mi yapmışım bu nu40 000. mesaj ve de 4000. sayfanın son mesajı
Yok gayet iştahlıyım canım ne bileyim sabah kalkınca kurt gibi aç oluyorum.Maşallah sana ya ama farkindamisin hala çok az yiyorsun doyduğun için mi yoksa formunu korumak için mi .. ben bi ara zayıflamak için değil ama az yemeye karar vermiştim öylesine yemeğe fazla düşümeyim diye ve 1 hafta sonra hic yemek aramaz oldum gerçi o zamanlar zayıftım ama ... yani vücut alışıyor yemesende aramiyorsun
Bi süre sonra yürüyüş kesmeyecek koşmak isteyeceksin hep:))Bende önerini dinledim bu arada yürüyüşe başladım hatta arada bi kere kostum iyi geliyor insana
Hayirli akşamlar kizlar
Menümü vereyim
Sabah: 2 çörek 2 zeytin
Aksam: 2 kasik nohut 5 kasik makarna 1 baget 1 bardak ayran.
Yediklerim bunlar.
Babam cips almis gelmis belki akşama yerim biraz.
Ayy bana bi haller oldu önümde paket açık en sevdiğim bi de lays bir tanesini zor yedim içim almıyor.Bu menüye cips fazla değil canım bence yiyebilirsin benimde canım çekti şimdi evde cips çekirdek var misafirler bitiremedi ya
yaaa aldin mi 4 buçuk kiloyu.
Şöyle bi plan yaptımyoook yokk verdim diyorum hani sana yaklaştım diyorummm
yoook yokk verdim diyorum hani sana yaklaştım diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?